Команда команд. Нові правила взаємодії у складному світі - Стэнли Маккристал, Крис Фасселл, Тантум Коллинс, Дэвид Сильверман: купить книгу в kniga.biz.ua
kniga.biz.ua

Команда команд. Нові правила взаємодії у складному світі

Код: 7790
Купить Команда команд. Нові правила взаємодії у складному світі Стэнли Маккристал, Крис Фасселл, Тантум Коллинс, Дэвид Сильверман
430 грн
Есть на складе

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Стэнли Маккристал, Крис Фасселл, Тантум Коллинс, Дэвид Сильверман
Издательство Монолит-Bizz
Cтраниц 416
Год 2018
ISBN 978-617-577-118-1
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

О книге Команда команд. Нові правила взаємодії у складному світі

«Команда команд» — справжнє відкриття для керівників компаній, лідерів різних організацій. Ця книжка стане в пригоді як тим, хто вже обіймає керівні посади, так і тим, хто тільки-но збирається започаткувати власну справу.

«Команда команд» — чудове поєднання маневреності, адаптивності та згуртованості маленької команди з потужністю та ресурсами великої організації.

У книжці 12 розділів, з яких ви дізнаєтеся:
- чого можна досягти, якщо поєднати адаптивність, спритність і згуртованість маленької команди з могутністю та ресурсами величезної організації;
- що буде, якщо змінити традиційну неповоротку «вертикальну» систему управління на більш складну «горизонтальну», надавши право ухвалювати відповідальні рішення підлеглим;
- що станеться, якщо покласти наріжним каменем не ефективність роботи, а пристосовність, не потайливість, а прозорість комунікації.

У чому фішка 
Генерал армії США Стенлі Маккрістал під час керування антитерористичною операцією в Іраку дійшов висновку, що в сучасному світі високих технологій, де інформація поширюється миттєво, не діють старі правила. Для вдалої боротьби з «Аль-Каїдою», що стала його породженням, знадобилася нова тактика, і найпотужніша в світі військова машина була реформована задля швидкості й маневреності, які виявилися запорукою успіху. Стенлі Маккрістал пішов далі й вирішив дослідити дієвість нових принципів управління в інших сферах, зокрема в бізнесі. Результатом цього масштабного дослідження стала цікава, наочна та вражаюча книжка «Команда команд», яку варто прочитати кожному українському керівникові — і тому, хто б’ється з ворогом на полі бою, і тому, хто воює з конкурентами з офісу.

ПРО АВТОРА
Стенлі Маккрістал
Чотиризірковий генерал у відставці, який керував JSOC (Об’єднане Командування спеціальних операцій США). Був звільнений у 2010 році з посади через скандальне інтерв’ю для журналу Rolling Stone, де злісно розкритикував діяльність Барака Обами та представників адміністрації президента через нерішучість у розв’язанні конфлікту в Афганістані. З 2010 року веде семінари з лідерства в Єльському університеті. Засновник консалтингової компанії McChrystal Group. У грудні 2011 року Маккрістала призначили головою ради директорів компанії Siemens Government Technologies. Став прототипом героя Бреда Пітта у фільмі «Машина війни» 2017 року.

pdf Першi 20 сторiнок книги



Добавить свой отзыв о книге

Оглавление Команда команд. Нові правила взаємодії у складному світі

Передмова 
Вступ 
 
ЧАСТИНА I
Проблема Протея
Розділ 1 . Сини Протея 
Розділ 2. Годинниковий механізм 
Розділ 3. Від ускладненого до складного 
Розділ 4. Правильний вибір 
 
ЧАСТИНА II
З багатьох — одне
Розділ 5. Від з’єднання до команди 
Розділ 6. Команда команд 
 
ЧАСТИНА III
Спiльна участь
Розділ 7. Розуміючи систему 
Розділ 8. Мозок не в скриньці 
Розділ 9. Вихід з дилеми в’язня 
 
ЧАСТИНА IV
Дати спокiй
Розділ 10. Не чіпати 
Розділ 11. Керувати як садівник 
 
ЧАСТИНА V
Погляд у майбутнє
Розділ 12. Симетрія 
 
Подяки 
Примітки 
Алфавітний покажчик


Отзывы об: Команда команд. Нові правила взаємодії у складному світі

Віктор 2018-02-23 11:02:19
Уперше почув про книжку «Команда команд» на вечірці у друзів, тоді ж вони мене переконували, що я просто повинен її прочитати (у них є англійський варіант, який вони можуть мені позичити, та я в школі і в університеті вчив французьку, тому відмовився). Якось я вже і забув про цю книжку, а невдовзі після того натрапив на статтю на якомусь сайті, в якій було написано, що «Команда команд» скоро вийде українською. Ну, думаю, доля!)) Отже, буду замовляти! Якщо не забуду, залишу відгук про книжку після прочитання.

Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
В. Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Константин Кошеленко

Книги автора/издательства

Leaders: Myth and Reality ...
Стэнли Маккристал, Джеф Эггерс, Джейсон Мангоне

Сегодня купили