Комплект книг "Ательє чаклунських капелюхів" - Камоме Ширахама: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100021550)
kniga.biz.ua

Комплект книг "Ательє чаклунських капелюхів"

Код: 2100021550
Купить Комплект книг "Ательє чаклунських капелюхів" Камоме Ширахама
Книга снята с продажи
В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Камоме Ширахама
Издательство Nasha idea
Cтраниц 1150
Год 2022
ISBN 978-617-7678-49-5, 978-617-7678-52-5
Обложка мягкая
Язык Украинский
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

О книге Комплект книг "Ательє чаклунських капелюхів"

В комплект входят книги:
Ательє чаклунських капелюхів. Том 1
Ательє чаклунських капелюхів. Том 2
Ательє чаклунських капелюхів. Том 3
Ательє чаклунських капелюхів.Том 4
Ательє чаклунських капелюхів.Том 5
Ательє чаклунських капелюхів.Том 6

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

"Ательє чаклунських капелюхів. Том 1"
«Ательє чаклунських капелюхів» мандрує не менше, ніж Коко, головна героїня цієї захопливої повісті. Після появи на книжкових полицях Японії, а потім Сполучених Штатів Америки та Європи, ця манґа знову вирушає в подорож. Здогадуєтеся, яка країна готується прийняти її в себе вдома? Авжеж! Україна! Ось-ось Коко та її друзі із серії книг Камоме Шірахами оселяться тут, у нас. А її пригоди, на думку читачів, за своєю дивовижністю нагадують оповіді про Гаррі Поттера або ж анімаційний фільм «Навсікая з Долини Вітрів»! Ательє чаклунських капелюхів
 
Магія в Ательє чаклунських капелюхів — це мистецтво, яке опановують за допомогою малювання. Може, авторка манґи Камоме Шірахама теж чарівниця? Адже їй напрочуд легко вдається занурити нас у фантастичне життя своїми незвичайними й ілюстраціями.
 
Мабуть, так і є: стиль Камоме вирізняється вражаючими деталізованими малюнками, які переносять читача в чарівний світ. Розкішні пейзажі й красиві персонажі всебічно розкривають історію Коко — звичайнісінької дівчинки, яка захоплюється неймовірною витонченістю магії. На жаль, чаклування — рідкісний дар, яким володіє лише групка обраних, уже народжених із хистом до магії. Тож коли до селища, в якому мешкає Коко, приїжджає чаклун Кіфлі, дівчинка не стрималася й підгледіла за тим, як він створює магічні печаті. А залишившись наодинці, вирішила повторити і... сталося непоправне! Коко робить фатальну помилку!
 
Те, що історія «Ательє чаклунських капелюхів» дещо нагадує пригоди Гаррі Поттера з Гоґвортської школи чарів і чаклунства — не випадковість. Художниця обожнює сагу Джоан Ровлінґ. А ще на неї, мабуть, уплинули світи «Володаря Перснів», анімаційні фільми студії «Ghibli» і, можливо, навіть «Зоряні війни». Завдяки враженню від цих та інших творів Камоме створила свій унікальний всесвіт, у який так кортить поринути!
 
"Ательє чаклунських капелюхів. Том 2"
Закон світу магії непорушний: «Чарівником може стати лише той, хто народився ним». Та Коко, нова учениця чаклуна Кіфлі, — дівчинка «з простого люду»! Разом із трьома іншими вихованками Кіфлі вона вирушає до міста Кална, щоби придбати в місцевій крамниці чарівну паличку-пензель. Однак таємничий маг у масці заманює дівчат у невідоме місце…
 
Що це? Невже перед ними справжнісінький дракон?! Чи можна стати чаклуном, якщо ти не народжений чарувати? Чи можна щось змінити власними силами?
 
"Ательє чаклунських капелюхів. Том 3"
У житті Коко неймовірні зміни: вона почала навчатися в ательє чаклуна Кіфлі. Дівчинка докладає всіх зусиль, щоб стати справжньою чарівницею, та раптом із нею трапилася одна пригода… Коли Коко з подругами допомагали рятувати постраждалих від повені селян, її схопили солдати Ради магічного захисту, звинувативши у використанні забороненої магії. Через це дівчинку збираються вигнати зі світу чаклунів, хоч вона й не втямить, чому...
 
Світ чаклунів сповнений загадок і таємниць. Як хороших, так і лихих.
 
"Ательє чаклунських капелюхів.Том 4"
Коко, дівчинка з простого люду, мріє стати чаклункою. Її однокашниця з магічного ательє Аґатта готується скласти Другий чаклунський іспит, щоб отримати дозвіл використовувати магію на людях.
 
Коко та інші учениці супроводжують Аґатту до місця, де має відбутися іспит. Однак мам вони зненацька потрапляють у пастку, яку влаштували крислаті — таємничі чаклуни, які користуються забороненою магією. Яким має бути справжній чаклун?
 
На дівчат, які прагнуть утілити свої мрії, чекають розчарування, боротьба й перемоги!
 
Спосіб читання: справа наліво
 
"Ательє чаклунських капелюхів.Том 5"
Під час другого чаклунського іспиту на групу Аґатти зненацька напали крислаті — загадкові чаклуни, які застосовують заборонену магію. Одного з учнів, Юіні, вони перетворили на жахливого звіра. І схоже, мають якісь значно лиховісніші плани…
 
Коко, Тетія й учитель Кіфлі намагаються врятувати друзів, однак потрапляють у підземелля, де колись мешкав таємничий і ненависний до чаклунів народ Ромонон. Кіфлі тяжко поранено, Коко й Тетія у відчаї. Що чекає на наших героїв?
 
Вибір між тим, що ти хочеш насправді, а що ні; на що ти здатен — і що тобі не до снаги.
 
"Ательє чаклунських капелюхів.Том 6"
Кіфлі поранено у сутичці з крислатими, які напали на учнів під час складання іспиту. Лулусі з Ради магічного захисту та Коко з подругами вирушають з потерпілим чаклуном до міста під водою, славетного магічного Чарозалу, де можуть вилікувати його рани.
 
Крислатим треба дати відсіч, однак учениці Кіфлі ще надто юні і недосвідчені для цього, тож їх не залучають, однак дівчатам випадає можливість поспілкуватися з одним із наймудріших чаклунів сучасності Бельдарутом. Чаклун пропонує їм дещо незвичне: якщо їм вдасться його здивувати, іспит буде зараховано.
 
Тільки як це зробити? Адже Бельдарут — маг найвищого рівня, для якого в чарах вже немає дивовиж. Дамо їм час поміркувати над цим непростим завданням. Бо хто сказав, що магія має бути простою…
 
Чи вдасться Коко та її подругам знайти те, що здивує Бельдарута і стати на крок ближчими до своєї мрії стати чаклунками у місті на дні морському?

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Зелений скрипаль ...
Нина Бичуя
Чари (покет) ...
Даниэла Стил
Пік ...
Роланд Смит
YoRHa. Протокол висадки в Перл-Гарб ...
Ёко Таро,Мегума Сорамичи

Книги автора/издательства

Кухня чаклунських капелюхів. Том 1 ...
Хироми Сато, Камоме Ширахама

Сегодня купили