Комплект книг від авторів з військовим досвідом - Шайло Гаррис, Уильям Макрейвен, Джоко Виллинк, Лейф Бебин, Эрик Гритенс: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100023181)
kniga.biz.ua

Комплект книг від авторів з військовим досвідом

Код: 2100023181
Купить Комплект книг від авторів з військовим досвідом Шайло Гаррис, Уильям Макрейвен, Джоко Виллинк, Лейф Бебин, Эрик Гритенс
1997 грн
2019 грн
Книга будет передана в службу доставки в течении 5 дней

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Шайло Гаррис, Уильям Макрейвен, Джоко Виллинк, Лейф Бебин, Эрик Гритенс
Издательство Книголав
Cтраниц 2260
Год 2023
ISBN 978-617-8012-03-8, 978-966-948-783-4
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 80x100/16 (195х240 мм.)

О книге Комплект книг від авторів з військовим досвідом

В комплект входят книги:
Абсолютна відповідальність. Уроки лідерства від морських котиків
Стійкість. Тяжко виборена мудрість для ліпшого життя
Дисципліна – це свобода. Як звільнитися від слабкостей і досягти бажаного
Посібник рейнджера. Не для слабких чи легкодухих
Застеляйте ліжко. Дрібниці, які можуть змінити ваше життя, а можливо, і світ (тверда обкладинка)
Приціл. Як приймати кращі рішення, коли весь світ проти тебе
Сталева воля

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

"Абсолютна відповідальність. Уроки лідерства від морських котиків"
«Абсолютна відповідальність: уроки лідерства від «морських котиків» — бестселер про принципи лідерства в умовах непередбачуваних змін.
 
Автори книжки — колишні американські військові Джоко Віллінк і Лейф Бебін, чий досвід допоміг людям по всьому світу навчитись керувати компаніями, отримати підвищення, обійняти кращу посаду і досягти поставлених цілей. Вони доводять, що принципи, завдяки яким «морські котики» перемагали в бою, можна застосувати і в роботі.
 
Автори пояснюють основні принципи успішного керування компанією, як-от: дисципліна, визначення пріоритетів та ефективне планування вдалих стратегій. Окрім порад із лідерства, автори також діляться власним досвідом керування командою та подолання стресових ситуацій.
 
Військове лідерство вимагає формування різноманітних команд для виконання надзвичайно складних місій і досягнення стратегічних цілей. Це безпосередньо корелює з діяльністю будь-якої компанії або організації. Принципи ефективних бойових лідерів можуть бути легко застосовані у світі бізнесу.
 
Книжка стала бестселером за версією The New York Times. Джоко Віллінк і Лейф Бебін, повернувшись зі служби, заснували власний консультаційний центр і проводять тренінги з керівниками.
 
"Стійкість. Тяжко виборена мудрість для ліпшого життя"
Ерік Ґрейтенс, у минулому «морський котик», написав свою книжку насамперед для солдатів, які повернулись додому з війни й не знають, як жити далі.
 
Автор показує, як протистояти болю, практикувати співчуття, розвинути покликання, знайти наставника і створити щастя. Його поради будуть також корисні кожному, хто хоч раз стикався з життєвими труднощами.
 
«Стійкість: тяжко виборена мудрість для ліпшого життя» допоможе впоратися зі слабкістю, віднайти мужність і знову рухатися вперед.
 
"Дисципліна – це свобода. Як звільнитися від слабкостей і досягти бажаного"
Як перестати їсти стільки солодкого? Як навчитись рано прокидатись? Як змусити себе робити фізичні вправи? Книжка офіцера військово-морського флоту США, автора бестселерів та інструктора з лідерства Джоко Віллінка допоможе вибудувати стратегію впорядкованого життя. У ній автор пояснює, як, завдяки дисципліні, можна навчитись контролювати свої страхи, лінощі, погані звички і, зрештою, дійти до гармонії в житті.
 
Автор також пояснює, як привчити себе до дисципліни, зокрема про те, як дисциплінувати своє тіло і розум, скільки спати і як харчуватися, щоб бути продуктивними, як не пропускати тренування і встояти перед спокусами. Ця книжка про те, як стати сильнішими, здоровішими, розумнишими і швидшими.
 
"Застеляйте ліжко. Дрібниці, які можуть змінити ваше життя, а можливо, і світ"
У цьому невеличкому виданні адмірал Вільям Г. Макрейвен, командувач Військово-морських сил США у відставці, визначив десять правил, яких він особисто завжди намагався дотримуватися і які допомогли йому з честю подолати чимало життєвих негараздів.
 
Оригінально сформульовані правила на кшталт "не боятися акул", "не вдаряти передчасно у дзвін", "щоранку застеляти ліжко" мають глибокий підтекст.
 
Автор розкриває суть кожного правила, розповідає цікаві історії про людей, які свого часу надихали його власною дисципліною, наполегливістю, благородством і мужністю.
 
"Приціл. Як приймати кращі рішення, коли весь світ проти тебе"
Розповсюджений вислів «колишніх не буває» цілком надається до автора цієї книжки. Бізнес та успіх у бізнесі — друга серія життя Брендона Вебба, колишнього морського піхотинця та снайпера-"морського котика", спецпризначенця з досвідом бойових дій в Афганістані та Іраку, фахівця з військового вишколу. Зараз він є автором бестседерів, гучних розслідувань та CEO багатомільйонного бізнесу Hurricane Group. 
 
У книжці «Приціл» він розповідає, як навички та життєві уроки, здобуті під час навчання у війську та в бою, допомагали йому долати виклики у цивільній кар'єрі. Хоча досвід спецпризначенців є одним з найунікальніших та найскладніших можливих досвідів, Вебб розповідає, як використовував його, долаючи труднощі та негаразди у бізнесі. 
 
"Сталева воля"
19 лютого 2007 року старший сержант Шайло Гарріс брав участь у патрулюванні дороги в Південному Іраку, яка встигла зажити дурної слави в американських вояків. І саме під час цього завдання сержантів «Хамві» підірвався на саморобній вибухівці, що була закладена на тій дорозі. За мить троє бійців його підрозділу загинули, а сам Шайло зазнав страшних поранень, що цілком змінили весь напрям його подальшого життя. 
Сорок вісім діб він провів непорушно, у штучно викликаній комі, а в цей час його дружині, яка не мала жодної змоги полегшити чоловікові страждання, теж довелося пройти через внутрішню боротьбу – і примиритися з тим, що її чоловік необоротно змінився.
 
Знадобилося понад шістдесят хірургічних операцій, незліченні важкі рішення й непохитна вірність дружини, яка не відходила від нього, аби Шайло відкрив для себе, що він повністю – ззовні та зсередини – переродився, став тією людиною, якою й мав стати від самого початку. Його зворушлива історія надихатиме й вас жити сміливо перед лицем страху, довіряючи Богу, аби Він провів вас через найтяжчі часи – незважаючи ні на що.
 
"Посібник рейнджера. Не для слабких чи легкодухих"
У книзі міститься найновіша інформація про про військову тактику і планування операцій, розвідку, керівництво особовим складом та розвиток лідерських якостей, адже український переклад виконаний з оновленого видання.
 
"Посібник рейнджера. Не для слабких чи легкодухих" призначений для високопрофесійних піхотинців, що спеціалізуються на складних і небезпечних місіях, десантних рейдах, захопленні летовищ, знищенні особового складу та техніки в тилу ворога. Ця легендарна книга описує прийоми й тактики, за допомогою яких солдати стають найкращими у своїй справі. Зокрема, у виданні йдеться про введення ворога в оману, винахідливість, скритність, зв’язок, відступ та ухилення, засідки, захист периметра, контррозвідку та багато іншого.
 
"Посібник рейнджера" розкриває спосіб мислення та особливості діяльності рейнджерів. Поєднання найкращого досвіду минулого, який пройшов перевірку часом, із сучасними досягненнями військових допомагає значно підвищувати ефективність бойових дій.

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Брошка гімназистки ...
Ольга Салипа
Купання немовлят ...
Борис Крамер (Василь Добрянский)
Чи є ще секс у місті? ...
Кэндес Бушнелл
Осіннє танго ...
Валентина Мастерова
Паралельні світи ...
Мирослав Ягода
Бентежні видива ...
Любомир Стринаглюк

Книги автора/издательства

Комплект книг "Правила для вел ...
Найджел Камберленд, Уильям Макрейвен
Комплект книг "Правила дисципл ...
Джоко Виллинк, Уильям Макрейвен
Комплект книг "Хіти продажу&qu ...
Уильям Макрейвен, Джоко Виллинк, Владимир Вятрович, Игорь Деревяный, Руслан Забилый
Комплект книг про лідерство ...
Джоко Виллинк, Лейф Бебин, Дэвид Рубенштейн, Джон Чемберс, Питер Коннинг
Комплект книг від "морських ко ...
Эрик Гритенс, Джон Дэвид Манн, Брендон Уэбб, Джоко Виллинк

Сегодня купили