Чарлі Чаплін (українською мовою) - Мария Сердюк: купить книгу в kniga.biz.ua
kniga.biz.ua

Чарлі Чаплін (українською мовою)

Код: 8128
Купить Чарлі Чаплін (українською мовою) Мария Сердюк
151 грн
215 грн
Есть на складе

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Мария Сердюк
Издательство Агенция IPIO
Cтраниц 144
Год 2018
ISBN 978-617-7453- 49-8
Обложка мягкая
Язык Украинский
Формат 70x84/16 (170х200 мм.)

О книге Чарлі Чаплін (українською мовою)

Эта книга входит в Комплект "Видатні особистості. Історії про хлопців" (12 книг)

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

З книжки Чарлі Чаплін ви дізнаєтесь як з’явився відомий образ Чарлі Чапліна? Чому Чарлі вирішив стати режисером? Чому усі відмовляли Чарлі знімати фільми про війну? Чому ФБР переслідувало Чарлі Чапліна? Чому Чарлі Чаплін так і не зміг знайти своє місце в Америці?

Перед вами дивовижна історія про дивовижну людину, чиє ім’я знає весь світ. Його образ зможе впізнати кожен, адже образ людини з тростиною, в капелюсі-казанку, в великих штанях і черевиках такий же відомий як і сам Чарлі Чаплін.

Його дитинство проходило в злиднях, він працював ким завгодно і де тільки міг, щоб заробити хоч якісь гроші, у нього не було освіти, він навіть не вмів читати, перші ролі йому допомагав вчити старший брат, у Чарлі Чапліна багато чого не було, але було найголовніше — його геніальність і вміння дивитися на світ позитивно.

Батьки подарували Чапліну прекрасну спадковість, адже багато в чому завдяки батькам театралам, мамі зокрема, Чаплін знайшов своє покликання актора вже в 5 років. Так як Чарлі не мав змогу навчатися, мама намагалася навчити всьому своїми розповідями, історіями і своїм ставленням до життя, це тільки зайвий раз доводить, що спілкування батьків і дітей має сильний вплив, адже Чарлі Чаплін не отримавши соціального статусу в житті зміг вирости мудрою, талановитою і доброю людиною.

Довгий час Чаплін був хорошим актором в театрі, пропозиція знятися в кіно він отримав не відразу, але як тільки він отримав таку пропозицію він зміг зробити фантастично успішну кар’єру всього за декілька років завдяки своєму таланту і працьовитості. Не дивлячись на те, що кінематограф є одним з найжорсткіших бізнесів, Чарлі Чаплін досяг успіху і тут теж, талант підприємця допоміг відкрити незабаром свою власну кіностудію.

Чарлі Чаплін відомий всьому світу як комедійний актор, але Чаплін також володів безліччю інших талантів, він був талановитим сценаристом, композитором і режисером.

Одна з найважливіших якостей, якою володів Чаплін це те, що він був сміливим, завжди розвивався, дивився вперед, завдяки цьому він зміг дати світові такі радикальні фільми. Він був мудрою людиною і тонко відчував життя, багато його робіт стали революційними. Наприклад, фільм «Великий диктатор», в якому він висміяв Гітлера, таким чином він хотів показати, що ненавидить той, кого ніхто не любить.

У житті Чапліна завжди межували поруч комічне і трагічне, тому він навчився в будь-якій складній ситуації виділяти комічне, дивитися позитивно на життя і помічати хороше. Ще в дитинстві, коли Чарлі доводилося працювати на різних роботах він умів отримувати радість і задоволення від будь-якої справи. Позитивно дивитися на будь-які важкі обставини в житті стало основою його світогляду і його головного героя бродяги Чарлі.

Не дивлячись на те, що всі фільми Чарлі Чапліна вийшли століття назад, вони й досі не старіють і залишаються актуальними. Подивившись фільм Чарлі Чапліна раз, відомий образ запам’ятається надовго. Фільм за фільмом Чарлі ставав все більш відомим і талановитим, але найголовніше те, що Чарлі зумів зберегти людяність протягом усієї популярності, він завжди виступав проти несправедливості, піднімав важливі теми, прагнув дарувати людям радість, любов і сміх.

Творчість Чарлі Чапліна справила величезний вплив на всю історію кінематографа, саме він зміг показати і донести до усіх, що кіно це справжнє мистецтво.

Приклад Чарлі Чапліна вчить не бояться труднощів, прислухатися до себя і вірити в свої сили, залишатися завжди добрим і людяним, дарувати добро та сміх всім оточуючим.





Добавить свой отзыв о книге

Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
В. Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Константин Кошеленко

Книги автора/издательства

Шептицький для дітей ...
Мария Сердюк
Біжи, саламандро! ...
Мария Сердюк
Арнольд Шварценеггер ...
Мария Сердюк
Як відкрити ресторан. Магічний посі ...
Дмитрий Борисов, Мария Сердюк
Білл Гейтс ...
Мария Сердюк
Невже це все через їжу?! Лайфхаки з ...
Светлана Фус, Мария Сердюк

Сегодня купили