Комплект книг Роберта Харріса - Роберт Харрис: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100020528)
kniga.biz.ua

Комплект книг Роберта Харріса

Код: 2100020528
Купить Комплект книг Роберта Харріса Роберт Харрис
Книга снята с продажи
В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Роберт Харрис
Издательство Фолио
Cтраниц 1296
Год 2022
ISBN 978-966-03-9126-0, 978-966-03-9208-3
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

О книге Комплект книг Роберта Харріса

В комплект входят книги:
Lustrum
Імперій
Диктатор

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

Роберт Харріс народився 7 березня 1957 року в англійському місті Ноттінгемі (Велика Британія), закінчив Селвін-коледж в Оксфорді, потім Кембриджський університет, отримав ступінь бакалавра мистецтв. Працював журналістом, політичним оглядачем, редактором, вів свою колонку в газетах. Як письменник починав з науково-публіцистичних книг, а вже потім перейшов до художніх творів. Є автором багатьох романів-бестселерів, деякі з них екранізовані. Про Рим Харріс писав 12 років, ретельно вивчаючи величезну давньоримську спадщину. «Імперій» (2006) – це перший роман трилогії про життя державного діяча Стародавнього Риму Цицерона, другий - «Lustrum» (2009) і третій «Диктатор» (2015).

Трилогію цю обєднує щира й водночас стримана манера оповіді від імені вільноотпущенника Тірона, якому судилося спостерігати за останніми роками життя свого господаря і друга Цицерона.

Імперій

…Рим - це ціла епоха, і не тільки історична - це епоха світовідчуття, переживань та ідеалів. Сюжет роману майже відразу занурює читача в гарячковий для Римської республіки час, час великих людей і грандіозних звершень. Життя Цицерона – це історія розсудливої людини, яка прагнула високих ідеалів. Звичайно, не обійшлося в цій історії і без жертв - людських, душевних, політичних... Багато небезпек і несподіваних поворотів долі чекають на політика, що насмілився домагатися консулату. Чи виправдано було все це? Цицерон сказав би не замислюючись: так!

Lustrum

…На набережній Тибру неспокійно — з води було виловлено тіло молоденького раба, який належав одному з чільних громадян Риму. За всіма ознаками — його принесли в жертву під час якогось дивного обряду. Але хто ж виявився здатний на таке? З якою метою здійснювалося жертвоприношення? Такі питання ставить знаменитий оратор і політик Цицерон, якого терміново викликали на пристань. Він ще не знає, що розкриття цього злочину приведе його до одної з найнебезпечніших змов в історії Республіки, спрямованої проти нього самого, до змови, в якій бере участь Гай Юлій Цезар, адже Цицерон має стати консулом Римської республіки...

Диктатор

…Був час, коли Цицерон, можна сказати, тримав Цезаря у руках. Але зараз Цезар знаходиться на вершині, і життя Цицерона руйнується. Засланий, без дружини та дітей, без майна, він постійно знаходиться в небезпеці… Цицерона мучить розуміння того, що він жертвував владою заради своїх принципів. У романі «Диктатор» Р. Харріс через художні засоби розглядає дуже важливі й складні питання про природу влади і про перехід від республіки до імперії.

 

 


Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

ЇЇ вишиване життя ...
Светлана Талан
Тут усі хороші люди ...
Эшли Флауэрс

Книги автора/издательства

Привид ...
Роберт Харрис
Lustrum ...
Роберт Харрис
Диктатор ...
Роберт Харрис
Мюнхен ...
Роберт Харрис
Хвиля ...
Ирина Власенко
Історичні хроніки ...
Уильям Шекспир
Комедії і трагікомедії ...
Уильям Шекспир

Сегодня купили