Маркетинг без бюджету. 50 дієвих інструментів - Игорь Манн: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 8029)
kniga.biz.ua

Маркетинг без бюджету. 50 дієвих інструментів

Код: 8029
Купить Маркетинг без бюджету. 50 дієвих інструментів Игорь Манн
440 грн
Книга будет передана в службу доставки в течении 4 дней

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Игорь Манн
Издательство Монолит-Bizz
Cтраниц 288
Год 2018
ISBN 978-617-577-157-0
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

О книге Маркетинг без бюджету. 50 дієвих інструментів

Эта книга входит в Комплект книг Ігоря Манна

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

«Маркетинг без бюджету» — книжка, у якій зібрані способи, що допоможуть підвищити ваш прибуток узагалі чи майже без бюджету. Ідеї, запропоновані Ігорем Манном, стосуються таких сфер: маркетинг, реклама, продажі, PR, клієнтська лояльність, організація роботи. У книжці наведено кілька десятків перевірених практикою «рецептів», які точно допоможуть.

«Маркетинг без бюджету» складається з 50 розділів, кожен з яких має таку структуру:
• Мета (що ви можете отримати).
• Складність реалізації (складно, середня складність, просто).
• Кому доручити (зробити самостійно, довірити виконання маркетеру чи комерційному директору).
• Термін «виготовлення» (за який період інструмент почне працювати).
• Суть («нетеоретичний» опис інструмента).
• Як працює (як автор використовував цей інструмент).
• Важливо (на що звернути увагу).
• «Фішки» (цікаві поради).
• Читати (список літератури).
• Експерти (до кого звернутися за порадами).
• План упровадження (як зробити перші кроки).

Про автора
Ігор Манн — найвідоміший маркетер СНД, спікер, автор, видавець. Після закінчення Московського інституту управління в 1989 році залишився працювати там на кафедрі зовнішньоекономічної діяльності. За кілька років влаштувався на роботу в рекламне агентство. Маркетинг повноправно з’явився в житті Ігоря в 1993 році, коли він став менеджером з маркетингових комунікацій у московському офісі швейцарської компанії Ciba-Giegy. Зараз практичний досвід Ігоря у сфері маркетингу — понад 20 років. За цей час він обіймав посади директора з маркетингу, комерційного, а також регіонального директора, співпрацював з такими компаніями, як Lucent Technologies, Alcatel, «Арктел», Konica Corporation, АН МІАН та іншими. Галузі, в яких працював Ігор: агробізнес, фотобізнес, телеком, книжковий бізнес, нерухомість. Ігор Манн регулярно подорожує країнами СНД з корпоративними і відкритими тренінгами, виступає для студентів. За цей час на його тренінгах і семінарах побувало понад 500 тисяч осіб. Автор майже двох десятків книжок, серед яких бестселери: «Маркетинг на 100 %», «Маркетинг без бюджету», «Точки контакту», «Номер 1». Після виходу «Маркетингу на 100 %» його почали називати «російським Філіпом Котлером». Нині Ігор — консультант з маркетингу і партнер групи компаній «Сила Розуму».

ЦИТАТИ З КНИГИ
Усмішка — двигун продажів
Обсяг продажів у магазинах, у яких продавці усміхаються, на 30-40 % вищий, ніж у тих, де співробітники не усміхаються. Тепер спробуйте уявити, що ваш обіг за рахунок такого простого підходу збільшиться на 5 %. Варто спробувати? Зробіть так, щоб щодня хоча б кілька разів на місяць у вашій компанії для клієнтів, партнерів і співробітників було 1 квітня.

Ві-зу-а-лі-за-ці-я!
Подивіться на текстові описи того, що ви пропонуєте. Чи можливо те, про що ви розповідаєте на одній, двох або більше сторінках, описати схемою, діаграмою, блок-схемою, картою, малюнком? Чи навіть карикатурою або фотографією? Повірте мені. Можливо. Усе це й називається візуалізацією. Допоможіть вашим клієнтам з першого погляду зрозуміти, що ви їм пропонуєте. У них немає часу читати довгі та складні тексти. Що простіша подача, то легше розуміння, то вища ймовірність купівлі. Візуалізація, або «картинка», прикрасить та посилить будь-який документ.

Говорити - писати
Дивовижно, але багато хто не розуміє: те, як ми говоримо, і те, як ми пишемо, — це абсолютно різні стилі. Запишіть себе на диктофон, коли ви виступаєте. Прослухайте. Ви б так ніколи не написали. Але писати потрібно саме так, як ви говорите, — просто, не пишномовно, зрозуміло. Мене вражає, як пишуть деякі ділові люди. Канцеляризми, пропозиції на три-чотири рядки.

Власне імя... Найбільш приємний звук!
«Фантастика, — скажете ви. — Для нас не підходить». Так само сказав один мій знайомий, з яким я заклався на ящик французького шампанського, пообіцявши йому, що обіг його компанії зросте на 10 %. Усе, що потрібно, — щоб помічники на ресепшн і його персональний помічник почали звертатися до клієнтів на ім’я. Я виграв. Виграєте й ви. Примушуйте ваших співробітників запам’ятовувати і використовувати в розмовах імена ваших клієнтів.


Добавить свой отзыв о книге

Отзывы об: Маркетинг без бюджету. 50 дієвих інструментів

Наталія 2018-10-02 15:42:58

Книга з легкістю може стати настільним посібником, адже поради в ній дуже лаконічні і зрозумілі. Також дуже цікаві книжкові рекомендації до кожного з описаного паном Манном інструменту. Поради, що Ігор Манн описує у своїй книзі, дійсно не потребують великих коштів. Більше того – для деяких з них необхідний лише час. Якщо ви так чи інакше пов’язані з маркетингом, продажами чи рекламою, обов’язково занотуйте цю книгу у свій список MustRead. Навіть якщо не пов’язані – прочитайте, ця книга зрозуміло пояснює, завдяки яким інструментам працюють досвідчені маркетологи.

Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
В. Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Константин Кошеленко

Книги автора/издательства

Сегодня купили