Українська мрія. Я - підприємець! Путівник розвитку власного бізнесу - Лидия Пащук: купить книгу в kniga.biz.ua
kniga.biz.ua

Українська мрія. Я - підприємець! Путівник розвитку власного бізнесу

Код: 2100013802
Купить Українська мрія. Я - підприємець! Путівник розвитку власного бізнесу Лидия Пащук
Книга снята с продажи
В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard

О книге Українська мрія. Я - підприємець! Путівник розвитку власного бізнесу

У цій книзі ви знайдете 22 оповідання. Це невигадані історії українських успішних і не дуже, але підприємців. Хтось із читачів впізнає себе, свій шлях або помилки, хтось знайде рішення, хтось задумається, чи потрібна йому власна справа, а хтось просто прочитає цікаві історії. 
 
Оповідання стали основою для бізнес-знань, тож книга містить 22 розділи із основними інструментами та рекомендаціями щодо створення, розвитку та ведення власного бізнесу. Тут йдеться і про стартапи, і про створення бренду, і про маркетинг, і про просування, і про пошук ідеї для бізнесу, і про бізнес-процеси, і про фінанси, і про персонал, і про багато всього іншого… 
Сьогодні в Україні зареєстровано понад 2 мільйони підприємців, і хто ці люди? Чому вони працюють самі на себе? Що змусило їх почати самотужки створювати свою реальність? Чи завжди їхня історія – це історія про успіх? 
Саме про таких людей ця книга. Ми багато читаємо, чуємо, дізнаємося про успішних бізнесменів, про те, як вони досягли успіху, але скільки таких? На конференціях, форумах, в інтернет-просторі, у постійній ротації повідомлення, виступи успішних великих підприємців… А хто ті решта? 
 
Вже майже 10 років я працюю саме із малим і середнім бізнесом. Для мене це не цифри, не статистика або аналітика тенденцій ринків і галузей. Для мене це насамперед люди. Люди, в кожного з яких власна історія, власна радість, власний біль, власний досвід та особлива мрія. 
 
Весь світ знає, що таке «американська мрія» – це рівні можливості для кожного пройти кар’єрними сходами, отримати матеріальні статки, власний бізнес, посаду завдяки наполегливості, працьовитості, таланту. По суті, вона дає віру. А яка ж вона «українська мрія»? Давайте почнемо її формувати… 
 
Про автора 
Лідія Пащук -  кандидат економічних наук, доцент кафедри міжнародної економіки та маркетингу Київського національного університету імені Тараса Шевченка, доцент Міжнародного інституту бізнесу, сертифікований викладач Чартерного інституту маркетингу (Chartered Institute of Marketing, CIM, Велика Британія), президент Фонду Василя Хмельницького K.Fund, керівник і член Наглядової ради Школи малого і середнього підприємництва (група компаній UFuture).
Практикуючий бізнес-консультант із питань розробки стратегій, внутрішнього та стратегічного маркетингу, стартапів, інновацій, виведення продуктів на ринок, послуг, бізнес-освіти. Має понад 15 років досвіду роботи у Світовому банку, у міжнародних та вітчизняних компаніях. 
Консультант міжнародних організацій (Світовий банк, Програма розвитку ООН, Федерація канадських муніципалітетів) із питань розвитку малого і середнього бізнесу. 
У 2016 році започаткувала всеукраїнський освітній проект для малого і середнього бізнесу «Школа малого і середнього підприємництва» Фонду Василя Хмельницького K.Fund. Протягом трьох років географія проекту зросла до 15 міст в різних частинах України та понад 1000 випускників-підприємців. 
 
Як читати цю книгу?
Ця книга – збірка оповідань. Кожне з них – це невигадана історія підприємця. Всі вони з різних сфер бізнесу, із різних регіонів країни, різного віку, чоловіки та жінки, родини, друзі. Кожна історія – унікальна, але певною мірою ви в ній можете впізнати себе, своїх друзів, родичів чи знайомих. Ці герої живуть і працюють поруч із нами, вони самі створюють своє майбутнє та майбутнє тих, хто їх оточує, а разом із тим і нову реальність. У кожному оповіданні розкриваються узагальнені підходи та ставлення до ведення того чи іншого бізнесу, а також містяться пояснення щодо певних інструментів, які можуть бути корисними як на старті, так і у процесі ведення власної справи.
 
Після кожного оповідання ви знайдете знання, корисну для малих підприємців та тих, хто тільки-но хоче розпочати власний бізнес, інформацію. Такий собі путівник, «дорожню карту», що містить необхідні знання стосовно ведення власного бізнесу. Я насамперед викладач, і мій досвід дав мені змогу зрозуміти, яких саме знань та навичок бракує підприємцю. Тому у книзі є звичний зміст, а також є ще два змісти: «Оповідання» та «Знання».
 
А ще у тексті книги ви знайдете визначення та цитати, які мотивують, доповнюють суть, а інколи навіть навчають чогось нового. 
 
Для кого ця книга
Книга буде корисною для підприємців, людей, які люблять читати бізнес-літературу, люблять мріяти, а також для тих, хто тільки планує розпочати власну справу. Бізнес можна розпочати в будь-якому віці й незалежно від місця проживання. Історії героїв моїх оповідань це доводять. Тут є історії про сервісні підприємства, про діджитал-стартапи, харчову промисловість, серійне підприємництво, медицину, легку промисловість, агросектор, креативну індустрію, виробництво і навіть про машинобудування. Географія бізнесів представляє різні частини України. Це 22 неповторні підприємницькі шляхи.
 
У книзі поєднано досвід автора та героїв оповідань, тож скористайтеся ним. Давайте спробуємо вчитися на чужих помилках і наслідувати успішні досягнення! 


pdf Уривок з книги




Добавить свой отзыв о книге

Оглавление Українська мрія. Я - підприємець! Путівник розвитку власного бізнесу

Вступ
Подяка і присвята
Як читати цю книгу?
Для кого ця книга?
Подарункові сертифікати: оптимізм та ризик
Стартап: помилки, еволюція та зростання .
Спочатку були огірочки
Пошук ідей для бізнесу
Бездоганні процеси та суперфуди
Як презентувати свою ідею або бізнес? . .
Гостинна хата
Бізнес-планування
Україна - країна сонячних можливостей
Канва бізнес-моделі
Коли бізнесмен хоче щось змінити
Партнерство. Як його краще будувати?
Футбол та цунамі
Відкриття бізнесу: фінансові питання
Жіночі справи
Великий маркетинг у малому бізнесі
Андрій, меблі та родини
Маркетинговий аудит та розробка цілей підприємства. Детективи і мрії
Визначення цільової аудиторії.
Дружній лікар
Послуги: маркетинг, залучення та утримання клієнтів
Тиха форма і сенси
Ефективне просування. І в креативних індустріях також 
Настя і супергерой
Шляхи збільшення продажів у малому бізнесі
Настирливий підприємець
Бізнес-процеси важливі
Історія, камера, мотор
Бізнес та проекти
Реалізована жінка - щаслива родина
Лідерство
Знайти відповідь у книжках
Персонал: залучення, розвиток, мотивація, команда
Нестор
Масштабування бізнесу
Де в Україні старість проводити
Франчайзинг
Маріупольське маленьке незламне виробництво
Звідки брати кошти?
Живі сади
Секрети успішного нетворкінгу
Вчителі, дружба і бізнес
Які навички потрібні підприємцю?
Висновки? Це тільки початок


Отзывы об: Українська мрія. Я - підприємець! Путівник розвитку власного бізнесу

Nataliia 2021-03-29 17:50:26

Книга написана гарною українською мовою, легко читається і поради в ній написані "між рядків", вдало!

Юлия 2020-10-07 11:43:20

Мне понравился стиль автора по изложению материала. Очень структурно и доходчиво. В каждой реальной истории человека, который стал предпринимателем, есть теоретическая бизнес-часть от автора. Легко читается, что-то было как повторение уже пройденного материала, но и много нового для себя почерпнула. Рекомендую для прочтения даже без определенной цели, просто для общего образования. Благодарю за этот труд!

Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
В. Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Константин Кошеленко

Сегодня купили