Комплект "Видатні особистості. Історії про хлопців" (12 книг) - Ольга Опанасенко, Ирина Костюченко, Мария Сердюк, Валентина Вздульская, Игорь Панасов: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100014513)
kniga.biz.ua

Комплект "Видатні особистості. Історії про хлопців" (12 книг)

Код: 2100014513
Купить Комплект "Видатні особистості. Історії про хлопців" (12 книг) Ольга Опанасенко, Ирина Костюченко, Мария Сердюк, Валентина Вздульская, Игорь Панасов
Книга снята с продажи
В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Ольга Опанасенко, Ирина Костюченко, Мария Сердюк, Валентина Вздульская, Игорь Панасов
Издательство Агенция IPIO
Cтраниц 1600
Год 2022
ISBN 978-617-745-322-1, 978-617-7453-74-0
Обложка мягкая
Язык Украинский
Формат 72x102/16 (170x240 мм.)

О книге Комплект "Видатні особистості. Історії про хлопців" (12 книг)

В комплект входят книги:
Генрі Форд
Вінстон Черчилль
Білл Гейтс
Арнольд Шварценеггер
Ілон Маск (українською мовою)
Стів Джобс (українською мовою)
Блез Паскаль (українською мовою)
Нікола Тесла (українською мовою)
Чарлі Чаплін (українською мовою)
Леонардо да Вінчі (українською мовою)
Вільям Шекспір (українською мовою)
Альберт Ейнштейн (українською мовою)

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

"Генрі Форд"
Книжка «Генрі Форд» — це дивовижна історія про автомобільного короля! Із книги дитина дізнається про перший автотранспорт, успішний бізнес та технології, що змінюють життя світу. Біографія Генрі Форда розповість про мужність, силу розуму, терпіння та самодисципліну.
 
"Вінстон Черчилль"
Книжка «Вінстон Черчилль» — це захоплююча історія становлення одного з найвидатніших політичних діячів минулого століття. З неї дитина дізнається про те, ким мріяв стати Вінстон Черчилль у дитинстві. Де він зустрів кохання свого життя, як став прем’єр-міністром Великобританії, врятувавши країну під час війни. Це надихаюча біографія гідної та мужньої людини, яка змінила світ.
 
"Вільям Шекспір"
Вільям Шекспір найвідоміший поет і драматург епохи Відродження, але його життя повне таємниць і загадок. З книги ви дізнаєтесь в чому полягає унікальність відомого письменника, де Шекспір брав натхнення, як йому вдалося назавжди змінити драматургію. Твори Вільяма Шекспіра показують реальні, живі емоції героїв, вчать бути справжніми та щирими. 
 
"Чарлі Чаплін"
З книжки Чарлі Чаплін ви дізнаєтесь як з’явився відомий образ Чарлі Чапліна? Чому Чарлі вирішив стати режисером? Чому усі відмовляли Чарлі знімати фільми про війну? Чому ФБР переслідувало Чарлі Чапліна? Чому Чарлі Чаплін так і не зміг знайти своє місце в Америці?
Перед вами дивовижна історія про дивовижну людину, чиє ім’я знає весь світ. Його образ зможе впізнати кожен, адже образ людини з тростиною, в капелюсі-казанку, в великих штанях і черевиках такий же відомий як і сам Чарлі Чаплін.
 
"Леонардо да Вінчі"
З книжки Леонардо да Вінчі ваша дитина дізнається хто перший пробудив у ньому інтерес до навколишнього світу? Хто відображений на одній із найголовнішій картині Леонардо да Вінчі? Чому «Мону Лізу» називають Джоконда? Як Леонардо знаходив моделей для майбутніх картин? Які знаки в математиці Леонардо ввів уперше в Італії? Скільки талантів зберігає в собі особистість Леонардо да Вінчі?
 
Дізнатися про життя і творчість найвидатнішого художника епохи Відродження ви зможете в книжці «Леонардо да Вінчі» із серії «Видатні особистості. Біографічні нариси для дітей».
 
"Альберт Ейнштейн"
Книга «Альберт Ейнштейн» — це книга-біографія, яка розповість дитині про унікального вченого ХХ століття, котрий за допомого мислених експериментів вивів на новий рівень всі знання про Всесвіт. Навіть якщо фізика завжди здавалася складною, в цій книзі малеча побачить її з іншої – цікавої сторони. 
 
"Ілон Маск"
Ілон Маск створює майбутнє вже сьогодні. Саме тому — це той геній, що може надихнути дітей та дорослих на будь-які мрії та цілі.
 
Історія Ілона Маска вчить ніколи не здаватися, вірити в себе та бути впевненим у можливості неможливого.
 
"Стів Джобс"
Хто надихав Стіва Джобса? Яку всесвітньо відому компанію створив Стів, окрім Apple? Чим Джобс цікавився окрім точних наук?
 
Ця книга — захоплююча розповідь про життя новатора в IT-технологіях, творця одного з найвідоміших брендів, геніального оратора, талановитого керівника, людини, що змінила світ!
 
Історія життя Стіва Джобса буде корисною для кожного члена сім’ї. Це багатогранна книга-біографія з якої можна дізнатися цікаві факти з різних областей. Книжка захопить і дорослого, і дитину. Її цікаво читати разом чи самостійно, це чудовий спосіб проводити дозвілля. У кінці кожного розділу є питання-завдання, котрі не лише допоможуть запам’ятати корисну інформацію, а й підштовхнуть на роздуми, що насамперед потрібно робити, щоб бути першим, як Стів Джобс.
 
Читаючи книгу «Стів Джобс», дитина дізнається, що завдяки інтересу до науки, Стів ще в дитинстві відрізнявся нестандартним мисленням, що стало основою формування його особистості. Саме приклад Джобса доводить: людина, котра мислить не так як усі, котра уникає шаблонів у вирішенні задач на шляху до мети, здатна вплинути на світ, змінити його на краще та досягнути величних успіхів.
 
Стіву не завжди щастило, не завжди все вдавалося з першого разу, проте він ніколи не боявся починати з початку та йшов за покликом серця та інтуїції.
 
"Блез Паскаль"
Яка азартна гра допомогла Блезу Паскалю відкрити новий розділ математики? Хто вплинув на його світогляд? З книжки-біографії «Блез Паскаль» дитина дізнається не лише про життя великого вченого, а й цікаві подробиці величних досягнень світової науки.
 
Розповідь про Блеза Паскаля захопить як дитину, так і дорослого. До того ж її можна читати разом, обговорюючи та роблячи висновки з прочитаного. У кінці кожного розділу є добірка питань-завдань, що допоможуть запам’ятати цікаві та важливі факти, а також зробити власні висновки щодо подій у житті головного героя.
 
Пробудити жагу до науки Блезу Паскалю допоміг його батько. Саме він замінив сину та двом дочкам школу та університет, тим самим виховавши своїх дітей талановитими та відкритими до знань. До свого 40річчя Паскаль зумів зробити десятки важливих відкриттів. В той час, коли більшість людей в різних країнах лишались неграмотними, Блез Паскаль у свої 19 винайшов лічильну машину, котра стала першою версією калькулятора.
 
Він вирізнявся своїми здібностями у всьому: в математиці, фізиці, природознавстві і навіть літературі! В його честь назвали одиницю вимірювання, трикутник в математиці, мову програмування. Крім вищезазначеного, Паскаль відомий світу як талановитий письменник та людина, яка змогла пробудити віру у Бога в багатьох людях. Не дивлячись на те, що протягом свого життя Паскаль тяжко хворів – це не зломило його допитливий дух, а навпаки допомогло стати великою людиною. Захоплива книга про Блеза Паскаля допоможе дитині з легкістю отримати нові знання, зацікавитися наукою та історією, а батькам буде корисною, так як допоможе зрозуміти як важливо підтримувати своїх дітей!
 
На прикладі сильної особистості та великого вченого, книга навчає, що величні чудеса не трапляються просто так, вони підвладні лише тим, хто працює над собою. Не варто кожну зазнану невдачу розцінювати як провал, адже кожна помилка – це лише крок уперед назустріч до своєї мети.
 
"Нікола Тесла"
Нікола Тесла – один з найвидатніших вчених та інженерів, його внесок в науку оцінюють нарівні з внеском Леонардо да Вінчі, а його життя схоже на фантастичний роман.
 
Флуоресцентне світло, електричний годинник, двигун на сонячній енергії, радіо, передбачення електрокарів, інтернету та мобільного зв’язку – важко повірити, але за всіма цими відкриттями стоїть одна людина.
 
Відкриття Ніколи Тесли були настільки дивовижними, що сучасники називали його дії магією, а сьогодні він один з найактуальніших вчених. Вже тоді, 100 років тому, Тесла розмірковував про таку енергію для отримання якої не потрібно спалювати вугілля, деревину чи нафту. Цю ідеологію продовжив наш сучасник Ілон Маск, котрий заснував компанію Tesla Motors, що спеціалізується на виготовленні електрокарів.
 
Нікола Тесла — яскравий приклад вченого, котрий доводить, що нестандартне мислення може призвести до величних змін світу. Нікола Тесла пройшов чимало труднощів, в його талант не вірили, обдурювали з гонорарами, він був банкротом декілька разів… Проте, щоб не траплялось, з ним завжди була наука, котра вела його до нових відкриттів.
 
Книжка «Нікола Тесла» — більше ніж біографія, це розповідь про те, як важливо знайти своє призначення та вірити у себе, коли інші не вірять.
 
"Білл Гейтс"
Білл Гейтс – гік, що завоював світ. Вундеркінд у царині комп’ютерів. Наймолодший мільярдер в історії людства. Одна з найвпливовіших персон ХХ століття за версією журналу «Тайм». 
 
Йому справді пощастило народитися в Америці 1950-х років. Тоді люди вірили в майбутнє, були впевнені, що кожен здатен утілити в життя найфантастичніші задуми. Цієї ж думки притримувався і Гейтс. Історія його успіху справді вражає. Цей чоловік був талановитий і наполегливий з юних років.
 
"Арнольд Шварценеггер"
Арнольд Шварценеггер – хлопчик з невеличкого австрійського села, якому вдалося підкорити Америку.
 
Він став найвидатнішим бодібілдером усіх часів і народів, одним з найвідоміших голлівудських акторів і губернатором Каліфорнії. Історія його життя – яскравий приклад того, як віра в себе та свою мрію може допомогти досягнути найзухвалішої мети.
 
Як саме йому це вдалося, ви дізнаєтеся, прочитавши неймовірну історію його життя.

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Чорне море й синій кит ...
Оксана Кротюк
Сливове дерево ...
Эллен Мари Вайсман
Держава в третьому тисячолітті ...
Ганс Адам II князь Лихтенштейна
Моноліт ...
Валерий Пузик
Комплект книг "Голодні ігри&qu ...
Сюзанна Коллинз

Книги автора/издательства

Іграшок повний будинок ...
Оксана Лущевская, Христя Венгринюк, Ольга Куприян, Валентина Вздульская, Галина Ткачук
Шептицький для дітей ...
Мария Сердюк
Комплект книг "Копірайтинг та ...
Денис Каплунов, Ирина Костюченко
Велике перевтілення ...
Валентина Вздульская
Біжи, саламандро! ...
Мария Сердюк
Я - Кіліманджаро ...
Валентина Вздульская

Сегодня купили