Дівчинка. Дівчина. Жінка - Марк Бартон: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100017938)
kniga.biz.ua

Дівчинка. Дівчина. Жінка

Код: 2100017938
Купить Дівчинка. Дівчина. Жінка Марк Бартон
Книга снята с продажи
В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Марк Бартон
Издательство Монолит-Bizz
Cтраниц 224
Год 2021
ISBN 978-617-7966-47-9
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

О книге Дівчинка. Дівчина. Жінка

«Дівчинка. Дівчина. Жінка» — це путівник світом жіночої психології. Крок за кроком ми дізнаємося про етапи становлення жінки: від самого дитинства до зрілості.
 
Книжка буде цікава не тільки батькам, які прагнуть виростити жінку, готову знайти власне щастя, а й читачкам різного віку.
 
Завдяки цій книжці жінки зможуть ліпше зрозуміти себе, усвідомити і вирішити наявні проблеми та відновити гармонію зі своїм внутрішнім світом, а також досягти бажаного в будь-якій життєвій сфері — від кар’єри до любові.
 
Кожна жінка з'являється на світ для любові, щастя і безмежного розвитку своєї природи. На жаль, любов у родині пізнають не всі, і дитячо-батьківські відносини, як компас, вказують шлях туди, де зустріч із труднощами неминуча.
 
Книжка відомого психолога, психотерапевта Марка Бартона розповість про любов. Про любов дівчини і жінки до себе. Про любов матері до доньки. Про любов батька до доньки.
 
Змалечку нас намагаються долучити до цього великого почуття: вчать любити батьків, братів, сестер, друзів, тварин, школу, роботу і безліч інших речей, на які спрямовується нашу увагу. Акцент із себе зміщується кудись назовні. Нас не вчать, як любити себе.
 
Внутрішня робота на шляху до успіху починається з прощення і любові до себе. Ці дві умови — основа. Без них далеко не підеш, тому потрібно вчитися любити саме себе.
 
Ця книжка про шлях до себе і відновлення гармонії зі своїм внутрішнім світом.
 
Удосконалюйтеся і шукайте себе! Адже тільки зрозумівши й усвідомивши своє внутрішнє «Я», ми зможемо прийняти себе, полюбити і насолодитися радістю життя.
 
ПРО АВТОРА
Марк Бартон — психолог, гіпнотерапевт, кризовий сімейний консультант, коуч, телерадіоведучий. Автор безлічі курсів і майстер-класів, які допомагають людям поліпшити якість життя і налагодити взаємини в сім’ях.
Автор і ведучий реаліті-шоу «Вагітний тато», «Татко і матусі».
Виріс у сім'ї вірян. Як розповідає сам Марк, шлях до професії психолога починався ще в ранньому дитинстві із залучення до духовного розвитку людини. Уже тоді він відчував, що мусить зрозуміти, як улаштована людська душа.
Марк веде активну професійну діяльність. Як експерт із особистісних і сімейних відносин він допомагає жінкам і чоловікам звільниться від негативних сценаріїв життя, низької самооцінки. Занурює людину вглиб особистісного опрацювання з метою досягнення гармонії і усвідомленості.
 
ЦИТАТИ З КНИГИ
Любов до чоловіка
Входити в стосунки без любові до себе — це найбільш необачний вчинок з боку прекрасної половини людства. У вас, жінок, відсутня звичка любити себе, приймати себе, відчувати задоволення і насолоду від себе самої. Ви входите в стосунки з чоловіком без здатності кайфувати від себе. Ми, чоловіки, і так насилу розуміємо вас, а якщо ви не транслюєте любов до себе, ми взагалі губимося.
 
Любов мами і тата
Щоразу, не задовольняючи сподівань своїх батьків, дівчинка занурюється в почуття провини. Так, тільки-но дитина не задовольнила запит батьків, мама чи тато дистанціюються і позбавляють її любові й обіймів. Для дитини страх втратити любов мами й тата рівносильний страху смерті.
 
Любов до себе
Любов жінки до себе — це звичка, сформована в дитинстві та підлітковому віці.
 
Жменя?
Залишаючи рідну домівку, крім спадковості, генетики та виховання, дівчинка забирає у своє доросле життя значущість власної особистості. Якщо багаж значущості істотний, дівчина побудує прекрасне життя. Якщо ж значущість можна вмістити в жменю однієї руки, доля дівчина буде не з легких.
 
Я досконалість
У давнину вважалося, що дівчатка народжуються досконалими. Ніхто не казав: «Ти маєш стати жінкою». Вона вже нею була, і основним завданням дівчинки, а потім і дівчини було — прийняття своєї природи і жіночності.
 
Жіночий алфавіт
Зберігаючи себе, свою жіночність, самооцінку, самоцінність і божественність, жінка трансформує простір, в якому знаходиться, і тим самим отримує ще більше енергії ззовні. Пам'ятайте, я згадував чоловічий алфавіт? Так ось жіночий починається з Я. Жінкою не потрібно ставати! Головне — не перестати нею бути!
 
Ми «запрограмовані»
Чи може жінка, що виросла в нелюбові, стати щасливою? Сумнівно! У неї немає «програми» на любов і близькі стосунки. Так, є потреба, але, як її реалізувати, вона не знає!
 
Родом з дитинства
Взаємини з чоловіком, гроші, бізнес, кар'єра, саморозвиток, особистісний ріст — це результат ваших стосунків із батьками і близьким оточенням у дитинстві. Викреслити дитинство і прожити життя, не орієнтуючись на нього, просто неможливо.

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
В. Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Константин Кошеленко

Книги автора/издательства

Сегодня купили