kniga.biz.ua

Психологія виживання

Код: 2100027206
Купить Психологія виживання Джон Лич
585 грн
Есть на складе

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Джон Лич
Издательство Видавництво Ростислава Бурлаки
Cтраниц 296
Год 2024
ISBN 978-617-784-087-8
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

О книге Психологія виживання

В останні роки на Заході відбувся прогрес у розвитку нових технологій, хоча в момент катастрофи, коли й раніше, багато людей швидко гинуть. Як пережити час катастрофи? Чому так багато людей гинуть, хоча можна було б врятуватися? Як люди думають, що вони живуть у звичайних складських умах, і щоразу, коли йдеться про важливі випробування?

У своїй книзі під назвою «Психологія виживання» Джон Ліч намагається відповісти на ці питання, спостерігаючи психологію людського існування та тих, хто групи та люди звертаються до того, щоб колись і після подій, що стане загрозою життю. У новому огляді досліджуються короткометражні, а також довгострокові аспекти життя, а також психологічні насолоди голодом, жаждою, холодом, поспіхом, скупістю, ізоляцією, іншими та розвагами. Суть цієї роботи полягає у наданні першої психологічної допомоги для виживання у статевих умах.

При написанні цієї книги було вирішено, що вона житиме, з використанням матеріалів представлених представлених різнопланових ігор: з владним повідомленням автора, від імені автора, середняка, що ворожить, виключно з пустелею, Арктикою, Полярною зоною, а також понад і під впливом великих людей. . й висоті, у печерах та військовому середовичу, під час офіційних офіційних курсів, проживають як для військових, так і у звичайному порядку; з його статевих і лабораторних матеріалів; із залученням інших наукових дослідників, авторів та журналістів; від персоналу аварійно-технічних служб, інженерів-конструкторів, фахівців з питань психічного здоровя, поліції та військовослужб, і саме з такими відгуками про них, які проживають — про статті, у різних країнах та країнах у різних станах, що дуже важливо щоразу дозволяли автору осмислювати їх офіційно. та неформально, з методом більшого роздуму про психологію виживання.

Джон Ліч - старший науковий дослідник психології в Дослідницькій групі екстремальних середняків (Університет Портсмута). Серед них є ступінь бакалавра зі знання психології (Лондонський університет) та ступінь доктора філософії з прикладної нейрокогніції (Ланкастерський університет), а також кафедра досліджень з когнітивної психології. Багато наукових досліджень повязані з когнітивними та нейрокогнітивними аспектами життя, спостереженням за людьми в екстремальних умовах і, як теорія, з процесами, які люди роблять без причини.

pdf Уривок з книги


Добавить свой отзыв о книге

Оглавление Психологія виживання

Передмова
Подяки
Розділ 1. Анатомія катастрофи
Розділ 2. Психологічні реакції на катастрофу
Розділ 3. Індивідуальні реакції
Розділ 4. Супутні фактори виживання
Розділ 5. Копінг-поведінка та перша психологічна допомога
Розділ 6. Довгострокове виживання
Розділ 7. Відновлення та посттравматичний стан
Додаток. Пам’ятка: перша психологічна допомога
Список використаних джерел

Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
Владимир Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Константин Кошеленко

Книги автора/издательства

Сегодня купили