Комплект "Ким я можу бути" - Анна Клейбурн, Клаудия Мартин, Томас Канаван: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100020507)
kniga.biz.ua

Комплект "Ким я можу бути"

Код: 2100020507
Купить Комплект "Ким я можу бути" Анна Клейбурн, Клаудия Мартин, Томас Канаван
Книга снята с продажи
В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Анна Клейбурн, Клаудия Мартин, Томас Канаван
Издательство Vivat
Cтраниц 256
Год 2022
ISBN 978-966-982-284-0, 978-966-982-285-7
Обложка мягкая
Язык Украинский
Формат 84x106/12 (260х270 мм.)

О книге Комплект "Ким я можу бути"

В комплект входят книги:
Я можу бути детективом
Я можу бути робототехніком
Я можу бути математиком
Я можу бути програмістом

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

Я можу бути математиком
Стрічка, що має лише один бік, трикутні колеса, фрактальні дерева — і це далеко не всі таємничі цікавинки, які, виявляється, приховує математика.
Завдяки цій книжці маленькі читачі вивчать складні математичні поняття, просто малюючи, вирізаючи та граючись. Тепер математика не видаватиметься суто теоретичним предметом, який нібито не знадобиться в реальному житті: на сторінках видання є безліч прикладів, коли математичні секрети і правила можна застосувати до всього, що нас оточує в повсякденні.
А чи знаєте ви, дорослі, як намалювати овал за допомогою нитки? Чи побудувати графік? Або ж розшифрувати двійковий код? Що ж, обов’язково дізнаєтеся разом зі своїми дітлахами під час читання.

Я можу бути програмістом
Допитливим дітлахам достоту цікаво, як працюють комп’ютер і застосунки на планшеті, чому код часом записується наче якийсь шифр, а не простий текст, а найголовніше — як самотужки що-небудь запрограмувати.
Ця книжка дозволить їм відчути себе програмістами, адже, прочитавши її, вони точно знатимуть, що таке алгоритми, бінарний код, гіпертекст і блокове програмування. А для того, щоб зрозуміти деякі принципи, навіть не знадобиться комп’ютер: звичне застилання ліжка здатне перетворитися на алгоритм.

Я можу бути робототехніком
Роботи бувають різні: електронний песик, з яким не сумно; робот-рятівник, який може знайти людину за надскладних умов; промислові роботи, які збирають усілякі машини… А якого робота хочеш створити саме ти? Це видання не лише розповість про робототехніку, а й допоможе спроєктувати свого робота й виготовити його рухому модель.
Ця книжка поведе дитину в приголомшливий світ робототехніки, а здобуті знання допоможуть створити справжнього електронного помічника. І це лише початок, бо скільки всього ще можна нафантазувати та яких іще роботів вигадати! Робототехнік — професія майбутнього, тож і батькам, і дітям варто з нею ознайомитися просто зараз.

Я можу бути детективом
Розкривати злочини за допомогою науки? Легко! Прочитавши цю книжку, маленькі детективи завиграшки зможуть знайти відбитки пальців, дослідити ДНК в домашніх умовах, виготовити невидимі чорнила, а ще здобудуть цілий набір таємних знань, якими володіють справжні криміналісти. Уламки, бризки, тіні, шум — усе це приведе слідопитів до розгадки містичних явищ.
Дозвольте дітлахам поринути у вир відкриттів і створити власну детективну історію, заразом вивчивши дещо з хімії й фізики, що в майбутньому точно стане їм у пригоді.

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Книжечка-мандрівочка. Київ ...
Ирина Тараненко,Ирина Цилык,Марта Лешак,Мария Воробьева
Чорна книга. Про злочинне повсюдне ...
Василий Гроссман,Илья Эренбург
Розмови з Богом. Книга 1 ...
Нил Доналд Уолш

Книги автора/издательства

Дитячий атлас світу ...
Клаудия Мартин
Велика книга динозаврів ...
Клаудия Мартин
Я можу бути математиком ...
Анна Клейбурн
Я можу бути детективом ...
Клаудия Мартин
Айседора Мун їде на море ...
Гарриет Мункастер
Лихий король. Книга 2 ...
Холли Блэк

Сегодня купили