Єронім та Босх - Пол Киршнер: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100013492)
kniga.biz.ua

Єронім та Босх

Код: 2100013492
Купить Єронім та Босх Пол Киршнер
350 грн
Книга будет передана в службу доставки в течении 7 дней

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Пол Киршнер
Издательство Видавництво
Cтраниц 100
Год 2020
ISBN 978-617-7818-11-2
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 60x84/8 (210x280 мм.)

О книге Єронім та Босх

Надії збавтесь, як сюди ступили! Зустрічайте середньовічного лобуряку Єроніма та його дерев’яне каченя Босха. Щойно злиденне і невдатне земне життя Єроніма раптово скінчилося, настав час карколомних, у буквальному розумінні, пригод і захопливих мандрів Пеклом, які й не снилися Данте! Торуючи свій шлях між річок лави, озер лайна й озброєних тризубцями чортів Єронім та Босх сповнені рішучості домогтися поліпшення умов перебування, подолати пекельну бюрократію і витягти надію зі смітника при вході. Легко їм не буде, облудні пастки, лукаві жарти, осатанілі сусіди під диявольський сміх ставитимуть палі в дерев’яні качині колеса, та наші герої гідно впоруються з усім. Ну, може й не гідно, але бодай намагаються. Може й не з усім, то бодай з дечим. Та й не те, щоб упоруються. Себто все, як і в житті.
 
В цій книжці зібрано близько ста односторінкових стрипів, сповнених сюреалістичного, скатологічного та есхатологічного гумору Пола Кіршнера. Натхненний однаковою мірою як Данте так і шаленими мультиками Warner Bros, і Єронімом, зрозуміло, Босхом, в історіях Пола царює бурлеск, балаган і навіть місцями буфонада. Адже ми знаємо, що навіть коли ллються лайно чи сеча в очі, завжди лишається простір і для чогось простого і земного, хоч би й на соковите червоне яблуко.
 
Над українським виданням працювали: переклад з англійської, верстка, ретуш та літерація українського видання – Ілля Стронґовський, редактура та коректура – Марина Гетманець. Літерація логотипу – Закентій Горобйов.
 
Про автора
Пол Кіршнер – (народився 29 січня 1952 року) американський письменник та ілюстратор, який ще з 70-х років тим чи іншим робом працює в сферах причетних до мальованих історій, від власне коміксів, стрипів та дизайну іграшок, до графічного дизайну. Він починав як помічник легендарного Воллеса Вуда, а його власні сюр- і реалістичні вимальовані стрипи публікувалися у  70-80-х у High Times, Heavy Metal та Epic. Його найвідоміша робота, мабуть, The Bus, двоярусні чорно-білі стрипи, які тривалий час виходили у Heavy Metal. 
У 1970-х та на початку 1980-х Кіршнер зробив кілька десятків обкладинок для порнографічного журналу Screw. Також він регулярно робив ілюстрації до The New York Times, The Wall Street Journal та інших міжнародних видань.
«Єронім та Босх» є найсвіжішою роботою автора, виданою французьким видавництвом «Tanibis» у 2018 році.


pdf Сторінки з книги


Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Якби він був зі мною ...
Лора Новлин
Панк 57 ...
Пенелопа Дуглас
Залишся, якщо кохаєш ...
Колин Гувер
Кров і попіл. Війна двох королев ...
Дженнифер Арментроут
Кров і попіл. Корона з позолочених ...
Дженнифер Арментроут
Покинь, якщо кохаєш ...
Колин Гувер
Кров і попіл. Королівство плоті й в ...
Дженнифер Арментроут

Книги автора/издательства

Милий морок ...
Фабьен Вельманн
Пантера ...
Брехт Ивэнс
Кіндерланд ...
Мавил
Цієї зими ...
Элис Осман

Сегодня купили