Розумний плакат «Навички і професії майбутнього» - Максим Мирошниченко: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100019970)
kniga.biz.ua

Розумний плакат «Навички і професії майбутнього»

Код: 2100019970
Купить Розумний плакат «Навички і професії майбутнього» Максим Мирошниченко
450 грн
Книга будет передана в службу доставки в течении 4 дней

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Максим Мирошниченко
Издательство Монолит-Bizz
Cтраниц 1
Год 2022
ISBN 978-617-7966-88-2
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 475х892 мм

О книге Розумний плакат «Навички і професії майбутнього»

Ваша дитина ще не визначилася зі своїм покликанням? Не дивно! Адже це завдання завжди було украй складним навіть для дорослих. А згодом вибір спеціальності стане ще запаморочливішим, адже світ навколо нас динамічно змінюється! І разом із ним змінюються й професії.
 
Наш унікальний плакат стане справжнім відкриттям для сучасного підлітка. Це справжня інтерактивна енциклопедія, в якій зібрані всі найактуальніші спеціальності та найважливіші скіли майбутнього — від цифрового кравця до космогеолога, від уміння ставити цілі до освоєння комунікативних навичок і розвитку інтегрального мислення.
 
Усвідомлений вибір сьогодні — запорука досягнення успіху в майбутньому!
 
Величезний, яскравий, інформативний і ретельно продуманий плакат не лише прикрасить кімнату вашої дитини, а й дозволить їй здійснити справжню подорож у часі, зазирнути у майбутнє, щоби вже зараз зробити доленосний вибір професії! Дитина дізнається про перспективні спеціальності, а також про те, як вибрати найкращу саме для неї, які знання, риси й навички для цього потрібні, що таке софт-, хард- та метаскіли та як побудувати кар’єрні сходи.
 
Підліток відповість на запитання «Ким стати у майбутньому?» і загориться навчанням!
 
Усі ключові об’єкти на плакаті супроводжують QR-коди, за якими прихована сила-силенна корисної інформації. Досить лише навести на них камеру телефону! 
 
Інформація на плакаті представлена високим деревом з розлогою кроною та потужним сплетінням коренів. Це не випадково! Посилено розвиваючи кореневу систему (хард-скіли), рясно підживлюючи дерево живильним поливом (метаскілами), зміцнюючи стовбур (софт-скіли), можна вирости у справжнього профі і фахівця своєї справи.
 
Плакат має кілька розділів.
 
1. Галузі й професії майбутнього — це двадцять дві високотехнологічні галузі економіки, у кожній з яких наводиться перелік перспективних та затребуваних професій майбутнього.
 
Кожна професія детально розписана і містить такі блоки:
 
— Опис професії.
— Необхідні галузі знань (хард-скіли).
— Особисті уподобання, що впливають на вибір.
— Характеристики професії.
— Пов’язані професії.
 
Повний перелік галузей економіки, що увійшли до плакату:
 
• Туризм, відпочинок і спорт
• Творчість і мистецтво
• Медіа й журналістика
• Торгівля, маркетинг і реклама
• Менеджмент і адміністрування
• Соціальна сфера
• Фінансовий сектор і право
• Інформаційні технології
• Безпека і служби порятунку
• Інженерія і машинобудування
• Нанотехнології і нові матеріали
• Металургія й корисні копалини
• Робототехніка
• Сфера оборони
• Фермерство й довкілля
• Архітектура й будівництво
• Космос і авіація
• Транспорт
• Легка промисловість
• Медицина
• Наука й освіта
 
2. Софт-скіли (soft skills) або гнучкі навички — це такі здібності людини, які не піддаються вимірюванню. Вони бувають або вродженими, або прищеплюються вихованням. Гнучкі навички не прив’язані до певної діяльності, тому часто називають надпрофесійними. Ці вміння стануть у пригоді завжди і скрізь.
 
3. Хард-скіли (hard skills) або жорсткі навички — це будь-які знання й вміння, пов’язані з виконанням практичних дій: від здатності стрибати на одній нозі до запусків космічних кораблів.
 
4. Метанавички (або «наднавички») — це здібності, що не залежать від процесу мислення, а швидше визначають спосіб життя людини. Від наявності таких навичок залежить успішність у роботі й особистому житті, оскільки саме вони визначають розвиток та ефективне використання всіх інших навичок. Таким навичкам неможливо навчитися, але їх можна розвинути і навіть зробити чимось на зразок звички.
 
5. Чинники, що впливають на вибір професії. Багато в чому вибір професії визначається різними умовами, які мають місце у дитинстві і юності кожної людини.
 
6. Перспективи ринку праці. У цьому розділі ваша дитина дізнається про дистанційний формат співпраці, як наступний етап трансформацій трудової сфери, а також знайде багато інших цікавих фактів.
 
7. Кар’єрні сходи. Кожна сходинка крок за кроком наближає людину до успіху, відкриваючи нові й нові перспективи та нагоди в обраній професії.
 
8. Зникомі й віджилі професії. Безперервний науково-технічний прогрес призводить до того, що чимало професій із часом просто застарівають. Водночас їм на зміну приходять нові спеціальності, пов’язані з новими технологіями. Таким чином відбувається розвиток людської цивілізації, а світ навколо стає дедалі комфортнішим.
 
Кожна стаття про галузі написана з урахуванням особливостей підлітків. Мова плакату проста і захоплива, текст рясніє цікавими історіями й фактами про фахівців майбутнього. Просто наведіть камеру телефону на QR-коди — і ви відразу заглибитесь у процес пізнання!
 
ВИТЯГИ
Хард-скіли
Hard skills, або жорсткі навички, — це будь-які знання і вміння, пов’язані з виконанням практичних дій: від стрибків на одній нозі до запусків космічних кораблів. Будь-яких жорстких навичок можна навчитися, а після цього їх легко перевірити за допомогою іспитів. Дитсадок, школа, університет — у всіх цих закладах людина опановує ті ж таки жорсткі навички. Спочатку її вчать умиватися і користуватися горщиком, потім — читати, рахувати й писати, а відтак — проєктувати хмарочоси.
 
Кар’єрні сходи
Кар’єрні сходи — це непростий шлях у будь-якій галузі діяльності від учня-початківця до професіонала екстракласу. Кожна сходинка на цьому шляху крок за кроком наближає людину до успіху, відкриваючи дедалі нові й нові перспективи і горизонти можливостей в обраній нею для себе професії. Інша назва — структурно-статусні щаблі.
 
Професії, що зникають
Через науково-технічний прогрес багато професій із часом стають просто непотрібними. Їм на зміну приходять затребуваніші спеціальності, пов’язані з новими технологіями. Таким чином відбувається розвиток людської цивілізації, а світ довкола нас стає більш комфортним.
 
Чинники, що впливають на вибір професії
Багато в чому наші вподобання формуються в дитинстві та юності. Саме тоді відбуваються якісь події, що сприяють вибору на користь тієї чи тієї діяльності, якій ми згодом присвячуємо переважну частину всього часу і яка забезпечує прожиток і всі матеріальні блага.
 
Софт-скіли
Soft skills, або гнучкі навички, — здібності людини, які не піддаються вимірюванню. Чи то вроджені, чи то прищеплені вихованням, не прив’язані до певної діяльності, тому їх часто називають надпрофесійними. Ці риси стануть у пригоді завжди і скрізь, оскільки вони створюють додаткові можливості, підвищують ефективність будь-якої роботи.
 
Що чекає на професії в майбутньому?
Майбутнє завжди таїть у собі радість нових відкриттів, здатних неймовірно розширити людські можливості й до невпізнання змінити увесь довколишній світ. Не лишиться без змін і ринок праці. Звісно, складно цілком точно передбачити зміни, але є всі підстави припускати, що людям доведеться менше працювати фізично, а середні зарплати при цьому зростуть.
 
УПАКОВКА
Плакат запаковано в міцний і стильний тубус, який надійно захистить його під час транспортування!
А ще барвисте, оригінальне оформлення тубуса легко вирішить питання святкового упакування в тому разі, якщо ви вирішите зробити комусь подарунок!
Дизайн тубуса гармоніює з дизайном плаката.
Будьте певні: така крута річ викличе захоплення у будь-якої дитини!
Розмір тубусу: 80х80х500 мм




Добавить свой отзыв о книге

Видео Розумний плакат «Навички і професії майбутнього»



Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Якби він був зі мною ...
Лора Новлин
Купання немовлят ...
Борис Крамер (Василь Добрянский)
Каїн ...
Владимир Ешкилев
У вас на мене нічого нема ...
Борис Крамер (Василь Добрянский)

Книги автора/издательства

Комплект умных плакатов «Мир вокруг ...
Максим Мирошниченко, Юрий Челомбитько
Комплект розумних плакатів «Світ на ...
Максим Мирошниченко, Юрий Челомбитько
Умный плакат «Навыки и профессии бу ...
Максим Мирошниченко
Умный плакат «Планета Земля» ...
Максим Мирошниченко
Розумний плакат «Планета Земля» ...
Максим Мирошниченко
Умный плакат «Глубины океана» ...
Максим Мирошниченко
Розумний плакат «Глибини океану» ...
Максим Мирошниченко

Сегодня купили