Дівчинка. Дівчина. Жінка - Марк Бартон: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100017938)
kniga.biz.ua

Дівчинка. Дівчина. Жінка

Код: 2100017938
Купити Дівчинка. Дівчина. Жінка Марк Бартон
Книгу знято з продажу
В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Марк Бартон
Видавництво Моноліт-Bizz
Сторінок 224
Рік 2021
ISBN 978-617-7966-47-9
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

Про книгу Дівчинка. Дівчина. Жінка

«Дівчинка. Дівчина. Жінка» — це путівник світом жіночої психології. Крок за кроком ми дізнаємося про етапи становлення жінки: від самого дитинства до зрілості.
 
Книжка буде цікава не тільки батькам, які прагнуть виростити жінку, готову знайти власне щастя, а й читачкам різного віку.
 
Завдяки цій книжці жінки зможуть ліпше зрозуміти себе, усвідомити і вирішити наявні проблеми та відновити гармонію зі своїм внутрішнім світом, а також досягти бажаного в будь-якій життєвій сфері — від кар’єри до любові.
 
Кожна жінка з'являється на світ для любові, щастя і безмежного розвитку своєї природи. На жаль, любов у родині пізнають не всі, і дитячо-батьківські відносини, як компас, вказують шлях туди, де зустріч із труднощами неминуча.
 
Книжка відомого психолога, психотерапевта Марка Бартона розповість про любов. Про любов дівчини і жінки до себе. Про любов матері до доньки. Про любов батька до доньки.
 
Змалечку нас намагаються долучити до цього великого почуття: вчать любити батьків, братів, сестер, друзів, тварин, школу, роботу і безліч інших речей, на які спрямовується нашу увагу. Акцент із себе зміщується кудись назовні. Нас не вчать, як любити себе.
 
Внутрішня робота на шляху до успіху починається з прощення і любові до себе. Ці дві умови — основа. Без них далеко не підеш, тому потрібно вчитися любити саме себе.
 
Ця книжка про шлях до себе і відновлення гармонії зі своїм внутрішнім світом.
 
Удосконалюйтеся і шукайте себе! Адже тільки зрозумівши й усвідомивши своє внутрішнє «Я», ми зможемо прийняти себе, полюбити і насолодитися радістю життя.
 
ПРО АВТОРА
Марк Бартон — психолог, гіпнотерапевт, кризовий сімейний консультант, коуч, телерадіоведучий. Автор безлічі курсів і майстер-класів, які допомагають людям поліпшити якість життя і налагодити взаємини в сім’ях.
Автор і ведучий реаліті-шоу «Вагітний тато», «Татко і матусі».
Виріс у сім'ї вірян. Як розповідає сам Марк, шлях до професії психолога починався ще в ранньому дитинстві із залучення до духовного розвитку людини. Уже тоді він відчував, що мусить зрозуміти, як улаштована людська душа.
Марк веде активну професійну діяльність. Як експерт із особистісних і сімейних відносин він допомагає жінкам і чоловікам звільниться від негативних сценаріїв життя, низької самооцінки. Занурює людину вглиб особистісного опрацювання з метою досягнення гармонії і усвідомленості.
 
ЦИТАТИ З КНИГИ
Любов до чоловіка
Входити в стосунки без любові до себе — це найбільш необачний вчинок з боку прекрасної половини людства. У вас, жінок, відсутня звичка любити себе, приймати себе, відчувати задоволення і насолоду від себе самої. Ви входите в стосунки з чоловіком без здатності кайфувати від себе. Ми, чоловіки, і так насилу розуміємо вас, а якщо ви не транслюєте любов до себе, ми взагалі губимося.
 
Любов мами і тата
Щоразу, не задовольняючи сподівань своїх батьків, дівчинка занурюється в почуття провини. Так, тільки-но дитина не задовольнила запит батьків, мама чи тато дистанціюються і позбавляють її любові й обіймів. Для дитини страх втратити любов мами й тата рівносильний страху смерті.
 
Любов до себе
Любов жінки до себе — це звичка, сформована в дитинстві та підлітковому віці.
 
Жменя?
Залишаючи рідну домівку, крім спадковості, генетики та виховання, дівчинка забирає у своє доросле життя значущість власної особистості. Якщо багаж значущості істотний, дівчина побудує прекрасне життя. Якщо ж значущість можна вмістити в жменю однієї руки, доля дівчина буде не з легких.
 
Я досконалість
У давнину вважалося, що дівчатка народжуються досконалими. Ніхто не казав: «Ти маєш стати жінкою». Вона вже нею була, і основним завданням дівчинки, а потім і дівчини було — прийняття своєї природи і жіночності.
 
Жіночий алфавіт
Зберігаючи себе, свою жіночність, самооцінку, самоцінність і божественність, жінка трансформує простір, в якому знаходиться, і тим самим отримує ще більше енергії ззовні. Пам'ятайте, я згадував чоловічий алфавіт? Так ось жіночий починається з Я. Жінкою не потрібно ставати! Головне — не перестати нею бути!
 
Ми «запрограмовані»
Чи може жінка, що виросла в нелюбові, стати щасливою? Сумнівно! У неї немає «програми» на любов і близькі стосунки. Так, є потреба, але, як її реалізувати, вона не знає!
 
Родом з дитинства
Взаємини з чоловіком, гроші, бізнес, кар'єра, саморозвиток, особистісний ріст — це результат ваших стосунків із батьками і близьким оточенням у дитинстві. Викреслити дитинство і прожити життя, не орієнтуючись на нього, просто неможливо.

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Гідність — це правдивість ...
Ігор Козловський
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
Володимир Малічевський,Є. Годнєв,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Костянтин Кошеленко

Книги автора / видавництва

Тайм-менеджмент. Збірник самарі ...
Коллектив авторов
Gakken. Розумні ігри. Розвиток мисл ...
Коллектив авторов
Gakken. Розумні ігри. Ранній розвит ...
Коллектив авторов
Gakken. Розумні ігри. Побудова нави ...
Коллектив авторов

Сьогодні купили