Номер 1. Як стати найкращим у тому, що робиш - Игорь Манн: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 8030)
kniga.biz.ua

Номер 1. Як стати найкращим у тому, що робиш

Купить Номер 1. Як стати найкращим у тому, що робиш Игорь Манн
440 грн
Есть на складе

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Игорь Манн
Издательство Монолит-Bizz
Cтраниц 240
Год 2018
ISBN 978-617-577-159-4
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)
Эксперты
рекомендуют
Алёна Сысоева

О книге Номер 1. Як стати найкращим у тому, що робиш

Эта книга входит в Комплект книг Ігоря Манна

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

Людина — товар на професійному ринку з багатьма конкурентами. І тут працюють ті ж прийоми, що й у маркетингу. Якщо ви амбітні та відчуваєте в собі потенціал стати більше ніж просто хорошим спеціалістом, хочете обійти суперників, вибитись у лідери і бути першим у тій чи іншій сфері, треба навчитися застосовувати ці прийоми щодо самого себе. Відтак на зміну людині-товару прийде безсумнівний авторитет — людина-бренд, приклад для наслідування, який викликає заздрість і загальне захоплення.

Ліпшого наставника на цьому шляху, ніж Ігор Манн, визнаний № 1 у маркетингу, годі й шукати. Він не лише зробив собі імя копіткою працею на професійній ниві та наполегливою роботою над собою, а й допоміг багатьом людям і компаніям досягти вражаючих результатів і посісти гідне місце під сонцем. Маркетер, консультант, спікер, автор десятка книжок, видавець Ігор Манн у «Номері 1» вдало поєднав теорію з практикою та запропонував покроковий алгоритм досягнення мети. Скориставшись додатками наприкінці книжки, ви зможете скласти індивідуальний наочний план просування вперед. Читайте та дійте!

«Номер 1» має 5 розділів-кроків, які ви пройдете, прочитавши книжку:
• Крок 1. Мета.
• Крок 2. Аудит.
• Крок 3. Розвиток.
• Крок 4. Результати.
• Крок 5. Просування.
Крім того, у книжці є висновки, у яких автор надихає читача на нові звершення, а також три розділи-додатки:
• Додаток 1. План перемоги (за допомогою якого ви перевірите свої знання, слабкі й сильні сторони і зробите це, пройшовши тести та відповівши на запитання).
• Додаток 2. Книжки про самомаркетинг та особистісний розвиток (тут автор подає список рекомендованої літератури).
• Додаток 3. Рекомендації для тих, кого можна вважати № 1 (настанови щодо креативності, публічних виступів, нетворкінгу, вміння одягатися тощо).

Про автора
Ігор Манн — найвідоміший маркетер СНД, спікер, автор, видавець. Після закінчення Московського інституту управління в 1989 році залишився працювати там на кафедрі зовнішньоекономічної діяльності. За кілька років влаштувався на роботу в рекламне агентство. Маркетинг повноправно з’явився в житті Ігоря в 1993 році, коли він став менеджером з маркетингових комунікацій у московському офісі швейцарської компанії Ciba-Giegy. Зараз практичний досвід Ігоря у сфері маркетингу — понад 20 років. За цей час він обіймав посади директора з маркетингу, комерційного, а також регіонального директора, співпрацював з такими компаніями, як Lucent Technologies, Alcatel, «Арктел», Konica Corporation, АН МІАН та іншими. Галузі, в яких працював Ігор: агробізнес, фотобізнес, телеком, книжковий бізнес, нерухомість. Ігор Манн регулярно подорожує країнами СНД з корпоративними і відкритими тренінгами, виступає для студентів. За цей час на його тренінгах і семінарах побувало понад 500 тисяч осіб. Автор майже двох десятків книжок, серед яких бестселери: «Маркетинг на 100 %», «Маркетинг без бюджету», «Точки контакту», «Номер 1». Після виходу «Маркетингу на 100 %» його почали називати «російським Філіпом Котлером». Нині Ігор — консультант з маркетингу і партнер групи компаній «Сила Розуму».

ЦИТАТИ З КНИГИ
Як перевірити бізнес-план?
Сядьте з вашим партнером за вечерею в будній день, сходіть у кафе/ресторан у вихідний і обговоріть з ним вашу мету, заручіться підтримкою. Може, ваша мета відкорегується (стане приземленішою або, навпаки, амбітнішою). Згадаю з цього приводу байку. Як перевірити бізнес-план? Посадіть поруч дружину, прочитайте їй свій бізнес-план. А тепер скажіть їй, що на гроші з цього бізнесу ви тепер й будете жити. Унаслідок такої розмови ви отримуєте союзника, соратника, партнера в досягненні вашої — вже спільної, розділеної з партнером — мети.

«День сьомого гузлика»
В одній фантастичній повісті багато років тому я прочитав чудове поняття: «день сьомого гузлика». Так головний герой називав день, коли кількість його нещасть, невдач, проблем та надзвичайних ситуацій просто зашкалювала (а йому загалом не дуже таланило). Не знаю, як у вас, а у мене періодично стаються такі «дні сьомого гузлика», і я тоді згадую героя цієї повісті, розумію, що мені легше, ніж йому, і намагаюся протриматися до кінця гри (дня). Новий день не повинен бути повторенням «дня сьомого гузлика» :) Блискавка, кажуть, двічі в одне місце не б’є. І двох поспіль нещасливих днів також не буває.

Книжка — знак статусу
Саме надрукована книжка найкраще допоможе вам закріпити статус № 1 та рухатися далі. Видайте її в хорошому видавництві ділової літератури. У крайньому разі можна випустити книжку у видавництві другого ешелону чи (завдячуючи технологіям!) самому. І намагайтеся написати та видати не одну книжку, а декілька. Якщо ви № 1, то книжок має бути більше, ніж одна.

Муза без ока
Японці взагалі дуже цілеспрямовані люди. Є у них така традиція: купують безоку ляльку (вона називається «дарума»; точніше, це голова ляльки), загадують бажання чи ставлять мету, малюють одне око і — уперед! Доки бажання не здійсниться, а мети не буде досягнуто, лялька дивитиметься на вас одним оком з німим докором. Я, до речі, коли цю книжку почав писати, даруму зробив (будете на моєму семінарі з однойменною назвою, побачите її!). Більш як рік вона мене мотивувала… Ви читаєте цю історію в книжці, тож, у даруми вже два ока :)

Самопросування
Філіп Котлер уважає, що кожна людина — це товар. То як маркетинг може допомогти нам у просуванні себе? Непогана ідея — зробити брендбук, опрацювати всі можливі канали просування, створити правила життя, думати про свою репутацію і почати ділитися своїм досвідом з іншими.

Кому таланить
Усі успішні люди, з якими я знайомий, уважають себе удачливими, щасливцями. І кожен працює, працює, працює. Універсальне, виходить, правило успіху. Завжди є елемент талану. Але таланить більше тому, хто працює більше. Тільки завдяки талану й удачі № 1 не стати. Так не щастить нікому.

Добавить свой отзыв о книге

Видео Номер 1. Як стати найкращим у тому, що робиш



Отзывы об: Номер 1. Як стати найкращим у тому, що робиш

Наталія 2018-10-02 15:20:04

Завжди є елемент талану. Але таланить більше тому, хто працює більше. Не просто книга – цілий робочий зошит від талановитого Ігора Манна. Захоплюючись роботою видавництва МІФ, я зацікавилась його особою. У «Номер 1…» - купа цікавих історій, додаток у кінці книги, план-карта, поради інших відомих особистостей. Читається легко, бо у книзі короткі речення і дуже багато абзаців. Крута обгортка, книгу приємно не те, що читати – навіть просто тримати у руках. Щиро рекомендую.

Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
Владимир Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Константин Кошеленко

Книги автора/издательства

Тайм-менеджмент. Збірник самарі ...
Коллектив авторов

Сегодня купили