Комплект книг "Sapiens" - Юваль Ной Харари, Давид Вандермюлен, Дэниел Касанаве: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100023820)
kniga.biz.ua

Комплект книг "Sapiens"

Код: 2100023820
Купить Комплект книг "Sapiens" Юваль Ной Харари, Давид Вандермюлен, Дэниел Касанаве
1143 грн
1235 грн
Есть на складе

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Юваль Ной Харари, Давид Вандермюлен, Дэниел Касанаве
Издательство BookChef
Cтраниц 512
Год 2023
ISBN 978-966-993-569-4, 978-617-548-151-6
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 84х108/32 (130х200 мм.)

О книге Комплект книг "Sapiens"

В комплект входят книги:
Sapiens. Історія народження людства. Том 1
Sapiens. Основи цивілізації. Том 2

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

"Sapiens. Історія народження людства. Том 1"
Ви тримаєте В руках перший том епічної, чудово ілюстрованої графічної адаптації світового бестселера Ювала Ноя Харарі «Людина розумна: коротка історія людства», 16 мільйонів копій якого розійшлися 60 країнами світу.
 
Ця графічна серія — радикальний і неймовірно захопливий переказ історії людства. Щедро присмачена дотепами, гумором і яскравими персонажами, вона захопить навіть тих, хто зазвичай не цікавиться наукою та історією.
 
У світі, по вінця наповненому інформаційною плутаниною, ясність — це сила. Як можна осягнути картину цілком, не плутаючись у нескінченній низці дрібних деталей? Лише в один спосіб — відступити назад, щоб побачити справді величне полотно: історію людського виду. Sapiens у коміксах — це оповідь про нічим не прикметну мавпу, яка стала правителем планети Земля, здатним розщеплювати атоми, літати на місяць і маніпулювати генетичним кодом життя.
 
Із Ювалом Ноєм Харарі в якості гіда й у компанії таких персонажів, як доісторичний Білл, доктор Фентезі й детектив Лопес, ви прогуляєтеся дикою частиною історії. Графічний формат пропонує читачеві нове інтелектуальне й художнє дослідження минулого: еволюція людини відтворена у вигляді галасливого телевізійного реаліті-шоу; перша сутичка між сапієнс і неандертальцями досліджується з використанням видатних творів сучасного мистецтва; винищення мамонтів і шаблезубих тигрів переказане як «кінодетектив».
 
Якщо вам цікаво дізнатися, чому нас так ваблять мрії давно померлих людей, — ця книжка ідеально вам підійде.
 
"Sapiens. Основи цивілізації. Том 2"
Це другий том графічної адаптації світового бестселера Ювала Ноя Харарі «Людина розумна: Коротка історія людства», виданого у 60 країнах світу. У першому томі «Sapiens. Історія народження людства» автори ознайомили нас з історією появи людини й початку її панування над світом природи.
 
У цій книзі йдеться про наступні віхи історії, як-от аграрну революцію, виникнення письма. Але автори не просто констатують відомі факти, а ставлять запитання про те, яке ж значення для людини мало культивування рослин, одомашнення тварин, перехід на осілий спосіб життя.
 
- Чим відрізняються закони Хаммурапі та Декларація незалежності США, між якими часова відстань у понад 3000 років?
- Коли виникла бюрократія і, найголовніше, чому?
 
Автори пропонують нам критично поглянути на історичні процеси і спонукають до роздумів про те, чи історія справді детермінована. У дотепному детективному стилі, разом із героями, які вже зустрічалися на сторінках першого тому й новими помічниками — Мефістофелем, Кафкою, Джеферсоном, доктором Флемінґом, вояком Швейком та багатьма іншими, — читач може помандрувати в історичному часі й переконатися у відносності багатьох суспільних істин (до речі, Ейнштейн також став героєм книги).
 
Завершуючи своє історичне розслідування, автори звертаються до читачів словами одного з героїв: «Моє завдання — літати світом і оголяти історії, у які вірять сапієнс! А ще нагадувати людям, що всі вони спроможні ці історії змінювати. У цьому й полягає моя скромна суперсила. Усе інше — у ваших руках».

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Королі і капуста ...
О. Генри
Казки ...
Вильгельм Гримм,Якоб Гримм
Комплект книг про Джеффа Безоса ...
Уолтер Айзексон,Брэд Стоун,Стив Андерсон,Карен Андерсон,Джефф Безос

Книги автора/издательства

Sapiens. Основи цивілізації. Том 2 ...
Юваль Ной Харари, Давид Вандермюлен, Дэниел Касанаве
Sapiens. Історія народження людства ...
Юваль Ной Харари, Давид Вандермюлен, Дэниел Касанаве
Homo Deus: A Brief History of Tomor ...
Юваль Ной Харари
Sapiens: A Brief History of Humanki ...
Юваль Ной Харари
21 урок для 21 століття ...
Юваль Ной Харари

Сегодня купили