kniga.biz.ua

Психологія виживання

Код: 2100027206
Купити Психологія виживання Джон Ліч
585 грн
Є на складі

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Джон Ліч
Видавництво Видавництво Ростислава Бурлаки
Сторінок 296
Рік 2024
ISBN 978-617-784-087-8
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

Про книгу Психологія виживання

В останні роки на Заході відбувся прогрес у розвитку нових технологій, хоча в момент катастрофи, коли й раніше, багато людей швидко гинуть. Як пережити час катастрофи? Чому так багато людей гинуть, хоча можна було б врятуватися? Як люди думають, що вони живуть у звичайних складських умах, і щоразу, коли йдеться про важливі випробування?

У своїй книзі під назвою «Психологія виживання» Джон Ліч намагається відповісти на ці питання, спостерігаючи психологію людського існування та тих, хто групи та люди звертаються до того, щоб колись і після подій, що стане загрозою життю. У новому огляді досліджуються короткометражні, а також довгострокові аспекти життя, а також психологічні насолоди голодом, жаждою, холодом, поспіхом, скупістю, ізоляцією, іншими та розвагами. Суть цієї роботи полягає у наданні першої психологічної допомоги для виживання у статевих умах.

При написанні цієї книги було вирішено, що вона житиме, з використанням матеріалів представлених представлених різнопланових ігор: з владним повідомленням автора, від імені автора, середняка, що ворожить, виключно з пустелею, Арктикою, Полярною зоною, а також понад і під впливом великих людей. . й висоті, у печерах та військовому середовичу, під час офіційних офіційних курсів, проживають як для військових, так і у звичайному порядку; з його статевих і лабораторних матеріалів; із залученням інших наукових дослідників, авторів та журналістів; від персоналу аварійно-технічних служб, інженерів-конструкторів, фахівців з питань психічного здоровя, поліції та військовослужб, і саме з такими відгуками про них, які проживають — про статті, у різних країнах та країнах у різних станах, що дуже важливо щоразу дозволяли автору осмислювати їх офіційно. та неформально, з методом більшого роздуму про психологію виживання.

Джон Ліч - старший науковий дослідник психології в Дослідницькій групі екстремальних середняків (Університет Портсмута). Серед них є ступінь бакалавра зі знання психології (Лондонський університет) та ступінь доктора філософії з прикладної нейрокогніції (Ланкастерський університет), а також кафедра досліджень з когнітивної психології. Багато наукових досліджень повязані з когнітивними та нейрокогнітивними аспектами життя, спостереженням за людьми в екстремальних умовах і, як теорія, з процесами, які люди роблять без причини.

pdf Уривок з книги


Додати свій відгук про книгу

Зміст Психологія виживання

Передмова
Подяки
Розділ 1. Анатомія катастрофи
Розділ 2. Психологічні реакції на катастрофу
Розділ 3. Індивідуальні реакції
Розділ 4. Супутні фактори виживання
Розділ 5. Копінг-поведінка та перша психологічна допомога
Розділ 6. Довгострокове виживання
Розділ 7. Відновлення та посттравматичний стан
Додаток. Пам’ятка: перша психологічна допомога
Список використаних джерел

Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Гідність — це правдивість ...
Ігор Козловський
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
Володимир Малічевський,Є. Годнєв,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Костянтин Кошеленко

Книги автора / видавництва

Сьогодні купили