Комплект Діда Свирида - Дед Свирид: купить книгу в kniga.biz.ua
kniga.biz.ua

Комплект Діда Свирида

Код: 2100010733
Купить Комплект Діда Свирида Дед Свирид
1012 грн
1088 грн
Есть на складе

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Дед Свирид
Издательство Сілаєва
Cтраниц 1048
Год 2020
ISBN 978-617-7039-21-0, 978-966-97667-1-7
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 70х100/16 (170х240 мм.)

О книге Комплект Діда Свирида

В комплект входят книги:
Історія України від Діда Свирида. Книга 3
Історія України від Діда Свирида. Книга 1
Історія України від Діда Свирида. Книга 2

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

"Історія України від Діда Свирида. Книга 1"
Перший том книги "Історія України від діда Свирида" українського блогера, відомого в соціальній мережі Фейсбук під ім’ям "Свирид Опанасович". Книга написана у стилі, найбільшим наближенням за подібністю до якого є Всесвітня історія в обробці "Сатирикону".
 
Однак, авторське викладення матеріалу відрізняється більш науковим ставленням до історичних деталей, глибиною аналізу причинно-наслідкових зв’язків, тому може використовуватися як достовірний варіант історичного матеріалу не тільки для всіх, хто просто цікавиться історією, а й для учнів та студентів.
 
Особливістю авторського жанру є "оживлення" історичних героїв в форматі діалогів та залучення читачів до аналізу історичних подій. Том перший охоплює період від первісних людей і заселення території України до 1036 року.
 
"Історія України від Діда Свирида. Книга 2"
Друга книга "Історії України від діда Свирида", що пишеться на вимогу багатьох тисяч читачів відомого facebook-блогера Свирида Опанасовича. Фірмовий стиль автора – суворе дотримання історичної правди, яка, однак, подається у легкій і дотепній формі розповіді сільського дідуся.
 
Змальовані автором історичні події сповнені гумору та тонкої іронії, історичні персонажі живі і жваво між собою спілкуються. То ж, перша книга, видана у 2016 році швидко завоювала велику популярність і отримала захоплені відгуки як з боку широкої читацької аудиторії, так і з боку фахівців-істориків.
 
Може бути використано як джерело цікавого історичного матеріалу для учнів та студентів. Друга книга охоплює період XI-XIV століття, від Ярослава Мудрого до битви на Синіх Водах.
 
В тексті зберігаються особливості авторського письма.
 
"Історія України від Діда Свирида. Книга 3"
Книга третя "Історії України від Діда Свирида" охоплює історичний період від Кревської унії 1385 року до Берестейської унії 1596 року.
 
Для Європи то була епоха геополітичних потрясінь, які напряму зачепили й українські землі, відтак автор аналізує обставини розгрому Тевтонського ордену, падіння Константинополя, розвалу Золотої Орди, наслідки Великих географічних відкриттів, Малого льодовикового періоду тощо. Таким чином збагачується уявлення читача про реальні історичні обставини, за яких виникла Річ Посполита та постала і зміцнювалася Запорозька Січ.
 
Десятки персонажів книжки — від Вітовта й Тохтамиша до Наливайка та Кішки — реальні історичні діячі, постаті яких не ідеалізуються: герої, а також антигерої української історії описані як живі люди.
 
Книжки цієї серії не належать до жанру «фольк-гісторі», вони послідовно пропагують саме наукові погляди на історію. Своєрідний же стиль викладу історичного матеріалу від імені сільського історика, діда Свирида, додає книжкам колориту, а відтак допомагає легшому засвоєнню великих обсягів науково верифікованих історичних знань.
 
Для широкого кола читачів.

Добавить свой отзыв о книге

Отзывы об: Комплект Діда Свирида

Наталія 2024-01-19 17:00:23

Усі три книги я купила давно , по мірі їх виходу у світ. Читав син у підлітковому віці .Йому дуже сподобався стиль написання. Я ж взяла в руки перший том лише вчора . Читала і усміхалася , бо дуже кумедно осучаснено дааавно минувші події ... Навіть брала в руки олівець , щоб виділяти " ці шедеври "... Заморилася підкреслювати і відклала в сторону олівчик. Читати - раджу . Але учням - старшокласникам , тому що багато перлів " як для дууже дорослих ". А якщо про недоробки , то , ТАК , і мені замалуватий шрифт . Дякую Автору , Художнику , Упорядникам і Видавництву ! Хорошу справу робите !

Лариса 2023-02-03 21:13:32

Книги - пречудові! З нетерпінням чекаємо на продовження. Однак, читати, особливо учням чи "занадто повнолітнім" читачам, - проблематично: дрібний шрифт не дає можливості в повній мірі насолодитися прекрасною розповіддю, утруднює процес читання, візуально відштовхує й "лякає" школярів. Так і хочеться попросити: зробіть меншими "поля" і за рахунок цього збільшіть букви.

Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
В. Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Константин Кошеленко

Книги автора/издательства

Чорногорія. Подорож історією ...
Алексей Мустафин

Сегодня купили