Комплект книг "Дивовижна Україна" - Ирина Тараненко, Любовь Семенова, Лия Уилсон, Юлия Курова, Елизавета Невежина: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100020867)
kniga.biz.ua

Комплект книг "Дивовижна Україна"

Код: 2100020867
Купить Комплект книг "Дивовижна Україна" Ирина Тараненко, Любовь Семенова, Лия Уилсон, Юлия Курова, Елизавета Невежина
Книга снята с продажи
В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Ирина Тараненко, Любовь Семенова, Лия Уилсон, Юлия Курова, Елизавета Невежина
Издательство Книголав
Cтраниц 192
Год 2022
ISBN 978-617-8012-37-3, 978-617-75630-1-2
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 60x84/6 (275х290 мм.)

О книге Комплект книг "Дивовижна Україна"

В комплект входят книги:
Книга-мандрівка. Незалежні
Книга-мандрівка. Україна
Нескорені. Книга-мандрівка

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

Цей комплект також є у продажу англійською мовою під назвою "Комплект книг "Wonderful Ukraine"".

"Книга-мандрівка. Незалежні"
У 1991 році Україна повернула собі незалежність. Українці, які жили десятиліттями в тоталітарному режимі отримали можливість стати мешканцями демократичної країни. У книжці-мандрівці «Незалежні» зібрано найважливіші факти за 31 рік існування оновленої незалежної України – про те, як ми відроджували нашу країну, які помилки робили і які перемоги здобували, що готували і що одягали, що співали, читали, дивилися, як захищали свої свободи та як організовували революції. Кожен розгорт — «щоденник» одного року, з 1991-го по 2022-й, те, чим переймався і чому радів наш народ. Це не просто суспільно-політичне видання, а захоплива книжка для сімейного читання, і для дорослих, і для дітей.
 
Це книга-ностальгійка. Про часи, коли на полицях магазинів з’являлися перші снікерси та кока-кола, коли направо й наліво роздавали «наколоті апельсинки», чи коли рашистів від душі пригощали «бандерівським смузі». Книжка про рекорди і провали, покращення і зради, культові пісні, книжки, фільми... Все те, що зробило нас нами.
 
"Книга-мандрівка. Україна"
«Книга-мандрівка. Україна» — це 1200 непересічних фактів про Україну та українців. Автори відшукали не лише найдивовижніше, але й найважливіше, що варто знати про Україну: унікальні місця, де слід побувати, культурні здобутки, видатних особистостей та поворотні моменти, що вплинули на хід історії та життя кожного українця. Ця книга створена з відкриттів. 
 
З нею ви зможете поглянути на Україну по-новому. Це видання — не лише для дорослих, але й для родинного читання з дітьми, для українців і всіх, хто хоче дізнатися більше про нашу країну. 
 
Формат книги-мандрівки особливий — це не довідник і не підручник. Це карта-розповідь у форматі «едьютейнмент», на якій зазначені найцікавіші історико-географічні та статистичні факти про країну в авторських ілюстраціях. До створення кунижки були залучені експерти з різних галузей, які і створили 30 карт українських міст і областей в авторських ілюстраціях — це 1200 надзвичайних відкриттів про Україну. 
 
"Нескорені. Книга-мандрівка"
Історія сміливості, яка розповідається в цій книжці, ще не завершена. Вона пишеться щодня кров’ю і потом на полях війни, яку розпочала найбільша ядерна держава Росія проти своєї меншої сусідки України, що майже 30 років тому в ім’я миру добровільно відмовилася від свого ядерного арсеналу.
 
Чому Росія напала на Україну? Хто такі українці? Чому вони не здаються? Чому платникам податків, що перебувають за тисячі кілометрів від війни, дешевше допомагати Україні, ніж витратити ці гроші на інші нагальні потреби? Як сталося, що локальна війна в Європі позначилася на стабільності всього світу, та чому безпека кожної держави залежить від її підсумків? "Книга-мандрівка. Нескорені" відповідає на всі актуальні питання про Україну, Росію й сучасний світ, який може втратити все, що довго здобував.
 
550 фактів про перебіг і наслідки року найкривавішої війни з часів Другої світової. Коротка й проста форма викладення, динамічні ілюстрації й тонкий гумор — формат розрахований на широку аудиторію читачів, які хочуть зрозуміти, що ж насправді відбувається в Україні й чому на карту поставлено не лише долю держави на східному кордоні Європейського Союзу, але й майбутнє світового ладу.

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Скетчбук «Замальовник» бежевий ...
Коллектив авторов
Скетчбук «Create» кольоровий ...
Коллектив авторов
Фарбований лис ...
Иван Франко
Блокнот для планування «I Have a Pl ...
Коллектив авторов

Книги автора/издательства

Комплект "Книжечка-мандрівочка ...
Ирина Тараненко, Дмитрий Кузьменко, Марта Лешак, Мария Воробьева, Вадим Ерченко
Книжечка-мандрівочка. Київ ...
Ирина Тараненко, Марта Лешак, Мария Воробьева, Ирина Цилык
Книжечка-мандрівочка. Харків ...
Ирина Тараненко, Марта Лешак, Мария Воробьева, Сергей Жадан
Книжечка-мандрівочка. Миколаїв ...
Ирина Тараненко, Марта Лешак, Мария Воробьева
Книжечка-мандрівочка. Запоріжжя ...
Вадим Ерченко, Ирина Тараненко, Марта Лешак, Мария Воробьева
Книжечка-мандрівочка. Чернігів ...
Дмитрий Кузьменко, Ирина Тараненко, Марта Лешак, Мария Воробьева
Комплект книг "Wonderful Ukrai ...
Ирина Тараненко, Любовь Семенова, Лия Уилсон, Юлия Курова

Сегодня купили