Фріжель і Флаффі. Том 1. Таємниця загублених кавунів - Жан-Кристоф Деррьен, Фрижель: купить книгу в kniga.biz.ua
kniga.biz.ua

Фріжель і Флаффі. Том 1. Таємниця загублених кавунів

Код: 2100012844
Купить Фріжель і Флаффі. Том 1. Таємниця загублених кавунів Жан-Кристоф Деррьен, Фрижель
220 грн
Есть на складе

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Жан-Кристоф Деррьен, Фрижель
Издательство Nasha idea
Cтраниц 48
Год 2020
ISBN 978-617-767-845-7
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 60x88/8 (215x290 мм.)

О книге Фріжель і Флаффі. Том 1. Таємниця загублених кавунів

У цьому коміксі, створеному для щирих шанувальників Майнкрафту, історії про хороброго хлопця Фріжеля та вірного друга — песика Флаффі. А разом із ними в цікаві подорожі вирушають непересічні особистості — Аліса й Абель.
 
Разом із нашими героями діти потраплять у неймовірні й небезпечні, хоч інколи й кумедні пригоди, розгадуватимуть складні таємниці, рятуватимуть друзів із халепи, битимуться із зомбі... Тут є все, що наповнює Всесвіт Майнкрафт.
 
Легкі й оригінальні історії безсумнівно привернуть увагу юних читачів. «Фріжель і Флаффі» — це чудовий спосіб не просто заохотити дітей до читання, а й навчити їх добру, хоробрості та дружбі.
 
Подii вiдбуваються в селищi Ланнiель, а головнi героi цi i iсторii: Фрiжeль — учень чарiвника, Флафф i — вiрний пес Фрiжeля, Абель — юний iнженер-конструктор, i Алiса — грабiжниця-новачок. I всi вони прагнуть пригод!
 
В одного з iхнiх друзiв, продавця кавунiв, велика непри мнiсть: вантаж iз ягодами, який вiн супроводжу , кожноi поiздки зника невiдомо куди.
Це непогана можливiсть для нашоi вiдважноi четвiрки спробувати себе в ролi детективiв та вирушити в лiс, який кишить зомбi…
 
Про автора
Frigiel — ютюб-блогер Minecraft, який має близько двох мільйонів підписників на своєму каналі Youtube і є одним із найкращих знавців Minecraft у Франції. 2017 року він створив свої перші історії в коміксах. А пропонована книга — перший пригодницький комікс про Фріжеля у світі Майнкрафт.


pdf Уривок з книги


Добавить свой отзыв о книге

Оставить свой отзыв:

Сегодня купили