Як це, війна? - Марк Ливин, Илья Полуденный: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100020887)
kniga.biz.ua

Як це, війна? (Предзаказ)

Код: 2100020887
Купить Як це, війна? Марк Ливин, Илья Полуденный
В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Марк Ливин, Илья Полуденный
Издательство Наш Формат
Год 2024
ISBN 978-617-8120-22-1
Обложка твердая
Язык Украинский

О книге Як це, війна?

Зафіксувати, назвати та пояснити, що відбувалось/все ще відбувається з людьми з психологічної та соціальної точки зору. Саме такий фокус книжки “Як це, війна”. Тут ви знайдете особисті історії авторів (видавця і редактора медіа та психотерапевта) під час цього моменту на таймлайні, їхні спостереження щодо цих подій на основі психологічної теорії. Доповненням до матеріалу, своєрідними ілюстраціями подій стануть мініісторії людей, з якими ви познайомитесь на сторінках видання. 
 
Це книжка, яку пишуть під час активної фази війни, тому автори не можуть точно визначити де саме і в який момент ми знаходимося на цьому графіку. “Нам здалося важливим описати досвід сучасної повномасштабної війни в Україні із середини, з точки зору цивільного населення. А головне, зробити це по свіжих слідах, почавши писати цю книгу через два місяці після початку війни. Як спеціалісти, що працюють з темами практичної психології і медіа, як інсайдери травматичного досвіду, ми спробували встигнути фіксувати наші спостереження і динаміку того, що відбувалось і все ще відбувається навколо війни в Україні, та пояснити з психологічної точки зору. За основу ми взяли структуру фаз катастроф Diane Meyers & Leonard Zunin… "
 
ПРО АВТОРІВ
Ілля Полудьонний — психолог, гештальт-терапевт, співзасновник сервісу онлайн-психотерапії TreatField.com. Співавтор популярного українського подкасту про психологію «Простими словами».
 
Марк Лівін — журналіст і письменник, викладач сторітелінгу. Видавець The Village Україна та Inspired. Спікер конференції TEDx. Співавтор популярного українського подкасту про психологію «Простими словами».
 
ЦИТАТА
Бий біжи замри: Психологія та географія - Коли з людьми відбуваються масові катастрофічні події психіка намагається з цим якось впоратися. Однією з найголовніших еволюційних реакції на загрозу життю та існуванню буде підвищення кортизолу і адреналіну. Саме це як нам здається відображене у фазах “heroic” та “honeymoon” (Diane Meyers та Leonard Zunin). Це паливо проходячи через актуальний контекст кожної окремої людини оформиться в якусь стратегію поведінки. 
 

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
В. Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Константин Кошеленко

Книги автора/издательства

Космос, прийом ...
Марк Ливин
Простими словами. Як розібратися у ...
Марк Ливин, Илья Полуденный
Комплект книг "Посібник рейндж ...
Чарльз Хоуг, Коллектив авторов
Комплект книг про Моссад ...
Михаэль Бар-Зохар, Ниссим Мишал
Комплект книг Петра Синєгуба ...
Петр Синегуб, Екатерина Ковальчук

Сегодня купили