Найбагатший чоловік у Вавилоні - Джордж Клейсон: купить книгу в kniga.biz.ua
kniga.biz.ua

Найбагатший чоловік у Вавилоні

The Richest Man in Babylon

Код: 7096
Купить Найбагатший чоловік у Вавилоні Джордж Клейсон
Книга снята с продажи
В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Джордж Клейсон
Издательство Наш Формат
Cтраниц 136
Год 2023
ISBN 978-617-7388-98-1
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

О книге Найбагатший чоловік у Вавилоні

Змінилися часи, замість золотих монет з’явилися паперові купюри й картки для виплат, та незмінними залишаються закони грошей. Ще давні вавилоняни знали, як заробляти й примножувати статки. Так вони перетворили своє місто в найбагатше у світі. Завдяки книжці «Найбагатший чоловік у Вавилоні» кожна людина може відкрити для себе закони грошей. Цю збірку притч Джорджа Клейсона, стилізованих під вавилонські історії, ще називають посібником із фінансової кмітливості.
 
ДЛЯ КОГО КНИЖКА
Для тих, хто хоче розпрощатися з порожнім гаманцем.
 
ЧОМУ ЦЯ КНИЖКА
На відміну від традиційних підручників, збірка притч Джорджа Клейсона написана просто й захопливо, без складних термінів і нудних розділів. Щоб зрозуміти і втілити написане, вам не треба мати економічну освіту.
 
ПРО АВТОРА
Джордж Клейсон (1874–1957) — американський бізнесмен і письменник. Заснував картографічну компанію Clason Map та опублікував перший атлас шляхів Сполучених Штатів і Канади. У 1926 році видав збірку притч про фінансовий успіх «Найбагатший чоловік у Вавилоні». Книжка швидко поширилася серед працівників банків і страхових компаній і незабаром набула популярності серед мільйонів читачів. Сьогодні це класика.
 
ВІДГУКИ 
Що може розповісти інвесторам про їхні фінанси книжка, написана в 1920-х роках? Багато чого, якщо йдеться про дивовижну збірку притч Джорджа Клейсона, у якій він подає основи поводження з грішми. Видання стане прекрасним подарунком студентові й будь-кому іншому, хто не може збагнути, чим живе світ фінансів. Та навіть досвідченим інвесторам книжка піде на користь і змусить поглянути на речі по-новому.
Los Angeles Times
 
Це унікальна книжка, в якій відсутні центральний сюжет і традиційний набір персонажів. Натомість збірка оповідань розповідає про одне — як розбагатіти. Книжка намагається відповісти на питання: якщо багаті люди теж мають 24 години в день і працюють так само важко, як і всі інші, як їм вдається отримати таке неймовірне багатство? Чи можна навчити цього? Книжка Клейсона переконує, що так!
Брендон Тернер, інвестор та автор журналу Entrepreneur
 
«Найбагатший чоловік у Вавилоні» — це одна з моїх улюблених фінансових книжок всіх часів. Я змусив трьох моїх дітей прочитати її, коли вони були підлітками. Книжка стала класикою та натхненням для мільйонів читачів, незважаючи на те, що події в ній розгортаються тисячі років тому в стародавньому Вавилоні. Історії та принципи зі збірки здаються так само придатними для застосунку, як і в давнину. Це блискуча книжка для кожного, кому непросто заощаджувати гроші, чи для тих, хто витрачає більше, ніж заробляє.
Рік Феррі, фінансовий аналітик, автор Forbes
 
ЦИТАТИ
Про те, як потрібно жити
Насолоджуйтеся життям, поки ви тут. Не перенапружуйтеся, не намагайтеся заощадити забагато. Якщо без напруження можете відкладати десяту частину заробленого, нехай так і буде. В усьому іншому живіть за доходами й не дозволяйте собі стати скнарою, не бійтеся витрачати. Життя гарне й щедре, коли в ньому є гарні речі та джерела задоволення.
 
Про секрет успіху
Ніхто не здобуде успіху сповна, якщо не вирве з корінням зволікання в собі.
 
Про Стародавній Вавилон
Нині гроші підкоряються тим самим законам, що діяли шість тисяч років тому, коли у Вавилоні жили найзаможніші люди.
Вавилон став найзаможнішим містом стародавнього світу, тому що його жителі були найбагатшими людьми своєї епохи. Вони розуміли цінність грошей, тож застосовували розумні фінансові принципи, щоб нагромаджувати, зберігати та примножувати статки. Вони забезпечили собі те, до чого прагнемо ми всі, — заможне майбутнє.
 
Про особисту свободу
— Як ти можеш називати себе вільною людиною, якщо твоя слабкість довела тебе до такого стану? Якщо в людини душа раба, чи не стане вона врешті рабом попри те, ким народилася, — як вода, що завжди знаходить свій рівень? Якщо ж у людини душа вільна, чи не стане вона шанованою і поважною у власному місті попри всі негаразди?
 
Про результат
Ти добре засвоїв науку. Спочатку ти навчився жити на менші кошти, ніж заробляв. Потім ти навчився йти за порадою лише до тих, хто із власного досвіду знає, що порадити. Врешті-решт ти змусив золото працювати на тебе.

pdf Уривок з книги


Добавить свой отзыв о книге

Оглавление Найбагатший чоловік у Вавилоні

Чоловік, що прагнув золота
Найбагатший чоловік у Вавилоні
Сім засобів від худого гаманця
Зустрічайте богиню Удачу
Пять законів золота
Вавилонський лихвар
Вавилонські стіни
Торговець верблюдами з Вавилона
Глиняні таблички з Вавилона
Вавилонський щасливець
Нарис з історії Вавилона

Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
В. Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Константин Кошеленко

Книги автора/издательства

Комплект книг "Економічне диво ...
Элис Эмсден, Стивен Коэн, Бредфорд Делонг, Чалмерс Джонсон
Комплект книг про OKR ...
Константин Коптелов, Джон Дорр
Порядок у хаосі. Метод Objective an ...
Константин Коптелов
Амазонки Моссаду. Жінки в ізраїльсь ...
Михаэль Бар-Зохар, Ниссим Мишал
Комплект книг про ФБР: уроки лідерс ...
Фрэнк Фиглузи, Джеймс Коми

Сегодня купили