Комплект книг "Наука в коміксах від "РМ" " - Ларри Гоник, Майкл Паттон, Кевин Кеннон, Крэйг Криддл, Дэйв Весснер: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100022866)
kniga.biz.ua

Комплект книг "Наука в коміксах від "РМ" "

Код: 2100022866
Купить Комплект книг "Наука в коміксах від "РМ" " Ларри Гоник, Майкл Паттон, Кевин Кеннон, Крэйг Криддл, Дэйв Весснер
Книга снята с продажи
В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Ларри Гоник, Майкл Паттон, Кевин Кеннон, Крэйг Криддл, Дэйв Весснер
Издательство РМ
Cтраниц 1388
Год 2023
ISBN 978-966-917-548-9, 978-966-917-560-1
Обложка мягкая
Язык Украинский
Формат 84х108/16 (205х260 мм.)

О книге Комплект книг "Наука в коміксах від "РМ" "

В комплект входят книги:
Фізика. Наука в коміксах
Хімія. Наука в коміксах
Матан. Наука в коміксах
Біологія. Наука в коміксах
Філософія. Наука в коміксах

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

"Біологія. Наука в коміксах"
Ви ціпенієте, коли вчитель просить розрізати жабу? Ви досі думаєте, що ДНК розшифровується як «Дуже НеКомпетентний»? Гадаєте «цикл Кребса» — це ще один сучасний транспортний засіб, щоб гасати містом? Якщо ви відповіли ствердно хоча б на одне з цих запитань, вам не обійтися без «Біології» з серії «Наука в коміксах». Цей пізнавальний і веселий посібник створили популяризатор науки Ларрі Ґонік і біолог Дейв Весснер — випускник Гарвардського університету, професор біології та завідувач кафедри «Здоров’я і людські цінності» при Девідсонському коледжі, який читає курси «Вступ до біології», «Мікробіологія» і «ВІЛ/СНІД».
 
Читаючи цю захопливу книжку, ви дізнаєтеся про «внутрішню кухню» клітин і магію експресії генів, про статеве й нестатеве розмноження, про еволюцію й екосистеми… Байдуже, чи ви вперше заглядаєте в чашку Петрі, чи намагаєтеся освіжити знання після десятиліть їхньої деградації або ж просто цікавитеся тим, що таке біологічне життя — у цій книжці знайдете відповіді на всі запитання.
 
"Матан. Наука в коміксах"
Математичний аналіз — потужний інструмент, який широко застосовують у фізиці, інформатиці, інженерії, техніці, економіці, бізнесі, фінансах, медицині, біології, демографії, статистиці та інших галузях — усюди, де використовують математичні моделі. Його ідеї розвивали багато поколінь математиків, а біля витоків стоять Ньютон і Лейбніц.
 
На сторінках цієї книжки знаменитий автор науково-популярних коміксів Ларрі Ґонік віртуозно порозкладає для вас по поличках основи матаналізу й освітить ліхтариком навіть найтемніші їхні куточки. Функції, границі, похідні, інтегрування  —  будь-які задачі можна розв’язати! Готуйте заліковки для п’ятірок!
 
"Хімія. Наука в коміксах"
Хімія — це наука про таємне, про невидиме, про приховане. Не дивно, що розкривали її секрети упродовж віків. Та це було того варте! Саме завдяки хімії з’явилася цивілізація; саме, зрозумівши основи цієї всемогутньої науки, люди навчилися переробляти та зберігати продукти харчування, переганяти нафту, виготовляти будівельні матеріали, пластмаси, добрива, тканини, синтезувати ліки…
 
У цій чудовій книжці з кумедними малюнками читач дізнається про історію хімії, ознайомиться з атомною теорією речовини та з найважливішими темами фізичної й органічної хімії, біохімії, хімії навколишнього середовища, електрохімії… Ще ніколи про такі складні поняття не говорили так коротко, доступно й невимушено.
 
"Фізика. Наука в коміксах"
Щоб почати говорити мовою формул, як Фейнман і Ландау, потрібно вивчити основи. Ця книжка в захопливій формі знайомить з основними фізичними явищами і законами. Арістотель і Галілей, Ньютон і Максвелл, Ейнштейн і Фейнман — визнані генії людства, які зробили величезний внесок у розвиток фізики, і в цьому унікальному посібнику пояснюється, в чому він полягає. 
 
Тут порушено широкий спектр тем: механіка, електрика, теорія відносності, квантова електродинаміка. Доступність і оригінальний науковий рівень викладу гарантує успіх у вивченні однієї з найцікавіших дисциплін, тісно повязаної з різноманітними галузями, і передусім з технікою.
 
"Філософія. Наука в коміксах"
Більшості людей філософія знайома як наука, сповнена різноманітних концепцій. З одного боку, вона повинна все пояснювати, але з іншого виявляється, що чим більше самостійно занурюєшся в її вивчення, тим заплутаніше стає життя.
 
Якщо знайомство з філософією залишило саме таке відчуття та багато питань, то цей комікс якраз для вас!

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Мам, зроби мені змію ...
Анастасия Жук
Улюблена книга Чарлі Кука ...
Аксель Шеффлер,Джулия Дональдсон
У лісі біля річки ...
Валентина Рожнив
Подорож в Ікстлан ...
Карлос Кастанеда

Книги автора/издательства

Лондон. Місто тисячі облич ...
Эдвард Резерфорд
Проповідник. Книга 6 ...
Гарт Эннис

Сегодня купили