Хора. Розквіт імперії. Настільна гра - Коллектив авторов: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100026085)
kniga.biz.ua

Хора. Розквіт імперії. Настільна гра

Код: 2100026085
Купить Хора. Розквіт імперії. Настільна гра Коллектив авторов
2320 грн
Книга будет передана в службу доставки в течении 4 дней

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Коллектив авторов
Издательство KiloGames
Cтраниц 56
Год 2024
Обложка твердая
Язык Украинский

О книге Хора. Розквіт імперії. Настільна гра

Хора: Розквіт імперії - містобудівна гра. Ваше місто має процвітати!
 
Відчуй себе правителем чудового міста-держави у Стародавній Греції та розвивай його швидше і краще, ніж суперники. У кожному раунді ти зможеш прийняти важливі політичні рішення в галузі філософії, законотворчості, культури та торгівлі, військової справи, що будуть формувати майбутнє твого міста! 
 
Хôра: Розквіт імперії — це гра про розвиток свого міста-держави. Усі знають, що саме Греція стала колискою сучасних держав. Саме там зародився демократичний устрій світу створенням особливих правових об'єднань громад – полісів, перших міст-держав зі своїми законами, валютою, привілеєм громадян.
У грі тобі доведеться дізнатися більше про життя в ті часи, вибудувати власну переможну стратегію та позмагатися з іншими містами-полісами за звання кращої держави-поселення.
 
Кожен гравець бере на себе роль голови квітучого міста-держави у Стародавній Греції. Гра повністю поглиблює у історичні події від V століття до н.е. до кінця VI століття до н.е.: Іонічне повстання, Пелопоннеська війна. Карти у грі містять прямі посилання на історичні події, розкриваючи його політичні, культурні, економічні та військові особливості. 
 
Вітаємо, тебе обрано на роль правителя міста-держави. Звичайно ж, не назавжди! У Греції таки демократія, а не монархія. Так що попереду чекають 9 років-раундів, протягом яких ти зможеш не тільки розвинути місто, але й залишити своє ім'я в історії та пам'яті його жителів. І для цього доведеться враховувати їхні бажання, добробут та щастя.
 
На початку партії кожен гравець обирає один з сіми Полісів. Кожне місто у грі унікальне зі своїми можливостями розвитку та покращень. Розвиваючи своє місто, ти пересуватимеш маркери, відкриваючи нові бонуси, треками: Економіки, Культури та Війська.
 
Для керування майбутньою великою державою використовуються 7 плиток дій (вони однакові для всіх гравців) та 5 карток політики.
 
Кожен ігровий раунд складається з кількох послідовних фаз дій. На початку відкривається карта Події, яка впливає на всіх гравців. Наприклад, повідомляє про епідемію, що зменшує кількість жителів у кожному місті.
 
Після чого, всі правителі Полісів, збиратимуть податки та плануватимуть дії міста-держави на наступний рік. Кожен гравець може обрати та виконати лише 2 карти дії з 7 можливих:
• Філософія;
• Законодавство;
• Культура;
• Торгівля;
• Військова справа;
• Політика;
• Розвиток.
 
Для того щоб виконати дії, потрібно кинути кубики. Наприклад, якщо випало «4» - можна виконати на вибір дії плиток від 0 до 4. Якщо значення на кубиках не вистачатиме для втілення політичних забаганок — звернись до власних громадян за підтримкою. Значення на кубиках можна міняти за рахунок змінення населення на відповідному треку.
 
Далі настає час розвитку. Кожен гравець обирає один із треків (Економіки, Культури чи Війська), пересуває вгору маркер та платить необхідну суму.
 
Наприкінці року настає час зібрати плоди свого правління. Разом з іншими гравцями перевірте умови досягнень та отримайте свою нагороду, якщо звісно виконали умови. Кожне Досягнення можна отримати лише один раз. Тож саме за них ведуться основні перегони між містами.
 
Залежно від обраного планшета міста та прийнятих рішень, кожна партія у грі буде відрізнятись від попередньої.
 
За допомогою вибудовування своєї стратегії розвитку можна збільшити дохід Поліса, отримати додаткову дію, переваги перед іншими гравцями в порядку ходів, розвинути інфраструктуру, колонізувати території та багато іншого.
 
Розвивай своє місто та рухай маркери вгору по вертикалях економіки, культури та військової сили. Змагайся з іншими містами адаптуючи стратегію чи підсилюючи дії, щоб виграти лавровий вінок переможця! Не забувай своєчасно здобувати досягнення, щоб отримати за них гідну винагороду. Збирай податки, досліджуй нові знання, отримуй славу… роби все для того, щоб наприкінці 9-го раунду мати найбільшу кількість переможних очок. Переконайся в тому, що саме твоє місто осяє всю Грецію!
 
Гра підходить для компанії або для гри з родиною.
 
♦ Гра створена на основі реальних історичних подій. Охоплює значний період історії Стародавньої Греції: від V століття до н. е. (Іонічне повстання, Пелопоннеська війна…) до кінця IV століття до н. е. Карти у грі містять прямі посилання на цей період, розкриваючи його політичні, культурні, економічні та військові особливості.
♦ Велике різноманіття дій та ігрових процесів під час гри. Немає монотонних дій. У гру можна грати безліч разів оскільки карти політики та плитки міст вносять варіативність гри
♦ Детально розписані правила гри.






Добавить свой отзыв о книге

Видео Хора. Розквіт імперії. Настільна гра



Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Друїд зі станції Сеул. Том 1 ...
Мун Сон Хо,Джин Сол Ву
Робочий зошит з розвитку навичок по ...
Тамара Макклинток-Гринберг
Ми шукаємо слона ...
Гед Адамсон

Книги автора/издательства

Конституцiя України (мiнi) ...
Коллектив авторов
Камасутра ...
Коллектив авторов
Війна і нові горизонти. Лідери думо ...
Дмитрий Кулеба, Коллектив авторов

Сегодня купили