Три сили. Як виховують в успішних спільнотах - Джед Рубенфельд, Эми Чуа: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 7808)
kniga.biz.ua

Три сили. Як виховують в успішних спільнотах

Triple package: How Three Unlikely Traits Explain the Rise and Fall of Cultural Groups in America

Код: 7808
Купить Три сили. Як виховують в успішних спільнотах Джед Рубенфельд, Эми Чуа
220 грн
Есть на складе

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Джед Рубенфельд, Эми Чуа
Издательство Yakaboo Publishing
Cтраниц 304
Год 2017
ISBN 978-966-97633-8-9
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 72x104/16 (170x252 мм.)
Эксперты
рекомендуют
Ольга Шапран

О книге Три сили. Як виховують в успішних спільнотах

Професорка Школи права Єльського університету Емі Чуа, донька китайських іммігрантів, не вперше кидає виклик панівному підходу до виховання дітей у США. Цього разу разом із чоловіком, професором Джедом Рубенфелдом, вона дослідила вплив методів виховання та цінностей спільнот, в яких зростають діти, на їхній подальший успіх у житті. Подружжя дійшло висновку, що для всіх найуспішніших спільнот в Америці визначальною є комбінація трьох чинників, які автори назвали Трьома силами: відчуттям вищості, загроженістю й здатністю контролювати імпульси. Ці Три сили притаманні переважно іммігрантам у першому поколінні, релігійним і національним меншинам, які внаслідок життєвих обставин і культурних особливостей досягають виняткового успіху і вибираються на найвищі суспільні щаблі. Водночас автори роблять застереження, що поняття успіх, яке вони використовують у дослідженні, є приземленим, вимірюваним, і зрештою цей успіх не є вичерпним і остаточним, а Три сили не обіцяють щастя і гармонії.

Про книжку:
«Скандальні нові розмисли про успіх Чуа і Рубенфелда, "Три сили", уже розлютили публіку, навіть тих, хто сам визнає, що ще не читав книжку, а лише чув, наскільки вона шокуюча»
Financial Times

«Праця із соціології по-ґладуелівському, і знову на тому ж культурному мінному полі, що й "Бойовий гімн мами-тигриці"»
The New York Times

Про авторів
Джед Рубенфелд - професор Школи права Єльського університету, знаний експерт з конституційного права, письменник. Його перший роман The Interpretation of Murder став світовим бестселером (більше мільйона проданих примірників). Він також викладав у Школі права Стенфордського університету і Школі права Університету Дюка. До того працював у корпоративному секторі, прокуратурі Південного округу Нью-Йорка та в апеляційному суді.

Емі Чуа - професорка Школи права Єльського університету. Її перші книжки було присвячено глобалізації, поширенню демократії та ринкової економіки у світі. Бестселер New York Times, книжку World on Fire, відзначили як одну з найкращих книжок 2003 року видання The Economist та Guardian, друга книжка, Day of Empire, стала бестселером Foreign Affairs. Проте найбільшого розголосу набула автобіографічна книжка Battle Hymn of the Tiger Mother («Бойовий гімн мами-тигриці», 2011), в якій Емі Чуа розповіла про власний досвід виховання двох доньок точно в такий спосіб, як її виховували батьки-іммігранти, а також гостро критикувала американське бачення дитинства. Опублікований перед виходом книжки уривок у Wall Street Journal шокував Америку: він зібрав найбільше відгуків в історії видання. Дехто навіть пропонував позбавити Чуа батьківських прав. Книжка стала бестселером, її переклали 30 мовами. Того ж 2011 року Емі Чуа потрапила у перелік 100 найвпливовіших осіб журналу Time, перелік Відважних мислителів (Brave Thinkers) журналу Atlantic Monthly, перелік Глобальних мислителів (Global Thinkers) журналу Foreign Policy.


Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
В. Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Константин Кошеленко

Книги автора/издательства

Супроти єства ...
Жорис Карл Гюисманс
Майстер ілюзій ...
Алексей Тимошенко
Йо-Ке-Ле-Ме-Не. 55 історій з дитинс ...
Наталия Кальченко
Комплект книг Вікторії Покатис ...
Виктория Покатис, Ярослава Жуковская, Татьяна Гордиенко
Проща святої Бірґітти ...
Вернер фон Хейденстам

Сегодня купили