Комплект "Промови та звернення Президента Володимира Зеленського" - Александр Красовицкий: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100020404)
kniga.biz.ua

Комплект "Промови та звернення Президента Володимира Зеленського"

Код: 2100020404
Купить Комплект "Промови та звернення Президента Володимира Зеленського" Александр Красовицкий
1359 грн
1891 грн
Есть на складе

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Александр Красовицкий
Издательство Фолио
Cтраниц 3037
Год 2023
ISBN 978-617-551-047-6, 978-617-551-050-6
Обложка мягкая
Язык Украинский
Формат 84х108/32 (130х200 мм.)

О книге Комплект "Промови та звернення Президента Володимира Зеленського"

В комплект входят книги:
Місяць війни. Хроніка подій. Промови та звернення Президента України
Другий місяць війни. Хроніка подій. Промови та звернення Президента Володимира Зеленського
Третій місяць війни. Хроніка подій. Промови та звернення Президента Володимира Зеленського
Четвертий місяць війни. Хроніка подій. Промови та звернення Президента Володимира Зеленського
П’ятий місяць війни. Хроніка подій. Промови та звернення Президента України Володимира Зеленського
Сьомий місяць війни. Хроніка подій. Промови та звернення Президента України Володимира Зеленського
Шостий місяць війни. Хроніка подій. Промови та звернення Президента України Володимира Зеленського
Восьмий місяць війни. Хроніка подій. Промови та звернення Президента України Володимира Зеленського

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

"Місяць війни. Хроніка подій. Промови та звернення Президента України"
24 лютого 2022 року, коли українські міста прокинулись від вибухів, ворог планував «блискавично» підкорити країну, вбиваючи мирних мешканців і знищуючи міста, але українці героїчно чинили опір. Кремль не зміг реалізувати план швидкого захоплення України та зміни влади в країні. Головною перепоною для окупантів стали єдність українців та стійкість ЗСУ разом з іншими силами оборони України, а ціною опору — тисячі жертв серед цивільного населення, зруйновані долі мільйонів українців через втрату близьких, дому, колишнього життя.
 
Документальна хроніка повномасштабного вторгнення Росії в Україну нагадує читачу про трагічні і героїчні події першого місяця війни. Хронологічно впорядковано публікації щоденних новин, повідомлення з офіційних джерел, промови та звернення Президента України.
Ця книга — нагадування світовому суспільству про те, що російсько-українська війна триває, а українці зі зброєю в руках захищають благополуччя Європи.
 
"Другий місяць війни. Хроніка подій. Промови та звернення Президента Володимира Зеленського"
Документальна хроніка повномасштабного вторгнення Росії в Україну нагадує читачу про трагічні і героїчні події другого місяця війни. Хронологічно впорядковано публікації щоденних новин, повідомлення з офіційних джерел, промови та звернення Президента України.
На другому місяці війни відбулося звільнення півночі України від російських загарбників. Радість перемоги була затьмарена тим, що на звільнених територіях виявили численні факти злочинів ворога проти мирного населення.
 
Саме протягом другого місяця війни відбувся перелом в постачанні зброї з країн НАТО та інших демократичних країн світу.
 
Ця книга — нагадування світовому суспільству про те, що російсько-українська війна триває, а українці зі зброєю в руках захищають благополуччя Європи.
 
"Третій місяць війни. Хроніка подій. Промови та звернення Президента Володимира Зеленського"
Третій місяць повномасштабного, загарбницького вторгнення Росії в Україну. Збройні сили України дають відсіч окупантам, попри тяжку ситуацію на сході та півдні країни. Агресор застосовує терор, масовані ракетні удари, авіабомби. Втрачено тисячі життів, як військових, так і мирних жителів, зруйновані будинки й міста. Але Україна встояла і буде битися до перемоги, до звільнення усіх окупованих територій.
 
Наш неймовірний опір агресору відкрив очі Заходу, ЄС і НАТО, на те, чим насправді є Росія та її «друга армія». Президент Зеленський намагається залучити міжнародну спільноту до відновлення країни після війни. План відбудови України є всесвітньою програмою на сотні мільярдів доларів.
 
Ця книга — нагадування світовому суспільству про те, що російсько-українська війна триває, а українці зі зброєю в руках захищають спокій Європи.
 
"Четвертий місяць війни. Хроніка подій. Промови та звернення Президента Володимира Зеленського"
Позаду чотири місяці повномасштабної війни, героїчної боротьби українців проти російських загарбників. Україна демонструє свою дієздатність як держава. Україна та українці остаточно відірвалися від так званого «руского міра».
 
Рівень солідарності європейців з українцями безпрецедентний. Найбагатші держави Європи виділили мільярди євро на воєнну, фінансову, гуманітарну допомогу Україні. Україна стала країною-кандидатом на вступ в ЄС.
 
Ворог змінив тактику, затягує війну, знищує інфраструктуру, інженерні комунікації, школи, лікарні, підприємства, житлові будинки. Війна створила нові ризики економічного характеру. Світу загрожують паливна і продовольча кризи.
 
Нинішня війна — найбільша в Європі після 1945-го, масштаби воєнних злочинів агресора порівнюють з гітлерівськими. Але Україна б’ється і буде битися до перемоги, до звільнення усіх окупованих територій.

"П’ятий місяць війни. Хроніка подій. Промови та звернення Президента України Володимира Зеленського"
Це п’ятий том великого проєкту, що охоплює весь період війни України проти російських загарбників.
 
Гаряча фаза повномасштабної війни, що почалася 24 лютого 2022 року, була спроєктована російським керівництвом як кількаденний бліцкриг з маршем Україною у парадній формі «героїчних» російських військових на броні танків, БТР та інших сучасних машин, з парадом в Києві, з трансляцією на весь світ спеціальної операції з денацифікації та демілітаризації України. Але замість пройти парадом на Хрещатику, російська армія отримала всесвітню славу ґвалтівників, убивць, катів та п’яниць.
 
Ця армія з ганьбою залишила північ України. Маючи десятикратну перевагу над українською армією в техніці, вона була зупинена та відкинута на Харківщині, Миколаївщині та Херсонщині саме в той період, якому присвячена ця книжка.
 
"Шостий місяць війни. Хроніка подій. Промови та звернення Президента України Володимира Зеленського"
Через пів року гарячої фази повномасштабної війни проти України РФ шантажує світ ядерною небезпекою. Ситуація навколо тимчасово окупованої Запорізької АЕС, яка вийшла з-під контролю МАГАТЕ, тероризує не тільки українців, а й інші народи. Для багатьох країн настав час, коли власні інтереси мають поступитись інтересам планети. Держава-терорист погрожує ядерною зброєю західним країнам і наражає на небезпеку власних громадян.
 
Неспроможність здобути військову перевагу розлючує агресора, котрий навмисно нищить житлові будинки, школи, інфраструктуру, культурну спадщину України.
 
Але на території держави-агресора починаються «негаразди»: вибухають склади боєприпасів, палає військова техніка в прикордонних з Україною областях і навіть в окупованому Криму.
 
Зі зброєю в руках українці святкують День Незалежності.
 
"Сьомий місяць війни. Хроніка подій. Промови та звернення Президента України Володимира Зеленського"
Наступ ЗСУ на Харківщині, що продемонстрував переможне мислення українського командування і виявив повну неспроможність невмотивованих та погано екіпірованих росіян боротися проти сучасного, стратегічно й тактично добре керованого українського війська, переріс у наступ на північній Донеччині та Луганщині.
 
Переможний рух нашої армії продовжується і повне звільнення нашої території — це питання часу. Цивілізований світ зрозумів, що краще перестати зважати на чергові російські «червоні лінії» і допомогти українцям зброєю та грошима, визнанням агресії й запереченням російської брехні, посиленням санкцій для росіян.
 
Мобілізація у РФ змінила відношення російського суспільства до цієї війни. Населення, яке підтримувало війну, доки вона не стосувалася нікого з них особисто, в один момент перейшло від підтримки до тихого саботажу. Багато хто «проголосував ногами», вибравшись за кордон РФ. Почався відлік краху російської влади.
 
"Восьмий місяць війни. Хроніка подій. Промови та звернення Президента України Володимира Зеленського"
На восьмому місяці повномасштабної війни, втративши перевагу на фронті, держава-агресор здійснювала нові злочини проти мирних громадян України. Відбулася спроба анексії окупованих територій через проведення псевдореферендумів. Дрони-камікадзе атакували міста. Після підриву Керченського мосту агресор здійснив масовану ракетну атаку на всі обласні центри України, руйнуючи підприємства енергоструктури.
 
По всій Україні доволі швидко й ефективно відбуваються відновлювальні роботи, але атаки поновлюються.
 
«Україна і світ ніколи не мають зупинятися в захисті свободи й демократії, — сказав Президент України. — Російський терор має програти, Україна й уся Європа мають перемогти. Ми відстояли незалежність України, і Росії цього вже не змінити, але нам ще треба пройти шлях до перемоги».

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
В. Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Константин Кошеленко

Книги автора/издательства

Yesterday ...
Александр Красовицкий
Другий рік війни. Березень, квітень ...
Александр Красовицкий
10 розмов про історію України. Від ...
Александр Красовицкий, Андрей Красножон
Смерть у Берестові ...
Александр Красовицкий, Петр Кралюк
Комплект книг "10 розмов про м ...
Александр Красовицкий
10 розмов про майбутню Україну - 3 ...
Александр Красовицкий
Сьогодні ...
Александр Красовицкий

Сегодня купили