Майстри масштабування. Неочевидні істини від найуспішніших підприємців світу (тверда обкладинка) - Рид Хоффман, Джун Коэн, Дерон Трифф: купить книгу в kniga.biz.ua
kniga.biz.ua

Майстри масштабування. Неочевидні істини від найуспішніших підприємців світу (тверда обкладинка)

Masters of Scale: Surprising Truths from the Worlds Most Successful Entrepreneurs

Код: 2100020596
399 грн
Есть на складе

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Рид Хоффман, Джун Коэн, Дерон Трифф
Издательство Лабораторія
Cтраниц 320
Год 2023
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)
Эксперты
рекомендуют
Сергей Гайдайчук

О книге Майстри масштабування. Неочевидні істини від найуспішніших підприємців світу (тверда обкладинка)

Ключем до масштабування бізнесу є не талант чи стратегія, а підприємницьке мислення, яке можна (і треба) розвивати. У цьому впевнений Рід Гофман — один із найуспішніших підприємців Кремнієвої долини, засновник LinkedIn та ведучий подкасту «Майстри масштабування», на основі якого і побудована ця книжка.
 
У ній вміщені інтерв'ю із лідерами знакових компаній, включаючи Apple, Nike, Netflix, Spotify, Starbucks, Google, Instagram і Microsoft, а також з тими підприємцями, які тільки розпочинають свій шлях, але вже встигли гучно заявити про себе сміливими стартапами — 23andMe, TaskRabbit, Black List і Walker&Co. Додаючи до цього власний досвід засновника та інвестора, Рід Гофман створює унікальний посібник, який надихне вас переосмислити власну справу.Завдяки захопливому сторітелінгу та глибокому аналізу книжка «Майстри масштабування» розвінчує найпоширеніші міфи про бізнес та ділиться дивовижними істинами, дотримуючись яких можна створити унікальний продукт, який зробить світ кращим.
 
Чим хороша ця книжка:
Практичний посібник для власників бізнесів, стартапів та усіх, хто мріє про власну справу, надихне вас переосмислити, як ви ведете бізнес, на основі більш ніж сотні інтерв’ю та включно з великою кількістю нових матеріалів, які ніколи не транслювалися в подкасті.
Складається із десяти розділів з історіями та порадами від людей, якими ви вже захоплюєтеся, а також людей, чия подорож тільки починається.
Поєднує незабутні історії з практичними ідеями від лідерів світового класу, щоб допомогти вам втілити ваші найбільші, найсміливіші ідеї в реальність.
 
Відгуки
Це книжка, яку варто взяти з собою у боротьбу за компанію або кар'єру. Наповнена історіями успіху, вона спростує міф про швидкі і універсальні рішення.
Рід Гастінгс, співзасновник, голова та генеральний директор Netflix
 
Незалежно від того, чи ви тільки запускаєте свою справу, чи намагаєтеся запровадити зміни у великій компанії, бізнес-поради із цієї книжки допоможуть створити креативну, цілісну та справді ефективну стратегію.
Сатья Наддела, CEO Microsoft Corporation
 
«Гоффман хапається за риси, які інакше можна було б упустити і щиро стверджує, що, приділяючи пильну увагу лідерству та культурі, пропульсивний потяг до зростання можна відокремити від токсичної поведінки, так часто пов’язаної з вибуховою експансією. Таке відчуття, як перемога надії над досвідом». 
 The Wall Street Journal
 
«Думайте про цю книгу як про наставництво в десяти розділах з історіями та порадами від людей, якими ви вже можете захоплюватися, а також людей, чиї подорожі тільки починаються. Ви отримаєте принаймні пару нових мантр і нове розуміння того, як і навіщо будувати свій бізнес». — Франклін Леонард, засновник The Black List «Рід Хоффман має талант проникати прямо в суть бізнес-кейсів і перетворювати їх на незабутній урок. Якщо ви розширюєте компанію або просто любите добре розказані історії, ця книга вам сподобається». 
Боб Айгер, виконавчий голова The Walt Disney Company  
 
«Щоб керувати баченням і серцем, почніть із того, щоб слухати інших і навчатися в них. Використовуючи історії для навчання уроків, ця книга сповнена важливих (і часом дивовижних!) порад, які допоможуть пришвидшити вашу подорож».
 Анджела Арендтс, колишній генеральний директор Burberry та колишній керівник Apple Retail
 
«Що, якби замість того, щоб вчитися в одного підприємця за раз, ви могли б вивчити уроки багатьох найвидатніших засновників нашого часу? Ця книга поєднує в собі пам’ятні історії з практичними ідеями від лідерів світового класу, щоб допомогти вам перетворити ваші найбільші та найсміливіші ідеї в реальність». 
 Адам Грант, автор бестселерів №1 New York Times Think Again і ведучий подкасту TED WorkLife
 
«Поради в цій книзі є водночас принциповими та креативними, вони ґрунтуються на реальних історіях широкої групи лідерів на багатьох етапах успіху та в багатьох сферах. Щедра дорожня карта та основа для більш мудрого мислення про власний бізнес, що розвивається». 
Шеллі Аршамбо, автор книги «Безвибачливо амбітний» 
 
«Немає такого поняття, як успіх, досягнутий миттєво, але ви можете уникнути деяких помилок, які зробили ті, хто був перед вами. Я настійно рекомендую цю книгу як проникливий і надихаючий посібник для всіх, хто починає підприємницьку подорож». 
Торі Берч, засновник компанії Tory Burch LLC і Фонду Торі Берча
 
Про автора:
Рід Гофман — засновник LinkedIn, колишній виконавчий віцепрезидент PayPal і один з найуспішніших бізнес-ангелів Кремнієвої долини. З 2009 року інвестор Greylock Partners. Входить до ради директорів Airbnb, Coda, Convoy, Edmodo, Entrepreneur First, Gixo, Microsoft тощо. Інвестував у багато впливових інтернет-компаній, включаючи Facebook, Flickr, Last.fm і Zynga. Є співавтором двох бестселерів New York Times — The Start-up of You та The Alliance. Ведучий подкасту Masters of Scale.
 

pdf Уривок з книги


Добавить свой отзыв о книге

Оглавление Майстри масштабування. Неочевидні істини від найуспішніших підприємців світу (тверда обкладинка)

Вступ
1. Зрозумійте своє «ні»
2. Робіть те, що не масштабується
3. Що таке велика ідея
4. Нескінченний проєкт: культура
5. Зростай швидко, зростай повільно
6. Навчіться забувати вивчене
7. Спостерігайте за діями, а не за словами
8. Мистецтво півоту
9. Керуйте і ще раз керуйте
10. Троянський кінь
Подяки
Про авторів

Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
В. Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Константин Кошеленко

Книги автора/издательства

Комплект книг про розвиток бізнесу ...
Рид Хоффман, Крис Йе, Рон Аднер, Джун Коэн, Дерон Трифф
Комплект книг "Майстри масштаб ...
Рид Хоффман, Джун Коэн, Дерон Трифф, Крис Йе
Майстри масштабування. Неочевидні і ...
Рид Хоффман, Джун Коэн, Дерон Трифф
Галактика Ґутенберга ...
Маршалл Маклюен
Краще не буває. Нейробіологія відчу ...
Норман Фарб, Зиндел Сигал

Сегодня купили