Що таке Бог? / What is God? - Итан Борицер: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100009127)
kniga.biz.ua

Що таке Бог? / What is God?

What is God?

Код: 2100009127
Купить Що таке Бог? / What is God? Итан Борицер
Книга снята с продажи
В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Итан Борицер
Издательство Чорні вівці
Cтраниц 36
Год 2016
ISBN 978-617-614-150-1
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 100х60/8 (245х290 мм.)

О книге Що таке Бог? / What is God?

У ненав’язливій розмові автор подає панораму життєвого, світоглядного, філософського, релігійного досвіду людства, пов’язаного зі сприйняттям, осмисленням Бога. Власне, це тематичний курс лекцій з теології, філософії, культурології, етики, зібраний у кілька сторінок художньо опрацьованих тез, які кожна дитина зможе продовжити своїми міркуваннями, розвиваючи здатність самостійного мислення і вміння здійснювати вибір.

Займенник «що», а не звичний «хто», застосований тут, уже свідчить про дослідження самого явища, сукупності уявлень про Бога. Ейтан Борітцер, використовуючи, епітети, порівняння, метод непрямого доведення (теза / антитеза), виводить читача-співрозмовника на різні вектори історії, розвитку, функціонування, специфіки сприйняття Бога, уявлень про нього. Автор охоплює рівні етично-психологічний, ментально-світоглядний, метафізично-теософський (позиціонування Бога як одвічної таємниці), гностичний (життя - як шлях пізнання Бога, істини), віковий (з особливостями сприймання на кожному етапі). Звичайно, що Ейтан Борітцер не може обминути і питання релігій. Важливо, що він одразу прищеплює дітям почуття толерантності до людей з відмінними релігійними переконаннями, говорячи про релігії як про різні шляхи пізнання, а про духовних вчителів, релігійні вчення - як про канали передачі і збереження духовних традицій.

Розбираючи разом з дітьми усі ці уявлення, переконання, автор поступово ніби відсіює зерно від полови, аби допомогти кожному із своїх співрозмовників наблизитися до найбільш істинного, яке є результатом обміркованих, незалежних, чітко усвідомлених рішень.

Отже, «Що таке Бог?», як і інші книги серії, налаштовуючи відповідні психологічні механізми, допомагає дитині увійти у життя, соціум сильною особистістю.

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
В. Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Константин Кошеленко

Книги автора/издательства

Що таке смерть? / What is death? ...
Итан Борицер
Що таке любов? / What is love? ...
Итан Борицер
Носата красуня ...
Мария Пасика
Мікова книжка ...
Лаурис Гундарс

Сегодня купили