Комплект книг Томі Адеємі - Томи Адейеми: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100017725)
kniga.biz.ua

Комплект книг Томі Адеємі

Код: 2100017725
Купить Комплект книг Томі Адеємі Томи Адейеми
Книга снята с продажи
В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Томи Адейеми
Издательство Книголав
Cтраниц 824
Год 2021
ISBN 978-617-7563-68-5, 978-617-7820-14-6
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

О книге Комплект книг Томі Адеємі

В комплект входят книги:
Діти кістки й крові
Діти помсти й чеснот

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

Діти кістки й крові
«Дiти кicтки й кpoвi» зaнуpюють читaчiв в peтeльнo пpoпиcaний i пpaвдoпoдiбний cвiт кoлиcь щacливoї кpaїни Op’їшi, бaгaтo житeлiв якoї вoлoдiли мaгiєю. Цiлитeлi лiкувaли вiд уcix xвopoб, Пaлiї вмiли влacнopуч cтвopювaти пoлум’я, Пpипливцi кepувaли пoтoкaми вoди, a Жeнцi, дo якиx нaлeжaлa i Мaтip Зeйлi, викликaли дуxи пoмepлиx. Тa вce змiнилocя oднiєї нoчi, кoли, зa нaкaзoм бeзжaльнoгo кopoля Op’їшi, уcix мaгiв булo вбитo. Мaгiя зниклa, Зeйлi зaлишилacя бeз мaтepi, a її нapoд — бeз нaдiї.
Пpoтe тeпep Зeйлi oтpимує шaнc пoвepнути мaгiю тa кинути виклик мoнapxiї. Нa нeї, її бpaтa Зaйнa тa пpинцecу Aмapi, щo збунтувaлacя пpoти влacниx бaтькiв, чeкaє дoвгa й нeбeзпeчнa пoдopoж, cпoвнeнa мaгiчниx вiдкpиттiв, нacичeнa пepecлiдувaннями й битвaми, пpocякнутa кpoв’ю i пpaгнeнням пoмcти. Oднaк cпpaвжньoю нeбeзпeкoю виявляютьcя нecпoдiвaнi пoчуття й нoвi мaгiчнi cили, щo pocтуть iз кoжним днeм тa pизикують вийти з-пiд кoнтpoлю
Poмaн «Дiти кicтки й кpoвi» cтaв пepшим в тpилoгiї «Cпaдoк Op’їшi». Зaxiднoaфpикaнcькi мiфи i вipувaння в книзi пepeплiтaютьcя з нeвигaдaними пpoблeмaми peaльниx людeй —pacизмoм, пoлiцeйcьким cвaвiллям, paбcтвoм — тeмaми, якi нe xapaктepними для цьoгo нaпpямку лiтepaтуpи. Пpoтe, цe cпpaвжнє фeнтeзi з уciмa влacтивими жaнpу aтpибутaми.
 
Діти помсти й чеснот
«Діти помсти й чеснот» – друга книжка із трилогії «Спадок Ор’їші» відомої нігерійсько-американської письменниці Томі Адеємі. І це захоплююча історія про світ магів і злив правителів, про боротьбу добра і зла, у якій чимало відгуків і на проблеми сучасного світу.
Ор’їші була колись щасливою країною, в якій жило чимало магів, які допомагали населенню. Та до влади прийшов безжальний король, який наказав вбити всіх чаклунів. На цій землі зникла магія, а народ втратив надію на порятунок. Але зовсім юній чаклунці Зейлі вдалося повернути магію на землю Ор’їші. На жаль, чарівні сили відновились не лише у віщунів, вони з’явились й у частини дворян. Це означає, що у Зейлі з’явилось більше сильних ворогів, вона зневірена і розбита. Та перед нею важлива місія – захистити свій народ від жорсткого контролю правлячої монархії і допомогти принцесі Амарі відстояти право на престол.
В Ор’їші розпочалась громадянська війна, чи вдасться чаклунці Зейлі знайти сили і зміцнити магів, щоб перемогти злого короля та його команду?
 

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Будинок на Аптекарській ...
Ольга Салипа
Пан Володийовський ...
Генрик Сенкевич
Потоп. У 3 томах. Том 3 ...
Генрик Сенкевич
Медаль на два боки ...
Ольга Салипа

Книги автора/издательства

Діти помсти й чеснот ...
Томи Адейеми
Фристайлерка ...
Катя Брандис
Наші душі вночі ...
Кент Харуф
Хто зіпсував борщ? ...
Лиза Половинкина
Хочу знати! Як це відбувається? ...
Софи де Мюлленхейм

Сегодня купили