Комплект щоденників від Моніки Свіні - Моника Свини: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100021825)
kniga.biz.ua

Комплект щоденників від Моніки Свіні

Код: 2100021825
Купить Комплект щоденників від Моніки Свіні Моника Свини
1009 грн
1026 грн
Книга будет передана в службу доставки в течении 4 дней

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Моника Свини
Издательство Vivat
Cтраниц 768
Год 2023
ISBN 978-966-982-890-3, 978-966-982-889-7
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 84х108/16 (205х260 мм.)

О книге Комплект щоденників від Моніки Свіні

В комплект входят книги:
Ти моє дідькове сонечко. Щоденник для висловлення подяки за бузу, що наповнює світ щастям і сяйвом
Знайди вже те кляте щастя. Щоденник, який допоможе відкрити шлях до позитиву
Злови дзен на роботі. Щоденник, який допоможе позбутися бридні та знайти спокій у хаосі
Облиш ті кляті клопоти. Щоденник, який допоможе позбутися всякої бздури на шляху до щастя
Візьмися вже до справи, трясця! Щоденник, який допоможе досягнути мети
Злови дзен. Щоденник для вправляння в мистецтві не зважати ні на що

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

"Злови дзен. Щоденник для вправляння в мистецтві не зважати ні на що"
На сторінках цього щоденника пропоную повправлятися в мистецтві не зважати ні на що, віддати належне вашим унікальним чеснотам, забаганкам, надзвичайній крутості, а ще помахати миготливими маленькими прапорцями, щоб відзначити всю ту чудову чортівню, яка звідусіль вас оточує.
 
Вирушайте цим привітним шляхом позитиву, наче перед вами стара добра гра в класики: сторінка за сторінкою або ж навмання. Будьте розсудливим, хай би про що серйозне чи безглузде йшлося. Ніхто не любить брехунів, тож будьте чесним у своїх відповідях! З до дідька бадьорим ставленням, краплею безтурботності та здоровою дозою непристойності — звільніться від усілякого паскудства й тіштеся тим, що чекає попереду.
 
"Візьмися вже до справи, трясця! Щоденник, який доп"
Завдяки цьому щоденнику ви зможете впорядкувати власні справи, позбавитися розчарування, а також підбити підсумки всьому тому, що йде до біса добре. У ньому ви знайдете підказки, які допоможуть не відволікатися від виконання завдань і взяти звичку обмірковувати свої дії — вам сподобається! 
 
На початку кожного тижня ставте цілі й плануйте, як їх досягти, а тоді відстежуйте перелік завдань і позбувайтеся того, що дратує. Коли тиждень добігатиме кінця, у вас буде можливість підбити підсумки всьому, що вдалося зробити. Заповнюючи сторінки, присвячені дням і тижням, ви не втратите мотивації й почуватиметеся героєм. Завдяки цьому щоденнику ви опануєте науку планування і навчитеся позитивного ставлення, що їх так прагнули!
 
"Облиш ті кляті клопоти. Щоденник, який допоможе позбутися всякої бздури на шляху до щастя"
На сторінках цього щоденника ви знайдете підказки, що спонукають вас, знімаючи шапку, проказати: «Адьйо, лайно собаче!» — стосовно всього негативного в житті та ступити на крок ближче до позитивних роздумів і щасливих митей, які чекають попереду.
 
Збадьоріть себе емоційно завдяки достобісовій купі пропонованих тут способів — за порядком або як припаде. Прийміть своє лагідне переродження й начхайте на всі клопоти.
 
"Злови дзен на роботі. Щоденник, який допоможе позбутися бридні та знайти спокій у хаосі"
Ось і новий робочий день, ласкаво прошу! Наче сяйливий маяк на обрії, він дає надію на відпочинок від виснажливої відповідальності, що гнітить душу.
 
На кожній сторінці цього щоденника вам трапляться поради, які допоможуть розібратися з клопотами на роботі й не опустити руки, а всі халепи, що спричиняють стрес, пом’якшити хвилею безтурботності. Розпочніть роботу з кількох хвилин добродійного лихослів’я, від 9 до 17 години влаштуйте перерву в благословенному бутті та навчіться проводити вільний від роботи час так, щоб почуватися збіса відновленими. Завдяки збадьорливому спогляданню й спокійному ставленню до життя ви віднайдете трохи рівноваги посеред гармидеру та зосередитеся на тому, що робить світ яскравим.
 
Знайдіть джерело життєдайності у своєму покликанні й надихайтеся всім, що чекає попереду.
 
"Знайди вже те кляте щастя. Щоденник, який допоможе відкрити шлях до позитиву"
Запрошую вас на прогулянку! Ліворуч ви побачите мальовничий краєвид на життя без чортівні; праворуч — якесь принадне, бентежне відсвіження для душі, а те, що відкриється просто перед вами, обіцятиме яскраве, сяйливе завтра. Сміливо пірніть у булькітливу ванну животворчого блюзнірства, полишивши розчарування та всіх, хто сповнений сумнівів і ненависті. Рушайте разом із цим щоденником щасливою стежкою пофігізму, зауважуючи всі гострі враження, повороти й переваги, і зрештою віднайдіть уже те кляте щастя.
 
Нехай ця книжка допоможе вам здихатися всього поганого, згадати все хороше й запровадити щось іще краще. Позбудьтеся нещасть і хвилювань і збагатіться завдяки власним перемогам, як і належить чемпіонові, що ним ви народилися.
 
"Ти моє дідькове сонечко. Щоденник для висловлення подяки за бузу, що наповнює світ щастям і сяйвом"
О, та це ж променистий, трясця йому, день! Прочиніть вікна й подихайте свіжим повітрям. Кожна сторінка цього щоденника дарує нагоду виокремити позитив з усієї навколишньої бузи та потішитися сонцесяйним світлом майбуття. Прямуйте за підказками й надихайтеся ними, щоб звільнитися від усіх розчарувань. Потіштеся тим, що поряд люди й речі, завдяки яким ви почуваєтесь, неначе на тропічному острові. Лишень будьте відверті у своїх відповідях і міркуваннях, бо кому воно, в дідька, треба — бруднити папір задля брехні?
 
Здійсніть цей збадьорливий стрибок помірковано або легковажно, адже головне —підштовхнути себе вперед, до чогось життєствердного та захопливого. Прийміть новий день і скажіть «так» усій приємній бузі, а «ні» — усяким неприємностям. І насолоджуйтеся триклятим світом, який ставатиме ще яскравішим з кожним вашим кроком.
 
Намастіться кремом для засмаги з високим захистом та переходьте на бік сонячного світла!

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Улюблена книга Чарлі Кука ...
Аксель Шеффлер,Джулия Дональдсон
Потоп. У 3 томах. Том 1 ...
Генрик Сенкевич
Песа і пес: наш лапатий експрес ...
Оксана Лущевская
Скетчбук «Замальовник» чорний ...
Коллектив авторов
Скетчбук «Create» кольоровий ...
Коллектив авторов
Голос ...
Марко Роберт Стех

Книги автора/издательства

Чоловік з моїм іменем ...
Иван Байдак

Сегодня купили