Сила твоєї історії. Звільни свій внутрішній голос - Эль Луна, Сьюзи Херрик: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100008519)
kniga.biz.ua

Сила твоєї історії. Звільни свій внутрішній голос

Код: 2100008519
Купить Сила твоєї історії. Звільни свій внутрішній голос Эль Луна, Сьюзи Херрик
380 грн
Есть на складе

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Эль Луна, Сьюзи Херрик
Издательство Монолит-Bizz
Cтраниц 192
Год 2019
ISBN 978-617-577-194-5
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 70х100/16 (170х240 мм.)

О книге Сила твоєї історії. Звільни свій внутрішній голос

Эта книга входит в Комплект книг Ель Луни (українською)

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

Кожен з нас пише свою історію життя. Це не просто. Щоб написати її, треба зрозуміти себе, своє бачення світу і ролі в ньому. Як на нас вплинула наша сім'я, в якому середовищі ми росли, в якій мірі перейняли чужі уявлення та стереотипи? Чи справді ми рівні?
 
Книга від автора бестселера «Між треба і хочу» Ель Місяця і досвідченого психотерапевта Сьюзі Херрік підкаже, як виявити культурні стереотипи і упередження, і дасть дієвий інструмент позбутися застарілих уявлень.
 
Конкретні приклади з досвіду авторів і багатьох інших жінок, психологічні вправи з подолання стереотипів, опис дев'яти типів особистості сприятимуть вам у цьому.
 
Дізнавшись сильні і слабкі сторони типу, до якого належите, ви зрозумієте мотиви своєї поведінки і скоректуєте її так, щоб звільнити свій голос і заявити світові про себе.
 
Ця книга допоможе дівчатам та жінкам позбутися страхів патріархального суспільства.
 
ПРО АВТОРІВ
Ель-Луна художниця, дизайнер, а тепер ще й відома у всьому світі письменниця. Живе в Сан-Франциско. Свою кар'єру починала з стартапів, зокрема Mailbox, Medium і Uber.
Зараз керує текстильною компанією, що співпрацює з майстрами розпису по тканині (батик) на Балі. Одна з організаторів художнього руху # The100DayProject, в якому протягом ста днів художники діляться зі світом своїми роботами.
Про письменницьку кар'єру задумалася, коли один з її постів отримав величезну популярність: протягом місяця в Twitter їм поділилися до п'яти мільйонів чоловік.
 
Сьюзі Херрік - ліцензований психотерапевт, експерт по типології особистостей, керувала кафедрою і викладала в університеті, ліцензований викладач мистецтва медитації, тренер, консультант і письменниця. Двадцять років тренувала і підтримувала понад дві тисячі студентів, що навчаються консультативної психології. Живе в Сан-Франциско.
 
ЦИТАТИ З КНИЖКИ
Подорож по лабіринту
Ви вже побачили, як то, що у вас за спиною, впливає на ваше життя, зрозуміли, як у вашому мозку закарбувалися установки вашої родини або оточення; усвідомили, що ваше его намагається вас захистити, і спіткали, що деякі з цих переконань, історій і шаблонів поведінки, можливо, трохи застаріли. Ви ступили на звивистий шлях, який, кружляючи, доведе вас до центру лабіринту.
 
Захищайте жінок
Не забувайте, що доводилося пережити тим, хто боровся за наше рівність. Читайте біографії жінок і звертайте увагу на те, як вони долали труднощі на своєму шляху. Шукайте підтримку серед жінок, особливо старше вас. Нагадуйте близьким жінкам про їхні мрії та красі.
 
Ключ до себе
Розуміння власної історії - ключ до розуміння самих себе, навколишнього світу і нашої здатності знаходити шлях у житті. У серці цієї історії ви знайдете себе - свій голос, силу і істину. Оскільки таких, як ви, більше немає, оскільки ви єдині і неповторні, тільки вам під силу дізнатися і розповісти свою
 
Патріархальні приписи
З дуже раннього віку дівчатам всіляко прищеплюють переконання, що чоловік - «господар в хаті», а жінка повинна йому коритися. Саме тому чоловіки отримують більше ресурсів, мають значний вплив в суспільстві і не повинні відповідати культурним стандартам, що стосуються жінок.
 
Казки
Поглянувши на головні сюжетні лінії, ми ще раз дивуємося, чому основоположні історії зображують жінку нездатною подбати про себе сама, їй потрібен принц, який все зробить за неї. Чи бачимо ми, жінки, що ці казки - частина звичного промивання жіночого мозку?


pdf Уривок з книги


Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
В. Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Константин Кошеленко

Книги автора/издательства

Комплект книг Ель Луни (українською ...
Эль Луна, Сьюзи Херрик

Сегодня купили