Приборкати страх. Досвід "морського котика" - Джон Дэвид Манн, Брендон Уэбб: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100016093)
kniga.biz.ua

Приборкати страх. Досвід "морського котика"

Mastering Fear. A Navy SEALs Guide

Код: 2100016093
266 грн
280 грн
Есть на складе

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Джон Дэвид Манн, Брендон Уэбб
Издательство Yakaboo Publishing
Cтраниц 192
Год 2021
ISBN 978-617-7544-38-7
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 60х84/16 (145х200 мм.)

О книге Приборкати страх. Досвід "морського котика"

Эта книга входит в Комплект книг від "морських котиків"

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

Посібник, з допомогою якого ви зможете перетворити свої страхи на друзів, від автора бестселерів New York Time та колишнього «морського котика» Брендона Вебба.
 
Виконуючи небезпечні для життя місії в гарячих точках планети, скажімо, захоплюючи ворожі кораблі чи визволяючи заручників, він навчився опановувати цілком природну паніку перед лицем загрози. Вебб розробив та викладав програму підготовки снайперів-спецпризначенців, де особливу увагу приділяв п’яти етапам приборкання страху — вони є в цій книжці. Здобуті навички він використовує і залишивши військову службу, створивши та очоливши багатомільйонний медійний бізнес. Цивільне життя, авжеж, не таке небезпечне, як місія в пустелі Афганістану, однак відчуття страху й тут часто неабияк дається взнаки. 
 
Спираючись на власний унікальний досвід та історії іменитих друзів і учасників його подкасту «Сила думки» (The Power of Thought), автор у своїй новій книжці навчає перетворювати страх на союзника. «Ви можете бути в’язнем свого страху, — каже Вебб, — або ж він може стати катапультою, яка запустить вас до омріяного». Головне тут не боротися зі страхом, а щонайперше — зрозуміти його.
 
Про авторів
Брендон Вебб — колишній «морський котик», який став успішним підприємцем та створив два бренди. Він отримав численні відзнаки за свою службу: Top Frog at Team 3 (найкращий бойовий дайвер), the Presidential Unit Citation (нагороджена президентом Джордем Бушем), Navy and Marine Corps Commendation medal with "V" (за бойову доблесть). Брендон рано закінчив свою військову кар’єру щоби більше часу приділяти дітям та підприємництву.
Брендон Вебб заснував SOFREP.com та CrateClub.com, запустив Crate Club до восьмизначних доходів та вийшов з бізнесу у 2020 році.
Він продовжує керувати SOFREP Media Group, своїм цифровим медіа, яке орієнтовано на військовий контент. Як генеральний директор він створив декілька хітових онлайн-телешоу та документальних фільмів. 
Брендон продовжував навчання у Embry Riddle Aeronautical University та відвідував дворічні програму президентів Гарвардської школи бізнесу. Він є членом Організації молодих президентів і був призначений членом дорадчого комітету  для ветеранів при Адміністрації  малого бізнесу.
Брендон любить проводити час у колі родини та найближчих друзів. Коли він не подорожує, або не літає на літаку догори дригом, він займається серфінгом на пляжах Сан-Хуана, Пуерто-Рико.
 
Джон Девід Манн — автор, з численними відзнаками таланту: Nautilus Award, the Axiom Business Book Award (золота медаль), Taiwan's Golden Book Award за інновації та the 2017 Living Now Book Awards «Evergreen Medal» за «внесок у благодійні глобальні зміни». Його книги видані 35 мовами  та було продано понад 3 мільйони примірників.
Коли Джону було 17 років, він разом з друзями започаткували власну середню школу Changes, Inc в Нью-Джерсі. Перш ніж стати успішним бізнесменом та журналістом, він зробив успішну кар’єру віолончеліста та композитора. 
Також він був співзасновником та старшим редактором легендарного журналу Upline та головним редактором Networking Times.
Джон одружений з Анною Габріель Манн й вважає себе найщасливішою людиною у світі.
 
pdf Уривок з книги


Добавить свой отзыв о книге

Оглавление Приборкати страх. Досвід "морського котика"

Вступ. У басейні
Дорожня карта. Битва відбувається у вас у голові
Частина 1. Рішення
Частина 2. Репетиція
Частина 3. Відпускання
Частина 4. Стрибок
Частина 5. Знати, що має значення
Післямова. Сольний політ
Подяки

Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
В. Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Константин Кошеленко

Книги автора/издательства

Комплект книг від "морських ко ...
Эрик Гритенс, Джон Дэвид Манн, Брендон Уэбб, Джоко Виллинк
Приціл. Як приймати кращі рішення, ...
Джон Дэвид Манн, Брэндон Уэбб
Супроти єства ...
Жорис Карл Гюисманс
Майстер ілюзій ...
Алексей Тимошенко
Йо-Ке-Ле-Ме-Не. 55 історій з дитинс ...
Наталия Кальченко

Сегодня купили