Справа часу. Чого мене навчило мистецтво варити пиво - Ник Миллер: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100024747)
kniga.biz.ua

Справа часу. Чого мене навчило мистецтво варити пиво

In the Meantime: Lessons and Learning From a Career in Beer

Код: 2100024747
Купить Справа часу. Чого мене навчило мистецтво варити пиво Ник Миллер
349 грн
Есть на складе

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Ник Миллер
Издательство Лабораторія
Cтраниц 224
Год 2024
ISBN 978-617-8299-72-9
Обложка мягкая
Язык Украинский
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

О книге Справа часу. Чого мене навчило мистецтво варити пиво

Будьмо!
 
Захоплива і мотивуюча історія пивного революціонера, яка допоможе знайти інгредієнти, потрібні для успішної кар'єри у сфері продажу та маркетингу споживчих товарів.
 
Нік Міллер продав  дуже багато пива за роки роботи у британській пивній індустрії. Від залів для гри в бінго та чоловічих клубів у Східному Лондоні до просування пивних брендів світового класу в національні мережі пабів та супермаркетів. Використовуючи потужну суміш з креативності, відданості та дисципліни, а також розумну стратегію продажів і маркетингу, він та його команда перетворили бренд Peroni з нішевого італійського імпорту на провідний британський лагер. Пізніше він очолив виробництво крафтового пива Meantime, кардинально змінив бренд і зрештою продав його компанії SABMiller за 120 мільйонів фунтів стерлінгів.
 
У книжці «Справа часу» зібрані всі уроки, які Нік отримав протягом своєї виняткової кар'єри, щоб показати будь-якому лідеру, як стратегічно мислити про продажі та маркетинг і максимізувати сильні сторони своєї команди.
 
Чому варто прочитати 
• Переможець Business Book Awards 2023.
• Узагальнює всі уроки, які Нік засвоїв протягом своєї дивовижної кар'єри, щоб показати кожному лідеру, на що ви здатні.
• Допомагає навчитися: стратегічно мислити про продажі та маркетинг, використовувати сильні сторони своєї команди, знаходити переваги у невдачах та бар'єрах, аналізувати власні сильні та слабкі сторони, мотивувати свою команду й отримувати задоволення від процесу.
• Сформує впевненість, щоб повірити у власні здібності та потенціал, ставити перед собою високі цілі та досягати успіху.
• Текст приправлений кумедними анекдотами та цікавими історіями з власної кар'єри Ніка Міллера.
 
Про автора:
Нік Міллер приєднався до світового пивоварного гіганта SAB Miller у 2005 році й очолив його діяльність у Великобританії та Ірландії, перетворивши бренд Peroni на лідера ринку світлого пива. Розчарований корпоративними процесами прийняття рішень, він придбав частку в крафтовому виробникові пива Meantime, що перебував у скрутному становищі, і змінив уявлення людей про пиво. Його книга «Справа часу. Чого мене навчило мистецтво варити пиво» детально описують злети, падіння, випробування й негаразди його багатогранної та успішної кар'єри, а також бізнес-уроки, які він засвоїв на цьому шляху.
 
Цитати:
Броварство — це магія, яка стається, коли ви вперше підносите холодний келих до губ і відчуваєте аромат пінної шапки. Кожен бровар знає, як важко, складно, але й невимовно приємно варити пиво та підбирати інгредієнти так, щоб люди могли скуштувати цю магію. Я чудово розумію, що до цього моменту я «дозрів» завдяки довгій, непростій і дуже щасливій кар’єрі в галузі, яку досі люблю.
 
З роками я зрозумів, що у підприємницькому мисленні дуже важливу роль відіграє дихотомія ризику та винагороди. Є теорія про ризик у бізнесі, яку у 1979 pоці запропонували Канеман і Тверські. Звучить вона приблизно так: готовність людини піти на ризик залежить від того, як вона сприймає ситуацію. У виграшній ситуації люди уникатимуть ризику, а у програшній — ітимуть на нього. Згідно з іншими дослідженнями, схильність до ризику у бізнесі часто корелює з досвідом конкретної людини — роками, які вона провела у світі підприємництва. Інакше кажучи, у питаннях ризику становище підприємця, його знання та життєві обставини важать більше, ніж характер. З цього випливає, що, оцінюючи власну готовність ризикнути, потрібно бути об’єктивним і чесним із собою.
 
Коли ви приймаєте серйозні рішення і вони виявляються правильними, перед вами відкриваються абсолютно нові та значно ширші кар’єрні горизонти. Хтось назве це удачею, інші інстинктом, але хай там як, у своїх рішеннях ви маєте бути сміливими. Ідея про те, щоб пожертвувати короткостроковими вигодами заради довгострокової мети, є фундаментом стратегічного планування — її корисно застосовувати як до власного життя та кар’єри, так і для планування розвитку компанії чи бренду.
 
Ви можете як завгодно сильно любити свій продукт або бізнес, але ця любов необґрунтована, якщо ви не знаєте показників, які її виражають.

pdf Уривок з книги


Добавить свой отзыв о книге

Оглавление Справа часу. Чого мене навчило мистецтво варити пиво

Вступ
Розділ 1. Стрибок віри
Розділ 2. «Добрий трунок, цей Bass»
Розділ 3. За команду
Розділ 4. Привіт, Ніккі!
Розділ 5. Влада — народу
Розділ 6. Ніколи не припиняйте вчитися
Розділ 7. Пригода з Регопі
Розділ 8. Справа часу
Розділ 9. Не скидайте обертів
Розділ 10. Продаж
Розділ 11. Подальші події
Розділ 12. Випробування пінтою
Додаток. Мистецтво пивоваріння
Подяки
Бібліографія

Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
Владимир Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Константин Кошеленко

Книги автора/издательства

Комплект книг про Аушвіц ...
Джереми Дронфилд, Джонатан Фридленд
Комплект книг для шанувальників фі ...
Том Фелтон, Алан Рикман
Остання бібліотека ...
Фрея Семпсон
Джулія. 1984 ...
Сандра Ньюман

Сегодня купили