kniga.biz.ua

19 років Kniga.biz.ua

Втрачені квіти Еліс Гарт (Предзаказ)

The Lost Flowers of Alice Hart

Код: 2100027286
Купить Втрачені квіти Еліс Гарт Холли Ринглэнд
В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Холли Ринглэнд
Издательство Лабораторія
Год 2024
ISBN 978-617-8367-50-3
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

О книге Втрачені квіти Еліс Гарт

На узбережжі Австралії, за багато-багато миль від найближчого міста, у будинку, наповненому любов’ю матері Аґнес і жорстокістю батька, живе дев'ятирічна Еліс Гарт. Мамин прекрасний сад — це єдине місце, де вона може не боятися, ховаючись від раптових спалахів гніву. Аж доки вогонь, що несе за собою неминучу трагедію і загибель, не змушує Еліс покинути все, чого вона так боялась і водночас так сильно любила.
 
Юна дівчина змушена оселитися серед квітів та зломлених жінок квіткової ферми бабусі Джун — квіткарки, якої вона ніколи раніше не знала. Еліс зростає, вчить мову квітів, яка допомагає говорити про складне, і усвідомлює, що є рани, які нездатні загоїти навіть квіти. Сімейні таємниці поховані значно глибше, ніж квіткові коріння, і якщо вона хоче отримати свободу, то повинна знайти в собі сили відкрити найстрашнішу історію — свою власну.
 
Для шанувальників «Там, де співають раки» Делії Овенс та «Хранительки таємниці» Кейт Мортон
 
Правопис імен та тексти анотацій не є остаточними і можуть змінюватися. Орієнтовні дати виходу книжки повідомлятимемо згодом у наших соціальних мережах.
 
Чому варто прочитати 
• Дивовижна, надзвичайно зворушлива романтична історія молодої дівчини —  доньки жорстокого батька, яка змушена пройти нелегкий шлях аби зрозуміти, що вона може навчитися жити за власними правилами та віднайти власну силу.
• Впродовж двадцяти років між пишними полями цукрової тростини на березі моря, між австралійською квітковою фермою та небесним кратером у центральній пустелі Еліс змушена зрозуміти, що найсильніша історія, якою вона коли-небудь володітиме — її власна.
• Міжнародний бестселер, що був опублікований у 30 країнах світу та адаптований у телесеріал Amazon Prime з Сігурні Вівер та Алісією Дебнам-Кері у головних ролях.
 
Про авторку:
Голлі Рінґланд (Holly Ringland) — австралійська письменниця, казкарка та телеведуча. Її дебютний роман «Втрачені квіти Еліс Гарт» став міжнародним бестселером, був опублікований у 30 країнах світу та адаптований у телесеріал Amazon Prime з Сігурні Вівер та Алісією Дебнам-Кері у головних ролях. Голлі є співведучою документального серіалу Back To Nature, який отримав схвальні відгуки критиків. Її другий роман-бестселер  The Seven Skins of Esther Wilding  став одним із найпопулярніших у світі, а за ним вийшла її перша науково-популярна книга The House That Joy Built: The pleasure and power of giving ourselves permission to create. 
Голлі живе на межі Манчестера, Англія та Золотого узбережжя, Австралія. І там, і там вона дбає про власні сади з австралійськими квітами.
 
Відгуки
Казковий роман про дорослішання.
Good Housekeeping
 
Казка, написана з величезною силою, почуттям надії та захопленням.
Herald Sun
 
Багата, енергійна і сповнена бурхливої, часом жорстокої історії людських стосунків. Голлі Рінґланд — письменниця, на яку варто звернути увагу.
Jenn Ashworth
 
Світла і смілива історія про кохання, втрату та внутрішню силу.
Australian Women’s Weekly
 
Книга про те, як знайти спосіб піклуватися про себе у світі, який інколи схильний топтати власні квіти.
Courier Mail

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Кров і попіл. Війна двох королев ...
Дженнифер Арментроут
Я, “Побєда” і Берлін ...
Кузьма Скрябин
Кров і попіл. Корона з позолочених ...
Дженнифер Арментроут
Кров і попіл. Королівство плоті й в ...
Дженнифер Арментроут
Кров і попіл. Із крові й попелу ...
Дженнифер Арментроут

Книги автора/издательства

Маленькі пташині серця ...
Виктория Ллойд-Барлоу
Фігури світла ...
Сара Мосс
Любий друг ...
Ги де Мопассан

Сегодня купили