Комплект книг про лідерство - Джон Чемберс, Джоко Виллинк, Лейф Бебин, Дэвид Рубенштейн, Питер Коннинг: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100023160)
kniga.biz.ua

Комплект книг про лідерство

Код: 2100023160
Купить Комплект книг про лідерство Джон Чемберс, Джоко Виллинк, Лейф Бебин, Дэвид Рубенштейн, Питер Коннинг
2453 грн
2578 грн
Книга будет передана в службу доставки в течении 4 дней

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Джон Чемберс, Джоко Виллинк, Лейф Бебин, Дэвид Рубенштейн, Питер Коннинг
Издательство Vivat
Cтраниц 2480
Год 2023
ISBN 978-966-993-512-0, 978-617-8277-71-0
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

О книге Комплект книг про лідерство

В комплект входят книги:
Від крапки до крапки. Уроки лідерства у світі стартапів
Абсолютна відповідальність. Уроки лідерства від морських котиків
Вінстон Черчилль, СЕО. 25 уроків лідерства для бізнесу
Бути лідером. Мудрість від тих, хто змінив правила гри (мяка обкладинка)
Більше, ніж бізнес 2.0. Від маленької компанії до лідера ринку
Інструментарій agile-лідера. Учимося успішно розвиватися за допомогою самокерованих команд
Сила ділитися владою. Віддавати, щоб досягнути більшого

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

"Абсолютна відповідальність. Уроки лідерства від морських котиків"
«Абсолютна відповідальність: уроки лідерства від «морських котиків» — бестселер про принципи лідерства в умовах непередбачуваних змін.
 
Автори книжки — колишні американські військові Джоко Віллінк і Лейф Бебін, чий досвід допоміг людям по всьому світу навчитись керувати компаніями, отримати підвищення, обійняти кращу посаду і досягти поставлених цілей. Вони доводять, що принципи, завдяки яким «морські котики» перемагали в бою, можна застосувати і в роботі.
 
Автори пояснюють основні принципи успішного керування компанією, як-от: дисципліна, визначення пріоритетів та ефективне планування вдалих стратегій. Окрім порад із лідерства, автори також діляться власним досвідом керування командою та подолання стресових ситуацій.
 
Військове лідерство вимагає формування різноманітних команд для виконання надзвичайно складних місій і досягнення стратегічних цілей. Це безпосередньо корелює з діяльністю будь-якої компанії або організації. Принципи ефективних бойових лідерів можуть бути легко застосовані у світі бізнесу.
 
Книжка стала бестселером за версією The New York Times. Джоко Віллінк і Лейф Бебін, повернувшись зі служби, заснували власний консультаційний центр і проводять тренінги з керівниками.
 
"Бути лідером. Мудрість від тих, хто змінив правила гри"
Які стратегії управління у таких людей як Білл Ґейтс, Ворен Баффет, Білл Клінтон, Опра Вінфрі, Філ Найт, Джордж Буш, Тім Кук, Ненсі Пелосі та ще безлічі інших відомих і знаменитих? 
 
Про це знає автор цієї книг, який 5 років розпитував у них напряму, що вони думають про свої компанії.
 
"Інструментарій agile-лідера. Учимося успішно розвиватися за допомогою самокерованих команд"
Якщо ви очолюєте організації, у яких застосовуються гнучкі методи, то знаєте, наскільки важливо створити правильне середовище для своїх agile-команд. Традиційні інструменти, як-от діаграми Ганта, детальні плани та повсякденні (низькорівневі) ключові показники ефективності, не є адекватними для складних швидкозмінних ринків, але просто довіряти учасникам та командам провадження самокерування також недостатньо.
 
У книжці «Інструментарій agile-лідера» Пітер Конінг, давній лідер у сфері гнучкої розробки, надає безцінний управлінський штурвал для agile-лідерів та їхніх команд. З огляду на свій великий досвід, який допомагає лідерам отримувати більше цінності від гнучкої розробки, автор пропонує комплексний набір інструментів для постійного вдосконалення робочого середовища, зокрема структур, показників, методів проведення зустрічей тощо для створення успішних команд, які розробляють революційні продукти та послуги.
 
"Від крапки до крапки. Уроки лідерства у світі стартапів"
Провидець Кремнієвої долини Джон Чемберс ділиться уроками, які допомогли йому стати лідером однієї з найкращих корпорацій на світі й перетворили просту компанію, що розробляла маршрутизатори, на всесвітнього технологічного титана.
 
Коли Чемберс 1991 року приєднався до "Циско", компанія мала 400 співробітників, єдиний продукт і прибутковість на рівні 70 мільйонів доларів. Коли ж він пішов з посади генерального директора 2015 року, він лишив по собі технологічного гіганта вартістю 47 мільярдів доларів, який став кістяком інтернету і лідером у багатьох галузях - від кібербезпеки до конвергенції мереж. І тепер Чемберс ділиться своїми унікальними стратегіями, які забезпечили йому перемогу в цифровому світі.
 
"Більше, ніж бізнес 2.0. Від маленької компанії до лідера ринку"
Ще 1992 року Джим Коллінз у співавторстві з Біллом Лазьє написав бестселер Beyond Entrepreneurship, на якому зросло ціле покоління управлінців. А 2020 року Коллінз майже подвоїв текст видання численними есе. 
 
Чому важливо формувати корпоративне бачення? Чим відрізняється мета компанії від її місії? Про що свідчать основні фінансові показники? Як гарну ідею перетворити на інновацію? Відповіді — у цій роботі на численних прикладах з історії таких гігантів, як IBM, HP, Walmart, та менших, але успішних і сталих компаній.
 

"Сила ділитися владою. Віддавати, щоб досягнути більшого"
Від невеликого колективу однодумців-ентузіастів до величезних міжнародних корпорацій і боротьби за політичний Олімп — вміння лідера налагодити ефективну співпрацю завжди було одним із ключів до успіху. Впродовж історії панувала Піраміда — строго ієрархічний підхід, що обмежує творчість й ініціативність. Попри його переваги, Метью Барзун наполягає на існуванні значно ефективнішого принципу — Сузір’я, коли кожен учасник групи чи компанії відчуває власну важливість і причетність до спільної справи.
 
Від батьків-засновників США, крізь забуту нині гуру бізнесу Мері Фоллетт, історії успіху «Вікіпедії», Visa та інших проєктів і аж до революційно успішної виборчої кампанії Барака Обами у 2008 році — автор переконливо змальовує як вміння творців і лідерів розділити владу й відповідальність вело до успіху. І як самому Метью Барзуну цей підхід не раз ставав у пригоді в роки його дипломатичної діяльності.

"Вінстон Черчилль, СЕО. 25 уроків лідерства для бізнесу"
Вінстон Черчилль — найзнаніший британець в історії, державний і політичний діяч, прем’єр-міністр Великої Британії впродовж 1940–1945 і 1951–1955 років, військовий, лауреат Нобелівської премії з літератури.

У книзі «Вінстон Черчилль, СЕО» сформульовані 25 уроків лідерства Вінстона Черчилля, які дали йому змогу стати славетним стратегом, тактиком, політиком, оратором, менеджером. Кожен урок доповнюють коментарі, що дають змогу застосувати ці правила в нинішніх умовах.


Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Маленькі жінки ...
Луиза Олкотт
Королі і капуста ...
О. Генри
Комплект книг "Каравал" ...
Стефани Гарбер
Картки німецьких слів English Stude ...
Коллектив авторов

Книги автора/издательства

Комплект книг "Створення класн ...
Джеф Готельф, Джош Сейден, Питер Коннинг
Комплект книг "Правила дисципл ...
Джоко Виллинк, Уильям Макрейвен
Комплект книг "Хіти продажу&qu ...
Уильям Макрейвен, Джоко Виллинк, Владимир Вятрович, Игорь Деревяный, Руслан Забилый
Комплект книг від авторів з військо ...
Шайло Гаррис, Уильям Макрейвен, Эрик Гритенс, Джоко Виллинк, Лейф Бебин
Комплект книг від "морських ко ...
Эрик Гритенс, Джон Дэвид Манн, Брендон Уэбб, Джоко Виллинк

Сегодня купили