Комплект книг "Ромкоми від Vivat" - Елена Армас, Али Хейзелвуд, Салли Торн: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100024454)
kniga.biz.ua

Комплект книг "Ромкоми від Vivat"

Код: 2100024454
Купить Комплект книг "Ромкоми від  Vivat" Елена Армас, Али Хейзелвуд, Салли Торн
971 грн
988 грн
Есть на складе

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Елена Армас, Али Хейзелвуд, Салли Торн
Издательство Vivat
Cтраниц 1312
Год 2023
ISBN 978-617-170-128-1, 978-617-170-010-9
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 84х108/32 (130х200 мм.)

О книге Комплект книг "Ромкоми від Vivat"

В комплект входят книги:
Іспанський Любовний Обман
Гіпотеза кохання
Мій коханий ворог

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

"Мій коханий ворог"
Люсі Гаттон ділить тісний робочий простір з Джошуа Темплменом, бридким типом, якого вона щиро ненавидить. Можливо, тому що він копіює кожен її рух, сидячи за столом навпроти, а може, тому що він посіпака, який обожнює правила й алгоритми.
 
Джошуа теж не в захваті від чарівної Люсі, яка має хронічну потребу в обожнюванні, тому вони ніяк не можуть спрацюватися. Та одного дня їхній офісний конфлікт виходить на новий рівень — тепер вони удвох претендують на посаду виконавчого директора. Якщо Люсі виграє, то стане Джошевою начальницею, а якщо програє, то звільниться. Тож вона стрімголов кидається у бій… Але враз усе летить шкереберть. Спочатку цей мерзотник проникає в її сни, а потім у порожньому ліфті Джошуа Темплмен її цілує…
 
Невже за взаємною ненавистю ховалася закоханість? І чи вдасться Люсі після всього обійняти посаду мрії?
 
"Гіпотеза кохання"
Олівія Сміт — біологиня, яка мріє не про романтичні стосунки, а про докторський ступінь. Але що робити, коли найліпша подруга не дає тобі спокою з отим коханням ні вдень, ні вночі? Звісно ж, знайти хлопця, який вдаватиме любчика.
 
На цю роль годиться не абихто, а молодий і гарячий професор Карлсен: м-м-м, біологія, Стендфорд, поцілунки... Непоганий початок, погодьтеся! Олівія має чіткий план і не чекає від славного на всю кафедру Адама «Гедзя» Карлсена розуміння чи підтримки. Але після інциденту на великій науковій конференції Адам стає на її бік. І раптом дівчина помічає, що ї ї обранець не лише розумний, але й чуйний і врівноважений хлопець… із кубиками пресу (о боги!).
 
Щойно маленький експеримент виходить з-під контролю, а теорія романтики розбивається на друзки, як Олівія розуміє: дослідження власного серця під мікроскопом буде складнішим за гіпотезу кохання!
 
"Іспанський Любовний Обман"
За чотири тижні Каталіна має бути на сестриному весіллі. А отже, має саме чотири тижні, щоб знайти супутника й шугнути до сонячної Іспанії, де невгамовна Каталінина рідня чекає на знайомство з її «американським бойфрендом». Маленька брехня мала б захистити безталанну дружку від спочутливих коментарів після розставання з колишнім, який уже не сам, зокрема й у списку запрошених. Допомогти зголошується красунчик Аарон Блекфорд — колега, із яким у Каталіни напружені стосунки (ох, як він її бісить). 
 
Відмовитися від Ааронової пропозиції та мати проблеми чи пристати на Ааронову пропозицію та мати проблеми? Та що, як він не доводитиме її до сказу поза роботою? І що, як удавати закоханих доведеться недовго?

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Канікули Остапа і Даринки ...
Андрей Бачинский
Спадок на кістках ...
Юлия Чернинька
Підзамче Mon Amour ...
Любомир Серняк
Голота. Справа осавула ...
Сергей Карюк
Веселковий настрій ...
Жанна Чечельницкая

Книги автора/издательства

Кохання в мозку ...
Али Хейзелвуд
Мій коханий ворог ...
Салли Торн
Гіпотеза кохання ...
Али Хейзелвуд
Секрет служниці ...
Фрида Мак-Фадден
Айседора Мун їде на море ...
Гарриет Мункастер

Сегодня купили