Кіра. Дорога додому - Олеся Остафиева: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100025450)
kniga.biz.ua

Кіра. Дорога додому

Код: 2100025450
Купить Кіра. Дорога додому Олеся Остафиева
330 грн
Книга будет передана в службу доставки в течении 4 дней

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Олеся Остафиева
Издательство Наш Формат
Cтраниц 160
Год 2024
ISBN 978-617-8277-67-3
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

О книге Кіра. Дорога додому

Дванадцять країн, двадцять пять міст і понад тринадцять тисяч кілометрів подолала Кіра з мамою, перш ніж дістатися в Київ. Жодна жінка не планує такий обхідний шлях на дев'ятому місяці вагітності, але повномасштабне вторгнення перекроїло геть усе.
 
Це спогади журналістки і підприємиці Олесі про складну дорогу, коли страх і невизначеність перетворилися на сміливість і рішучість. Про підтримку друзів, готових прийняти в будь-який момент, і незнайомців, що відчиняли двері в безвихідних ситуаціях. Про хитрощі й ризики, на які довелося піти, щоб перелетіти Атлантику. Про історії з рідного Донецька і допомогу батькам в окупації. І про можливість будувати життя далеко від війни, але сильне бажання повернутися додому.
 
ДЛЯ КОГО 
Для широкого кола читачів, всіх, хто хоче очима вагітної жінки дізнатись труднощі, з якими вона стикнулась під час великої війни в Україні.
 
ЧОМУ ЦЯ КНИЖКА
Ця книжка розповідає про шлях вагітної жінки спочатку подалі від війни, а потім додому, у країну в борні, проте таку рідну. Про те, як війна відібрала можливість розділити з рідними людьми радість народження дитини.
 
ПРО АВТОРКУ
Олеся Остафієва — українська журналістка. Народилась у Донецьку, з 2000-х проживає у Києві. Працювала журналісткою у всеукраїнських виданнях та речницею заступника голови київської адміністрації. Співвласниця київського бару, головна редакторка ProIT.
 
ЦИТАТИ
Тепер я знаю «запах війни» — це такий гострий мікс паніки, невизначеності та тваринного страху, який викликає блювотний рефлекс краще за будь-який токсикоз. Я вже відчувала його років шість тому вві сні: бачила розгублених людей, які нашвидкуруч збирали речі та кудись тікали, відчувала їхній страх. Прокинувшись тоді, я подумала, що підсвідомість витягнула бабусині розповіді про Другу світову війну. А тепер я бачу той самий «сон» на вулицях Києва. Ось дівчинка років тринадцяти тягне великого собаку, а він вперся чотирма лапами в асфальт і не дає себе зрушити. Трохи далі літня пара ледь шкутильгає до магазину. А поруч розгубленого тата втішає його донька — так, ніби це вона доросла. Здається, ніколи Київ не був такий пригнічений, як сьогодні.
 
Біль та страждання
До великої білої зали, зі стін якої на мене дивляться зі світлин десятки щасливих малюків, яким колись тут дали життя, увірвалися слова «вибух», «бомбардування», «окупанти», «путін» і «війна». Мене охоплює жах до нудоти. Пологовий будинок — це місце, де не говорять про смерть і війну. А теми війни й поранень не актуальні не лише тому, що це будинок, де з’являється життя, а й тому, що тут і так вистачає свого болю, крові та страждань. 

pdf Уривок з книги


Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Якби він був зі мною ...
Лора Новлин
Панк 57 ...
Пенелопа Дуглас
Залишся, якщо кохаєш ...
Колин Гувер
Я, “Побєда” і Берлін ...
Кузьма Скрябин
Покинь, якщо кохаєш ...
Колин Гувер
Кров і попіл. Із крові й попелу ...
Дженнифер Арментроут

Книги автора/издательства

Комплект книг про Джеффа Безоса ...
Брэд Стоун, Стив Андерсон, Карен Андерсон, Уолтер Айзексон, Джефф Безос
Комплект книг про акторів ...
Арнольд Шварценеггер, Мэттью Перри, Марк Мэнсон, Уилл Смит, Мэттью Макконахи
Я поруч. Як залученість у життя дит ...
Дэниел Сигел, Тина Брайсон
Джефф Безос: винайди і віднайди. Ви ...
Уолтер Айзексон, Джефф Безос
Комплект книг "Одного разу вої ...
Чарльз Хоуг, Крис Кайл

Сегодня купили