Як зруйнувати Америку за три прості кроки - Бен Шапиро: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100016499)
kniga.biz.ua

Як зруйнувати Америку за три прості кроки

How to Destroy America in Three Easy Steps

Код: 2100016499
Купить Як зруйнувати Америку за три прості кроки Бен Шапиро
Книга снята с продажи
В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Бен Шапиро
Издательство Наш Формат
Cтраниц 280
Год 2021
ISBN 978-617-7866-84-7
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

О книге Як зруйнувати Америку за три прості кроки

США переживають чи не найбільшу поляризацію в суспільстві за останні часи. Протести Black Lives Matter та Antifa у 2020 році ознаменувалися руйнуванням пам’ятників Джорджу Вашингтону, Томасу Джефферсону і Христофору Колумбу. Під загрозою опинилися не лише витвори з каменю, а й суспільні інститути і культурні коди, закладені в основу Американської держави батьками-засновниками. Християнська мораль, інститут шлюбу, дух підприємництва та приватна власність, право на свободу слова і носіння зброї — усе це зазнає тотальної критики з боку лівих, обмежується чи витісняється з правового поля.
 
ДЛЯ КОГО КНИЖКА
Для широкого кола читачів, всіх, хто хоче зрозуміти причини могутності США та чим культурний марксизм загрожує Америці та світу.
 
ЧИ ВАРТО КУПУВАТИ
У своїй книжці Бен Шапіро доводить, що впродовж історії США саме ці інститути були опорою американського суспільства та запорукою розвитку держави. А також покроково показує, хто й коли почав цілеспрямовано руйнувати цей світоглядний фундамент і що загрожує Америці від такого марксистського «знищення дощенту».
 
ПРО АВТОРА
Бен Шапіро— один з найбільш відомих консервативних мислителів Заходу, автор бестселерів New York Times, випускник Гарвардської школи права. Працює головним редактором Daily Wire і веде «Шоу Бена Шапіро» — найпопулярніший консервативний подкаст у США.
 
ВІДГУКИ ПРО КНИГУ 
Застереження Бена Шапіро мають бути близькі українцям. Адже ми вже пережили руйнування суспільства через скорочення свободи, надмір- не втручання уряду в усі сфери життя, переписування історії, нищення основ національної ідентичності. Але ми так і не засвоїли уроків історії та знову наступаємо на ті самі граблі популізму. І те, що нині це робимо одночасно з Америкою, навряд чи є виправданням для нас. 
— Володимир В’ятрович, історик, народний депутат.
 
Комусь книжка дасть підтвердження: «Я здогадувався, що світ котиться не туди». Інших здивує: «Як він міг замахнутися на тренди, зведені у статус святості?». Треті скажуть: «Наклеп латентного демократоненависника». Не важливо, до кого схилятиметься ваш висновок. Важливо його отримати, щоб насамперед замислитися про самих себе. 
— Віталій Гайдукевич, громадський активіст, політик, медійник
 
ЦИТАТИ 
Про тиск на незгодних з ліволіберальним порядком денним
Соціальний тиск застосовується нині у страхітливих масштабах. Один із керівників Mozilla Firefox втрачає роботу, бо вмотивовані «журналісти» виявили його фінансову підтримку ініціативи, що виступає за традиційний шлюб. Діти з Конвінгтонської католицької школи опиняються у фокусі прискіпливої уваги медіа за їхній «злочин»: вони носили кепки із символікою Трампа. Усе вже зведено на рівень релігійних ритуалів. Тепер людина працює не у славу Отця Небесного, а у славу культурно кращих. Нова церква переслідує єретиків і винагороджує істинних вірян. Незгодних судять, як відьом, або змушують до публічної сповіді.
 
Про ідеологізацію історичної науки в школах та вузах США
Дедалі більше американців взагалі не знає історії. По всій країні протягом десятиліть «соціальні студії» витісняють історію зі списку предметів середньої та старшої школи — своєрідна спроба зробити історію «актуальною», замінивши викладання історії ідеологічною обробкою у руслі конкретних політичних поглядів. В університетах головну увагу зосередили на «вимогах до розмаїття». Навчання традиційної західної цивілізації означає її возвеличення, тому вчити історію західної цивілізації не слід. Її більше й не вчать: станом на 2010 рік жоден із провідних університетів не мав обов’язкового курсу з історії західної цивілізації. 

pdf Уривок з книги


Добавить свой отзыв о книге

Оглавление Як зруйнувати Америку за три прості кроки

Розділ 1. Американська філософія
Розділ 2. Дезінтеграція американської філософії
Розділ 3. Американська культура
Розділ 4. Дезінтеграціоністська культура
Розділ 5. Американська історія
Розділ 6. Дезінтеграція американської історії
Епілог
Подяки
Примітки

Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
Владимир Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека

Книги автора/издательства

Комплект книг про Джеффа Безоса ...
Брэд Стоун, Стив Андерсон, Карен Андерсон, Уолтер Айзексон, Джефф Безос
Комплект книг про акторів ...
Арнольд Шварценеггер, Мэттью Перри, Марк Мэнсон, Уилл Смит, Мэттью Макконахи
Джефф Безос: винайди і віднайди. Ви ...
Уолтер Айзексон, Джефф Безос
Кіра. Дорога додому ...
Олеся Остафиева
Комплект книг "Одного разу вої ...
Чарльз Хоуг, Крис Кайл
Комплект книг "Посібник рейндж ...
Чарльз Хоуг, Коллектив авторов

Сегодня купили