Комплект книг "Промови та лідери, що змінили світ" - Олекса Пидлуцкий, Андрей Хорошевский: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100021037)
kniga.biz.ua

Комплект книг "Промови та лідери, що змінили світ"

Код: 2100021037
Купить Комплект книг "Промови та лідери, що змінили світ" Олекса Пидлуцкий, Андрей Хорошевский
637 грн
Есть на складе

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Олекса Пидлуцкий, Андрей Хорошевский
Издательство Фолио
Cтраниц 768
Год 2022
ISBN 978-966-03-8621-1, 978-966-03-8990-8
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 72x102/16 (170x240 мм.)

О книге Комплект книг "Промови та лідери, що змінили світ"

В комплект входят книги:
Лідери, що змінили світ
Промови, що змінили світ. 2-ге видання, перероблене

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

"Промови, що змінили світ"
Історію творять видатні особистості. Але чи можуть слова змінити її хід? Звичайно, можуть, якщо вони були вимовлені великою людиною.
 
Ця книга є зібранням публічних промов людей різних епох і народів — від найдавніших філософів до сучасних політиків, громадських і релігійних діячів. Мойсей, Франциск Ассізький, Богдан Хмельницький, Джордж Вашингтон, Наполеон Бонапарт, Михайло Грушевський, Вінстон Черчілль, Джон Кеннеді, Мартін Лютер Кінг, Мати Тереза…
 
У виступах цих та інших найвидатніших персон можна знайти слова та думки, які не залишать нікого з читачів байдужими. З ними можна погоджуватися і сперечатися, але харизма кожного з ораторів і досі відчувається навіть зі сторінок книжки.
 
Промови, що увійшли до видання, це не тільки шедеври ораторської майстерності, це віхи в історії людства, які є відправними точками подій, що змінили світ.
 
"Лідери, що змінили світ"
Олекса Підлуцький – відомий публіцист та журналіст-міжнародник. Відвідав 53 країни світу. Був засновником і головним редактором першої в Україні недержавної економічної газети «Фінансовий Київ», заступником головного редактора мюнхенського журналу «Ukraine Report», першим редактором відділу міжнародної політики та інформації газети «День», прес-офіцером Прес-служби католицьких церков під час підготовки і проведення візиту Його Святості Івана-Павла ІІ в Україну. Кандидат економічних наук, був докторантом Українського вільного університету в Мюнхені та Інституту економіки НАН України. Має 135 наукових публікацій, зокрема дві монографії, та близько 1600 публікацій у періодичній пресі. Викладає журналістську майстерність в Інституті журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка.
 
Нова книга Олекси Підлуцького – це глибоке дослідження про суперечливе, динамічне, різнобарвне, яскраве й водночас трагічне ХХ століття, здійснене шляхом оцінки діяльності та ретельного змалювання психологічних портретів найвидатніших діячів цієї епохи. Юзеф Пілсудський та Віллі Брандт, Махатма Ґанді та Вацлав Гавел, Авґусто Піночет та Марґарет Тетчер... Героїв цієї книжки об’єднує те, що кожен з них зміг стати справжнім лідером нації, згуртувати співвітчизників і вивести свою країну з глибоко кризових ситуацій. Автор, розповідаючи про 30 знакових особистостей минулого століття, показує їх без звичних штампів, надає маловідомі факти і водночас змушує замислитися, яким має бути політичний лідер, що може Україна запозичити з безцінного досвіду цих видатних діячів. До книги увійшли матеріали, опубліковані на сторінках аналітичної газети «Дзеркало Тижня».

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Дюймовочка ...
Ганс Христиан Андерсен
373 (три сім три) ...
Марианна Кияновская
YoRHa. Протокол висадки в Перл-Гарб ...
Ёко Таро,Мегума Сорамичи
Абсолютно нецілована ...
Нина Элизабет Грёнтведт
Хто зіпсував борщ? ...
Лиза Половинкина
Морфій ...
Щепан Твардох

Книги автора/издательства

Комплект книг "Події, що зміни ...
Алексей Мустафин, Олекса Пидлуцкий, Андрей Хорошевский
Лідери, що змінили світ ...
Олекса Пидлуцкий
Промови, що змінили світ. 2-ге вида ...
Андрей Хорошевский
Комплект книг "Неспроможна дер ...
Оуэн Мэтьюз, Януш Бугайский
Уроки війни. Воєнні хроники сімейно ...
Владислав Бурда, Лариса Мудрак
Його прощальний уклін ...
Артур Конан Дойл

Сегодня купили