Комплект "Бізнес-книги від Vivat" - Билл Джордж, Питер Симс, Кристофер Кокс, Кей Райт: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100021931)
kniga.biz.ua

Комплект "Бізнес-книги від Vivat"

Код: 2100021931
Купить Комплект "Бізнес-книги від Vivat" Билл Джордж, Питер Симс, Кристофер Кокс, Кей Райт
Книга снята с продажи
В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Билл Джордж, Питер Симс, Кристофер Кокс, Кей Райт
Издательство Vivat
Cтраниц 832
Год 2023
ISBN 978-966-982-840-8, 978-966-982-740-1
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 60х84/16 (145х200 мм.)

О книге Комплект "Бізнес-книги від Vivat"

В комплект входят книги:
Володар дедлайнів. Встигнути все
Побудування бренду: не мовчіть у галасливому світі
Внутрішній компас: не зраджуй себе - і станеш лідером

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

"Володар дедлайнів. Встигнути все"
Не такий страшний дедлайн, як його малюють. А як щодо чотирьох сучасних вершників Апокаліпсису? Коронавірус змінюється Розмиром, і Дедлайн іде плече до плеча з Реченцем. Числа в календарі жахають виконавця. Або дозволяють устигнути все, не відхиляючись від графіків.
 
Визначте дедлайн на купівлю й прочитання цієї книжки, щоб не запізнитися до ресторану, який відкривають без стресів і паніки, на власні очі побачити рукотворне засніження гори та як сходить із конвеєра пасажирський літак. Ви дізнаєтеся, як доставляють великодні лілії, і побуваєте за лаштунками театру перед прем’єрою. Потрапите в ескадрилью військово-повітряних сил, що рятуватиме постраждалих від урагану, і в крамницю Best Buy напередодні чорної п’ятниці. Поспостерігаєте за засновниками стартапу, що представляють свій продукт громадськості, візьмете участь у передвиборчій кампанії. Опанована наука, як установлювати та обнуляти власний таймер, створюватиме простір для всіх ваших справ. Простір, у якому, на щастя, є час для завершення роботи, час для роздумів і час на відпочинок.
 
"Побудування бренду: не мовчіть у галасливому світі"
Сильна емоція, яка спонукатиме клієнта купити продукт, — кожен підприємець мріє запалити таку, але не кожному це вдається. 
 
Проаналізувавши показники 1500 компаній, Кей Райт окреслив п’ять ключових складових бренду-взірця, улюбленця мільйонів. Книжка допоможе побудувати комунікацію, яка стане віральною, резонуватиме із суспільною думкою та створить правильний настрій. До вашого бренду захочеться повертатися знову і знову…
 
"Внутрішній компас: не зраджуй себе - і станеш лідером"
Ви дивитеся на того, хто стоїть на вершині, та думаєте: «Ну, звісно ж, куди нам до таких олімпійців?». Але ви не уявляєте, скільки разів на своєму шляху цей олімпієць падав та починав усе спочатку. Бо історія переможця, історія лідера — це мапа з факапів та фатальних помилок. Але винятково лідер знає, як перетворити ці помилки на міцний фундамент свого карколомного успіху. 
 
Автори цієї книги, Білл Джордж та Пітер Сімс, розпитали аж 125 найвидатніших лідерів, керівників та засновників найвідоміших корпорацій про те, яким був їхній шлях до Олімпу і як вони змогли перетворити свої падіння на злети. 
 
Колишній держсекретар США Джордж Шульц, президент Warner Brothers Алан Горн, генеральний директор Starbucks Говард Шульц, CEO Time. Inc Енн Мур та багато інших розкажуть, які 5 ключових моментів відрізняють звичайного керівника від лідера.

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Богомол ...
Котаро Исака
Хто зіпсував борщ? ...
Лиза Половинкина
Дороги й середохрестя ...
Вера Агеева

Книги автора/издательства

Лихий король. Книга 2 ...
Холли Блэк
У світі улюблених казок ...
Тони Вульф, Пьеро Каттанео, Северино Баральди
У світі чарівних казок ...
Тони Вульф, Пьеро Каттанео, Северино Баральди
Пряма мова. Хроніки захисту ...
Елена Максименко

Сегодня купили