Моссад. Найвидатніші операції ізраїльської розвідки - Михаэль Бар-Зохар, Ниссим Мишал: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100019467)
kniga.biz.ua

Моссад. Найвидатніші операції ізраїльської розвідки

Код: 2100019467
390 грн
Есть на складе

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Михаэль Бар-Зохар, Ниссим Мишал
Издательство Наш Формат
Cтраниц 380
Год 2022
ISBN 978-617-797-387-3
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

О книге Моссад. Найвидатніші операції ізраїльської розвідки

Эта книга входит в Комплект книг про розвідку і розслідування , Комплект книг про Ізраїль , Комплект книг про Моссад

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

На сторожі Ізраїлю: про що мовчить знаменита розвідка.
 
Ізраїльський «Моссад» відомий як одна з найефективніших спецслужб світу, попри коротку історію сучасного Ізраїлю. З яких коренів почало виростати це відомство ще до утворення Держави Ізраїль? Де межа між честю, фанатизмом та обов’язком? Чому не завжди варто покладатися навіть на найближчих союзників, і як навіть найкращі агенти та аналітики припускаються «дитячих» помилок? Автори цієї книги не ставлять перелічених запитань – та все ж дають докладну відповідь на них... і ще багато інших.
 
ДЛЯ КОГО КНИЖКА 
Для найширшого кола читачів, всіх, хто хоче для себе розвінчати міфи навколо Моссаду та ізраїльської зовнішньої політики, а також дізнатись детальніше про найвідоміші операції ізраїльських спецслужб.
 
ЧИ ВАРТО КУПУВАТИ
Про операції «Відомства» (дослівний переклад слова «Моссад»), що безпосередньо підпорядковується прем’єр-міністру Ізраїлю і більш нічим і ніким не регулюється, мало хто знає не тільки в Україні, а й в цілому світі. А те, що відомо, здебільшого базується на домислах або на витоках інформації, навмисної чи ненавмисної. Автори книги розповідають, як насправді відбувалися операції Моссаду, що мали всесвітній резонанс.
 
ПРО АВТОРІВ
Міхаель Бар-Зохар— ізраїльський письменник, історик, доктор наук, професор, спікер і законотворець у минулому. Автор багатьох романів та книжок у жанрі нонфікшену, був членом Кнесета та представником у Раді Європи. Один з провідних експертів зі шпигунства, офіційний біограф Давида Бен-Ґуріона та Шимона Переса.
 
Ніссім Мішаль— ізраїльський журналіст, одна з найвідоміших телевізійних персон в Ізраїлі. До 50-ї та 60-ї річниць держави Ізраїль видав два бестселери про визначні події в історії країни. У співавторстві з професором Шломо Бен-Амі, ексміністром закордонних справ Ізраїлю, написав книгу про дві тисячі років юдаїзму.
 
ВІДГУК
Вивезення з Аргентини відповідального за «остаточне вирішення єврейського питання» Адольфа Ейхмана; проведення операції «Гнів Божий» з ліквідації учасників організації «Чорний вересень», яка влаштувала теракт на Олімпійських іграх у Мюнхені; знищення сирійського ядерного об’єкту; ліквідація ключових іранських вчених-ядерників і багато інших операцій Моссаду детально та захоплююче описані в книзі. А українським читачам інтерес і зацікавленість до цих історій додаватиме той факт, що багато з цих операцій проводилися під керівництвом вихідців з України, які очолювали Моссад протягом 24 років упродовж його 70-річної історії. 
— Борис Ложкін, президент Єврейської конфедерації України, віце-президент Всесвітнього Єврейського Конгресу
 
ЦИТАТИ 
Про зародження ізраїльських спецслужб
На початку сімдесятих Меїра Даґана направили до сектору Газа, який був захоплений Ізраїлем під час Шестиденної війни 1967 року й відтоді став осиним гніздом тероризму. Палестинські терористи вбивали ізраїльтян у секторі Газа і в самому Ізраїлі щодня — кидали бомби, підкладали вибухівку, розстрілювали з ручної зброї. У 1971 році, 2 січня, коли кинута терористом у машину родини Арройо граната розірвала двох чарівних малюків — п’ятирічну Абіґейл і восьмирічного Марка, — генерал Аріель Шарон вирішив, що мусить покласти цій кривавій бійні край. Він залучив і декого зі старих товаришів своєї пошрамованої в боях юності, й певну кількість обдарованих молодих бійців. Одним із них і став кругловидий, приземкуватий, міцний та трохи кульгавий Даґан. Сформованого Шароном підрозділу офіційно не існувало. Його завдання полягало в знищенні терористичних організацій сектору Газа за допомогою ризикованих, неконвенційних методів. Вступивши в підрозділ, Даґан створив «Рімон», перший таємний ізраїльський спецзагін, бійці якого під виглядом арабів діяли просто в серці розташування супротивника. Перевдягатися їм доводилося, щоб вільно пересуватись у натовпах справжніх арабів і непоміченими підбиратися до своїх цілей. Вони швидко стали відомими як «Арікова група ліквідації» й, коли вірити чуткам, нерідко холоднокровно вбивали взятих у полон терористів. Подейкували, що часом вони приводили терориста до темного провулку і заявляли: «Маєш дві хвилини, щоб утекти», — а коли він робив таку спробу, пристрілювали його.
 
pdf Сторінки з книги


Добавить свой отзыв о книге

Оглавление Моссад. Найвидатніші операції ізраїльської розвідки

Вступ. Самотні в лев’ячій ямі
1 Цар Тіней
2 Похорони в Тегерані
3 Повішення в Багдаді
4 Радянський «кріт» і труп у морі
5 «Та це просто виступ Хрущова...»
6 «Привезіть Айхмана живим або мертвим!»
7 Де Йоселе?
8 Нацистський герой на службі «Моссаду»
9 Наша людина в Дамаску
10 «Мені потрібен МіГ-21!»
11 Ті, хто ніколи не забуде
12 Полювання на Червоного Принца
13 Сирійські діви
14 «Сьогодні в нас буде війна!»
15 Медова пастка для атомного шпигуна
16 Супергармата Саддама
17 Фіаско в Аммані
18 Із Північної Кореї з любов’ю
19 Кохання і смерть о вечірній порі
20 Увага, зйомка!
21 3 країв цариці Савської
Епілог. Війна з Іраном?
Подяки
Бібліографія і джерела

Отзывы об: Моссад. Найвидатніші операції ізраїльської розвідки

Iван 2022-11-08 06:17:43

Хороший магазин!!!! На момент заказа ,книги не было в наличии...оставил заказ. Через время связался менеджер,уточнил актуальность заказа,уточнил что книга в наявности,и через два дня,книга у меня! Рекомендую,уже не первый заказ делаю!

Михайло 2022-09-08 18:51:49

Книга дуже цікава, особисто для мене. Легко читається, сідаєш читати і відтягнути не можливо, але оскільки я в ЗСУ, то часу на читання мало. Настуну вже приглянув.

Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
Владимир Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека

Книги автора/издательства

Комплект книг про Моссад ...
Михаэль Бар-Зохар, Ниссим Мишал
Амазонки Моссаду. Жінки в ізраїльсь ...
Михаэль Бар-Зохар, Ниссим Мишал
Комплект книг про Ізраїль ...
Голда Меир, Михаэль Бар-Зохар, Ниссим Мишал, Дэниел Сокач
Комплект книг про розвідку і розслі ...
Элиот Хиггинс, Михаэль Бар-Зохар, Ниссим Мишал
Комплект книг про Джеффа Безоса ...
Брэд Стоун, Стив Андерсон, Карен Андерсон, Уолтер Айзексон, Джефф Безос
Комплект книг про акторів ...
Арнольд Шварценеггер, Мэттью Перри, Марк Мэнсон, Уилл Смит, Мэттью Макконахи

Сегодня купили