Невідворотне. 12 технологій, що формують наше майбутнє - Кевин Келли: купить книгу в kniga.biz.ua
kniga.biz.ua

Невідворотне. 12 технологій, що формують наше майбутнє

The Inevitable: Understanding the 12 Technological Forces That Will Shape Our Future by Kevin Kelly

Код: 7798
Купить Невідворотне. 12 технологій, що формують наше майбутнє Кевин Келли
Книга снята с продажи
В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Кевин Келли
Издательство Наш Формат
Cтраниц 364
Год 2018
ISBN 978-617-7682-40-9
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

О книге Невідворотне. 12 технологій, що формують наше майбутнє

Книжка «Невідворотне» журналіста, футуролога і видатного мислителя сучасності Кевіна Келлі стала бестселером New York Times і Wall Street Journal. Її також визнано найкращою бізнес-книжкою на тему інновацій за 2017 рік за версією Amazon.

ТЕМАТИКА
Технології, аналітика, глобальні тенденції, тренди майбутнього.

ПРО КНИЖКУ
Технологічна галузь не лише найдинамічніша в сучасному світі — вона здатна суттєво змінити наше життя в недалекому майбутньому. Які професії зникнуть, а які набиратимуть обертів? Які нові джерела прибутку зявляться в підприємців, а які бізнес-моделі перестануть працювати? Чого варто навчатися і в що інвестувати? Ви можете отримати максимум від цих змін, дізнавшись, якими будуть наслідки безперервного технологічного потоку через 30 років. Аналізуючи тренди, що проявляються вже сьогодні, Кевін Келлі окреслює напрямки, у яких неминуче рухатиметься світ. Він виокремлює 12 невідворотних технологій, які, тісно переплітаючись, визначатимуть глобальні тенденції розвитку.

ДЛЯ КОГО КНИЖКА
Для підприємців, стартаперів і бізнесменів, а також для всіх, кого цікавить майбутнє, технологічні, соціальні та культурні тренди.

ЧОМУ ЦЯ КНИЖКА
Віртуальна реальність та штучний інтелект можуть стати незмінними супутниками повсякденного життя. Тож нам доведеться інакше комунікувати, навчатися, працювати й купувати. Ця книжка допоможе пристосуватися до нового устрою й отримувати від інноваційних технологій максимальну вигоду.

ПРО АВТОРА
Кевін Келлі — американський журналіст, футуролог, письменник. Допоміг запустити журнал Wired і був його головним редактором перші сім років. Співзасновник сайту Cool Tools та щорічного форуму Hackers Conference. Працював редактором журналу Whole Earth Review. Автор книжок про технологічні тренди та нову інформаційну економіку.

ВІДГУКИ ПРО КНИЖКУ
Це наче запаморочливий, найвигадливіший науково-фантастичний роман, однак заснований він на цілком реальних тенденціях. Кевін Келлі — неперевершений гід у невідворотне майбутнє.
Марк Фрауенфельдер, Boing Boing

Чимало людей називають себе провидцями, прогнозувальниками чи футурологами. Чим Кевін Келлі відрізняється від них? Він має рацію. Ви будете захоплені його неспростовними аргументами та доступним викладом думок і зрештою переконаєтеся: технологічні, культурні та соціальні зміни, про які пише автор, справді невідворотні.
Девід Поґ, Yahoo Tech

ЦИТАТИ
Про каталізатор людства
Кожна масштабна зміна в нашому житті нині відбувається довкола певної технології. Технології — це каталізатор людства. Завдяки їм усе, що ми робимо, завжди перебуває в процесі становлення. Кожна річ стає чимось іще в міру переходу зі стану «може» до стану «є». Ці зміни, які ніколи не закінчуються, — це центральна вісь сучасного світу. Процеси — двигуни потоку — зараз важливіші, ніж продукти. Найбільшим винаходом людства за останні 200 років є не якийсь конкретний пристрій чи інструмент, а винахід самого наукового процесу.

Про інтелектуалізацію
Мало що змінює все так, як дешевий потужний і масовий штучний інтелект. Для початку, ніщо не дає такого ефекту, як незначне покращення інтелектуальних характеристик простої речі. Навіть якщо додати до існуючого процесу лише краплинку інтелекту, його ефективність вийде на новий рівень. Користь, отримана завдяки інтелектуалізації неактивних процесів, матиме в сотні разів відчутніший вплив на наше життя, ніж досягнення індустріалізації.

Про фільтрування і персоналізацію
Ми досі перебуваємо на початкових стадіях того, як і що фільтрувати. Ці потужні обчислювальні технології можуть бути — і будуть — застосовані до всього, що є в інтернеті. Навіть найбанальніші продукти та послуги можна персоналізувати, якщо захочемо (проте в багатьох випадках не захочемо). Через 30 років уся хмара буде проходити через процес фільтрування, завдяки якому значно підвищиться рівень персоналізації.

Про перемішування
Сучасні технології — це поєднання більш ранніх та примітивних технологій, перемішаних та реорганізованих. Оскільки ми можемо поєднати сотні простих технологій із сотнями тисяч складніших, кількість нових технологій необмежена. Але всі вони — лише ремікси попередніх. Цей принцип економічного та технологічного росту стосується також цифрового зростання. Ми живемо в добу продуктивного перемішування.

pdf Вступ

Добавить свой отзыв о книге

Оглавление Невідворотне. 12 технологій, що формують наше майбутнє

Вступ
1. Становлення
2. Інтелектуалізація
3. Потік
4. Зчитування
5. Доступ
6. Поширення
7. Фільтрування
8. Перемішування
9. Взаємодія
10. Збір даних
11. Запитання
12. Початок
Подяки
Примітки


Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
В. Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Константин Кошеленко

Книги автора/издательства

Комплект книг "Економічне диво ...
Элис Эмсден, Стивен Коэн, Бредфорд Делонг, Чалмерс Джонсон
Комплект книг про OKR ...
Константин Коптелов, Джон Дорр
Порядок у хаосі. Метод Objective an ...
Константин Коптелов
Амазонки Моссаду. Жінки в ізраїльсь ...
Михаэль Бар-Зохар, Ниссим Мишал
Комплект книг про ФБР: уроки лідерс ...
Фрэнк Фиглузи, Джеймс Коми

Сегодня купили