Сполучені Штати Соціалізму. Як неомарксизм змінює Америку - Динеш Д’Суза: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100020905)
kniga.biz.ua

Сполучені Штати Соціалізму. Як неомарксизм змінює Америку (Предзаказ)

United States of Socialism: Whos Behind It. Why Its Evil. How to Stop It

Код: 2100020905
Купить Сполучені Штати Соціалізму. Як неомарксизм змінює Америку Динеш Д’Суза
В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Динеш Д’Суза
Издательство Наш Формат
Год 2022
Обложка неизвестно
Язык Украинский

О книге Сполучені Штати Соціалізму. Як неомарксизм змінює Америку

Для тих, хто був свідком глобального краху соціалізму, його воскресіння в ХХІ столітті стало несподіванкою, навіть шоком. Як соціалізм може працювати зараз, коли він ніколи не працював?
 
У цій новаторській книзі автор бестселерів Дінеш Д.Суза стверджує, що соціалізм, який сьогодні просувають Александрія Окасіо-Кортез, Берні Сандерс, Ільхан Омар та Елізабет Воррен, дуже відрізняється від соціалізму Леніна, Мао та Кастро. Це соціалізм ідентичності, шлюб між класичним соціалізмом і політикою ідентичності. Сучасні соціалісти стверджують, що моделюють себе не за Великим стрибком Маосу або навіть венесуельським соціалізмом, а скоріше за соціалізмом, який діє в таких скандинавських країнах, як Норвегія та Швеція.
 
Це нове обличчя соціалізму, якому протистоїть і рішуче спростовує Д.Суза своєю фірмовою кмітливістю, дотепністю та оригінальністю. Він показує, як соціалізм покинув робітничий клас і знайшов нових рекрутів, спираючись на образи раси, статі та сексуальної орієнтації. Він показує, як він використовує венесуельську, а не скандинавську формулу. Д.Суза страхітливо документує весь спектр беззаконних, гангстерських та авторитарних тенденцій, які вони прийняли.
 
Сполучені Штати Соціалізму є інформативним, провокаційним і захоплюючим викриттям не лише ідей, а й тактики соціалістичних лівих. Висловлюючи моральні аргументи для підприємців і вільного ринку, автор зображує президента Трампа як взірець капіталізму, а також як найбільш ефективного політичного лідера боротьби з соціалізмом. Він показує, як ми можемо допомогти Трампу перемогти соціалістичну загрозу.
 
ПРО АВТОРА
Дінеш Д'Суза має 25-річну кар’єру письменника, вченого та громадського інтелектуала. Колишній політичний аналітик у Білому домі Рейгана, Д’Суза також працював стипендіатом Джона М. Оліна в Американському інституті підприємництва та стипендіатом Роберта та Карен Рішвейн в Інституті Гувера в Стенфордському університеті.
Журнал New York Times назвав Д’Сузу одним з найвпливовіших консервативних мислителів Америки. Рада зі світових справ вважає його одним із 500 провідних авторитетів країни з міжнародних питань, а Newsweek назвав його одним із найвідоміших американців азіатського походження. 

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
Владимир Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека

Книги автора/издательства

Комплект книг про акторів ...
Арнольд Шварценеггер, Мэттью Перри, Марк Мэнсон, Уилл Смит, Мэттью Макконахи
Я поруч. Як залученість у життя дит ...
Дэниел Сигел, Тина Брайсон
Джефф Безос: винайди і віднайди. Ви ...
Уолтер Айзексон, Джефф Безос
Кіра. Дорога додому ...
Олеся Остафиева
Комплект книг "Одного разу вої ...
Чарльз Хоуг, Крис Кайл

Сегодня купили