Комплект «Щоденник виснаженої мами» - Джилл Симс: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100016974)
kniga.biz.ua

Комплект «Щоденник виснаженої мами»

Код: 2100016974
Купить Комплект «Щоденник виснаженої мами» Джилл Симс
1169 грн
Есть на складе

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Джилл Симс
Издательство Монолит-Bizz
Cтраниц 1088
Год 2021
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 70x100/16 (165х235 мм.)

О книге Комплект «Щоденник виснаженої мами»

В комплект входят книги:
Чому матуся хоче напитися. Щоденник виснаженої мами
Чому матуся часто матіркує. Щоденник виснаженої мами
Чому матусю все дістало. Щоденник виснаженої мами

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

Комплект книжок «Щоденник виснаженої мами» від Джилл Сімс — це чарівливе чтиво, приправлене неперевершеним британським гумором. Тут ви познайомитеся із Еллен Расселл та її несамовитою родиною, а також зрозумієте, що проблеми усіх матусь схожі, хоч би де ви мешкали. Усім матусям (і не тільки) рекомендується. Для релаксу, релаксу і ще раз релаксу.
 
ПРО КОМПЛЕКТ
До комплекту «Щоденник виснаженої мами» увійшли три бестселери Джилл Сімс: «Чому матуся хоче напитися», «Чому матуся часто матіркує», «Чому матусю все дістало» в перекладі неперевершеної Вікторії Зенгви. Головна героїня Еллен у кожній частині оповідає своє сімейне життя. Але ж як оповідає!!!
 
«Чому матуся хоче напитися»
Перша книжка познайомить вас із типовою англійською родиною середнього статку. Тут вам і двоє чудових дітлахів, які часом перетворюються на чортенят, і затишний будинок, що подекуди нагадує вирву від бомби, і коханий чоловік, котрий за будь-якої нагоди тікає з хати… Додайте до цього пришелепкуватих родичів і кодло ідеальних мамць зі школи. Як тут матусі Еллен не з’їхати з глузду? За різноманітними сценаріями батьківського виховання й подружнього життя читач часом упізнає себе й разом із головною героїнею, незламною матусею, намагається здолати усі перешкоди. Не диво, що Еллен іноді доводиться укріплювати бойовий дух міцним слівцем і не менш міцними напоями.
Не закликаємо брати її за приклад, але читати обов’язково, адже сміятися корисно для здоров’я!
 
«Чому матуся часто матіркує»
Друга книжка серії не менш колоритна й іронічна. Та й як тут не реготати? Хоча Еллен, як то кажуть, не до сміху: непосидючі діти щодень вигадують щось новеньке, аби довести матусю до сказу, а саркастично налаштований чоловік і собі додає куті меду. Родичі нікуди не зникають, продовжуючи поводитися у своїх не найкращих традиціях. Несподівано для себе Еллен очолює Асоціацію батьків і вчителів, тож опиняється посеред самого виру спілкування з кодлом шкільних матусь. Не дивно, що головна героїня злітає з котушок і сипле лайкою як горохом. Чи вдасться їй зберегти внутрішню рівновагу завдяки невиліковному оптимізму?.. Дізнайтеся з другого тому й зарядіться позитивом, щоб із посмішкою долати власні виклики!
 
«Чому матусю все дістало»
У третьому томі серії «Щоденник виснаженої мами» шоу триває! На Еллен чекають ще більші випробування, адже коханий чоловік стає колишнім, а дітлахи перетворюються на підлітків з усіма феєричними наслідками. І якщо раніше матусю підбадьорювали міцні слівце й напої, то тепер час перейти на просунутий гуру-рівень — просвітлення, розслабленого споглядання й відпускання ситуації. А ще нових блискучих жартів. Куди ж без них?

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
Владимир Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Константин Кошеленко

Книги автора/издательства

Тайм-менеджмент. Збірник самарі ...
Коллектив авторов
Gakken. Розумні ігри. Розвиток мисл ...
Коллектив авторов
Gakken. Розумні ігри. Ранній розвит ...
Коллектив авторов

Сегодня купили