Як я став Заблоцьким. Пригоди стоматолога в червоному метелику - Ярослав Заблоцкий: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100025523)
kniga.biz.ua

Як я став Заблоцьким. Пригоди стоматолога в червоному метелику (Предзаказ)

Код: 2100025523
Купить Як я став Заблоцьким. Пригоди стоматолога в червоному метелику Ярослав Заблоцкий
475 грн
500 грн
В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Ярослав Заблоцкий
Издательство Саммит-книга
Cтраниц 354
Год 2024
ISBN 978-617-7182-20-6
Обложка мягкая
Язык Украинский

О книге Як я став Заблоцьким. Пригоди стоматолога в червоному метелику

Книга написана за 4 місяці і включає у себе 156 історій про життя та бізнес. 
 
Все почалося із посту Ярослава Заблоцького, написаного 27 березня 2014 року у ФБ «Какие санкции самые страшные? Нет, не американские! Самые страшные - это человеческие!» Це була емоційна реакція автора на коментарі російських друзів на наш Майдан та анексію Криму. Важливо, що санкцій у цей час ще не було ніяких. «…… Перестать приглашать вас в гости, не ездить самому, забыть русский язык, вычеркнуть вас из друзей в ФБ. Вот это и были бы самые настоящие человеческие санкции». Як результат, автор викреслив 2.500 російських «друзів» із ФБ. Як це все зрозуміло тепер.
 
Про автора
Ярослав Заблоцький – доктор медичних наук, професор, керівник приватної академії (Академія Заблоцького), практикуючий лікар. Засновник і власник мережі стоматологічних клінік TM "Клініка Заблоцького».
Свою першу клініку відкрив у 1998 році у Львові. Перший центр стоматологічної імплантації в Києві – у 2009 році. Станом на сьогодні є власником одного з найдорожчих брендів в Україні у сфері професійних медичних послуг. Вивів клініку на рівень франчайзингу та разом з франчайзі реалізував проєкти в Одесі та Софії.
У 2010 році, обіймаючи посаду Президента Асоціації імплантологів України, реалізував неймовірну ідею, зібравши 200 лікарів-волонтерів і впродовж двох років був керівником всесвітнього соціального прєкту з безкоштовної імплантації людям похилого віку «Якість життя для наших батьків». Зокрема, під час проведення однієї з таких акцій, у київському військовому госпіталі протягом одного дня було прооперовано 90 пацієнтів віком від 70 до 93 років, паралельно працювали 33 операційних, 22 бригади анестезіологів.
Як результат, за два роки 1000 «чужих» мам із 25 країн світу отримали «нові зуби» з опорою на зубні імплантати. Усе було здійснено за кошт самих лікарів, виробників імплантатів та зубних техніків. Якби люди за це платили, то за європейськими мірками це би коштувало близько 15 млн євро. У 2017 у Києві та Львові відкрив Центри догляду за зубами і яснами – Dental Care Offices, де не проводиться жодного лікування, а лише професійний догляд за зубами дітей та дорослих.
З 2021 року Ярослав Заблоцький став співвласником усіх своїх проєктів, адже офіційно оголосив про створення сімейної компанії у зв’язку з тим, що з ним працює його дружина Зеновія та діти Оленка та Олег, які отримавши європейську медичну освіту, працюють у клініках Києва та Львова.

pdf Уривок з книги


Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Якби він був зі мною ...
Лора Новлин
Панк 57 ...
Пенелопа Дуглас
Залишся, якщо кохаєш ...
Колин Гувер
Я, “Побєда” і Берлін ...
Кузьма Скрябин
Покинь, якщо кохаєш ...
Колин Гувер
Кров і попіл. Із крові й попелу ...
Дженнифер Арментроут

Книги автора/издательства

Розлучення. Сповідь адвоката ...
Екатерина Власюк
Аудит продаж. Дистрибуції ...
Олесь Пищак, Иван Даниленко, Асан Бекиров, Дмитрий Горлин
Зламай код інвестора ...
Джуди Робинетт
Я разрешаю себе жить. 63 кванта изм ...
Алла Заднепровская
Kyiv & Region Travel Guide ...
Арсений Финберг

Сегодня купили