Комплект книг Елізабет Ґілберт - Элизабет Гилберт: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100023056)
kniga.biz.ua

Комплект книг Елізабет Ґілберт

Код: 2100023056
Купить Комплект книг Елізабет Ґілберт Элизабет Гилберт
1349 грн
Книга будет передана в службу доставки в течении 4 дней

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Элизабет Гилберт
Издательство Видавництво Старого Лева
Cтраниц 1712
Год 2023
ISBN 978-966-448-093-9, 978-966-679-987-9
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 84х108/32 (130х200 мм.)

О книге Комплект книг Елізабет Ґілберт

В комплект входят книги:
Місто дівчат
Суворі чоловіки
Їсти, молитися, кохати
Я згодна. Як одна жінка, яка не вірила у шлюб, таки вийшла заміж

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

"Я згодна. Як одна жінка, яка не вірила у шлюб, таки вийшла заміж"
«Я згодна. Як одна жінка, яка не вірила у шлюб, таки вийшла заміж» — це захоплива мандрівка-дослідження, у якій Елізабет Ґілберт із притаманною їй відвертістю, вдумливістю та гумором шукає для себе відповіді на одвічні питання про стосунки, намагаючись змиритися зі складним інститутом шлюбу. Чи не вимагаємо ми занадто багато від кохання, обтяжуючи його надмірними сподіваннями? Як так стається, що сімейне життя зазвичай перетворюється на важку працю? Чому в сучасному світі, де формальності вже не настільки важливі, ми й далі відчайдушно хочемо мати той штамп у паспорті?
 
Часом відповіді, які знаходить авторка, досить несподівані й неоднозначні, часом породжують багато наступних запитань, а часом — не такі романтичні або навіть очевидні, як можна було б припустити. Та попри це, одна жінка, яка не вірила в шлюб, таки погоджується одружитися!
 
"Суворі чоловіки"
«Суворі чоловіки» — дебютний роман Елізабет Ґілберт, авторки світових бестселерів «Їсти, молитися, кохати», «Природа всіх речей» і «Місто дівчат».
 
Уже кілька поколінь між жителями двох маленьких островів триває ворожнеча за право ловити омарів у спільних водах. На цих землях діють свої закони і традиції, не підвладні прогресу чи впливу сучасності. Чоловіки заробляють на життя, жінки займаються домом та господарством. У кожного з острів’ян — своя історія, свої сімейні проблеми. Хтось мріє вирватися на велику землю, а когось — як головну героїню — навпаки, тягне на рідний острів.
 
Вісімнадцятирічна Рут нехтує порадами рідних переїхати на материк і вступити до коледжу. Вона мріє продовжити справу своїх пращурів і займатися риболовлею. До того ж закохується у хлопця з ворожого острова, та сподіватися на примирення двох спільнот — марна справа. Але Рут в особливий спосіб виборює право бути щасливою там, де її справжній дім, і встановлює свої правила гри у світі, де споконвіку все було скроєне за суворими чоловічими правилами.
 
"Місто дівчат"
«Місто дівчат» — новий бестселер Елізабет Ґілберт, яка підкорила світ романами «Їсти, молитися, кохати» та «Природа всіх речей».
 
Це інтригуючий роман про жіночу сексуальність і свободу, про відвагу бути собою і право жити так, як тобі хочеться. А ще — історія дуже незвичайного кохання, на яке наклала свою тінь війна, та справжньої дружби, яку нелегко знайти, зрозуміти та оцінити, особливо в такому непростому і мінливому місті, як Нью-Йорк.
 
Роман «Місто дівчат» починається 1940 року, коли дев’ятнадцятилітню Вівіан Морріс виганяють з престижного коледжу. Батьки відправляють доньку на Мангеттен до тітки — власниці невеликого, проте дуже ексцентричного театру. Несподівано для себе Вівіан опиняється у справжньому вирі довоєнного богемного життя. Знайомства із зірками, незвичайні театральні постановки, нестримний секс, ріки алкоголю і відчуття цілковитої свободи спершу заворожують та спокушають, а потім вибивають землю з-під ніг. І це лише початок шляху Вівіан довжиною в життя, який необхідно пройти, щоб зрозуміти: ти не мусиш бути хорошою дівчинкою, щоб бути хорошою людиною.
 
"Їсти, молитися, кохати"
«Їсти, молитися, кохати» - надзвичайно щира розповідь жінки про духовне переродження і позитивні зміни у житті. Автор книги на власному прикладі довела, що навіть після найбільших криз можна не лише відновитися, а й відкрити в собі нові грані, можливості та рівні переживань. 
 
Героїня її роману - письменниця Ліз –  розчарована у сімейному житті та зневірена в особистому щасті. Жінка втрачає головне: сенс та смак до життя. Аби набратися сил та повернутися до життя, Ліз вирішує подорожувати. На її шляху три країни: Італія, Індонезія та Індія. Там вона вчиться їсти зі смаком, молитися з відкритим серцем та кохати, наче вперше.

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Джинкс. Роман-фентезі ...
Сейдж Блэквуд
Peter Pan ...
Джеймс Мэтью Барри
Муха та Найда ...
Валентина Дуван

Книги автора/издательства

Суворі чоловіки ...
Элизабет Гилберт
Природа всіх речей ...
Элизабет Гилберт
Місто дівчат ...
Элизабет Гилберт
Їсти, молитися, кохати ...
Элизабет Гилберт
Комплект "Книжечка-мандрівочка ...
Ирина Тараненко, Дмитрий Кузьменко, Марта Лешак, Мария Воробьева, Вадим Ерченко
Далекі близькі ...
Владимир Ермоленко

Сегодня купили