Передові країни. В очікуванні нового «економічного дива» - Ручир Шарма: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 7800)
kniga.biz.ua

Передові країни. В очікуванні нового «економічного дива»

Breakout nations: In Pursuit of the Next Economic Miracles

Код: 7800
Купить Передові країни. В очікуванні нового «економічного дива» Ручир Шарма
195 грн
Есть на складе

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Ручир Шарма
Издательство Наш Формат
Cтраниц 296
Год 2018
ISBN 978-617-7552-01-6
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

О книге Передові країни. В очікуванні нового «економічного дива»

Книжка «Передові країни» одного з провідних світових мислителів Ручіра Шарми стала бестселером і входить до топ-10 бізнес-книжок за версією Publishers Weekly.

ПРО КНИЖКУ
Незабаром розподіл сил на світовій арені може суттєво змінитися. Які країни стануть справді проривними і зростатимуть найшвидше? Чию економіку вважатимуть зразком для наслідування? Які шанси міжнародних гравців на реальний економічних успіх, і на що чекати Україні? Ручір Шарма детально аналізує визначальні особливості економіки, новітньої історії та культури головних регіонів світу, оцінюючи можливості різних держав стати новими лідерами. На основі власного досвіду автор прискіпливо досліджує індивідуальні особливості країн, адже саме вони визначають наше сьогодення і прийдешнє.

ДЛЯ КОГО КНИЖКА
Для широкого кола читачів. Книжку варто читати економістам, інвесторам, підприємцям, а також усім, хто цікавиться глобальними тенденціями й економікою міжнародних гравців і хоче зазирнути у майбутнє світової арени.

ЧОМУ ЦЯ КНИЖКА
Автор близько 20 років подорожував світом, щоб на власному досвіді ознайомитися з економічними реаліями різних країн. «Передові країни» — захопливий економічний тревелог, що прочиняє двері в майбутнє глобалізованого світу.

ПРО АВТОРА
Ручір Шарма — один із найбільших інвесторів світу, керівник напряму нових економік у Morgan Stanley. Працював редактором Newsweek, постійний автор Wall Street Journal та Economic Times. Всесвітній економічний форум назвав його одним із передових молодих лідерів світу, а журнал Bloomberg Markets вніс до переліку 50 найвпливовіших людей світу. Один із провідних світових мислителів за версією журналу Foreign Policy. Автор книжки «Злет і падіння націй» («Наш формат», 2018).

ВІДГУКИ ПРО КНИЖКУ
Це найкраща книжка про глобальні економічні тенденції, яку я свого часу прочитав.
Фарід Закарія, CNN GPS

Автор із 20-річним досвідом подорожування світом поєднує у своїй книжці проникливий репортаж із місця подій, економічний та інвестиційний аналіз і жваву, яскраву оповідь.
Forbes

Ручір Шарма прагне допомогти вам знайти найвдаліші в усьому світі місця для інвестицій, наголошуючи, що для цього доведеться докласти певних зусиль.
New York Times

ЦИТАТИ
Про пастку середніх доходів На ранніх етапах розвитку нові економіки порівно легко можуть скорочувати відрив від багатших країн через запозичення або копіювання технологій і управлінських практик передових країн. Проте у певний момент вони запозичують усе, що можливо, і починають потребувати власних винаходів та інновацій, і багатьом країнам не вдається впоратися з цим викликом. Вони раптово припиняють зростати швидше за багаті країни, перестають їх наздоганяти. Вони потрапляють у «пастку середніх доходів».

Про абсолютне й відносне процвітання В економічному житті щастя і задоволення — речі відносні, а не абсолютні. Важить не просто те, що ви маєте, а те, що ви маєте відносно тих, хто навколо вас. Дослідження показують, що більшість людей воліють жити у світі, в якому їхні доходи більші за доходи сусідів, а не просто великі. Та сама психологія лежить в основі реакції у Сполучених Штатах і Європі на занепад Заходу. Піднесення Китаю та Індії загрожує скороченням відносного процвітання і могутності Заходу, а не абсолютного.

Про визначальну рису третього пришестя Не всі нові економіки стануть проривними, їхні шляхи матимуть суттєві відмінності. Вже з 2010 року ознакою цього розходження шляхів стає потужніший потік інвестицій у нових економіках до компаній, які продають споживчі товари, отримують вищі оцінки за кращий менеджмент, — за рахунок скорочення інвестицій у державні компанії і фірми з нестабільними доходами. Ці тенденції обовязково триватимуть і стануть визначальною рисою третього пришестя: інвестори будуть дедалі більш розбірливими, не тільки у плані вибору компаній, а й у виборі країн, і підходитимуть до нових економік індивідуально, а не як до однорідної групи.

pdf Першi 11 сторiнок книги

Добавить свой отзыв о книге

Оглавление Передові країни. В очікуванні нового «економічного дива»

Пролог
1. Міф про довгостроковий прогноз
2. Китайська афтегіаті 
5. Індійський фокус з великими сподіваннями
4. В Росії місце є тільки нагорі
5. Бог родом з Бразилії
6. Мексиканська «економіка магнатів»
7. «Золота середина» Східної Європи
8. На тигровій стежці
9. Золотий медаліст
10. Єдиний голос Туреччини
11. Нескінченний медовий місяць
12. Четвертий світ
13. Пральня після екстазу
14. Третє пришестя
Епілог
Подяки
Бібліографія


Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
В. Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Константин Кошеленко

Книги автора/издательства

Комплект книг "Посібник рейндж ...
Чарльз Хоуг, Коллектив авторов
Комплект книг про Моссад ...
Михаэль Бар-Зохар, Ниссим Мишал
Комплект книг Петра Синєгуба ...
Петр Синегуб, Екатерина Ковальчук
Комплект книг "Економічне диво ...
Элис Эмсден, Стивен Коэн, Бредфорд Делонг, Чалмерс Джонсон
Комплект книг про OKR ...
Константин Коптелов, Джон Дорр

Сегодня купили