Комплект книг "Хранителька загублених міст" - Шеннон Мессенджер: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100022975)
kniga.biz.ua

Комплект книг "Хранителька загублених міст"

Код: 2100022975
Купить Комплект книг "Хранителька загублених міст" Шеннон Мессенджер
Книга снята с продажи
В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Шеннон Мессенджер
Издательство РМ
Cтраниц 2824
Год 2023
ISBN 978-966-917-585-4, 978-966-917-651-6
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

О книге Комплект книг "Хранителька загублених міст"

В комплект входят книги:
Хранителька загублених міст. Книга 1
Хранителька загублених міст. Книга 2. Екзиль
Хранителька загублених міст. Книга 3. Полуміння
Хранителька загублених міст. Книга 5. Арктос
Хранителька загублених міст. Книга 4. Небачені

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

"Хранителька загублених міст. Книга 1"
Школярка Софі, якій ледве виповнилося 12 років, завжди почувалася зайвою. Дівчинка-вундеркінд перестрибнула через кілька класів у школі, втім так і не зуміла потоваришувати зі старшими дітьми. Та й у власній родині не знаходила порозуміння. А все тому, що Софі — телепатка, тобто вміє читати думки інших людей. Ніхто не знає про її таємницю — принаймні так вона гадає…
 
Однак того дня, коли Софі зустріла Фітца, загадкового (і надзвичайно вродливого!) хлопця, вона збагнула, що не лише в неї такий дар. Фітц теж виявився телепатом. І він повідав їй неймовірне: дівчина ніколи не почувалася у цьому світі як вдома, бо вона… насправді не вдома. Після зустрічі з Фітцом Софі доводиться залишити свою сім’ю, все знайоме й рідне в минулому та розпочати нове життя — у світі, зовсім не схожому на той, до якого вона звикла.
 
Але це не єдина таємниця Софі. Її ДНК змінено, її свідомість приховує небезпечні секрети. Хто ж така Софі насправді і чому її сховали серед людей? Від відповідей на ці запитання залежить її життя, а час невблаганний…
 
"Хранителька загублених міст. Книга 2. Екзиль"
Софі мешкає з Ґрейді й Еделайн і думає, що вона у безпеці… На пасовиськах Гавенфільду телепатка тренує алікорна — крилатого осяйного коня. Здається, життя налагоджується. Однак викрадачі Софі й Декса досі на свободі, а дівчина знаходить нові записки від Чорного лебедя — небезпечного таємного угруповання.
 
Аби дізнатися правду — про них і про себе — Софі змушена ризикувати. Хто такий Прентіс — жорстокий злочинець чи невинно покараний? Як потрапити в Екзиль? Чи можливо відновити зламану свідомість? Хто створив Софі та які секрети приховує містер Форкл? І головне — Чорний лебідь стоїть на боці добра чи зла? На всі ці питання дівчина з друзями відчайдушно шукає відповідь.
 
«Рушай небом за цим красивим птахом», — сказано в записці. І Софі вирушає у подорож. Та чи готова вона поглянути в очі своїм страхам?
 
"Хранителька загублених міст. Книга 3. Полуміння"
Софі Фостер розвиває свої таланти й готова дати відсіч ворогам. Однак загадковий Чорний лебідь чомусь уперто ігнорує її прохання про допомогу й відмовляється виходити на контакт. Тож дівчина вирішує самотужки знайти своїх викрадачів — перш ніж ті повернуться по неї.
 
Та один хибний крок, одна зухвала помилка Софі — і світ опиняється на межі війни. Радники переконані, що дівчина зайшла надто далеко, і прагнуть її зупинити.
 
Але Софі не припиняє пошуків. І що довше шукає, то виразніше відчуває: її найзапекліший ворог ближче, ніж вона вважала…
 
"Хранителька загублених міст. Книга 4. Небачені"
Екзиліум — заклад для негідних учнів — місце, куди ніхто не потрапляє з доброї волі. Однак тепер Софі із друзями — вигнанці, і саме в Екзиліумі приховані відповіді на запитання, від яких залежить не тільки життя дівчини, а й саме існування Загублених міст.
 
Приєднавшись до Чорного лебедя, друзі розкривають безліч таємниць — страшніших, ніж могли собі уявити. Тим часом Небачені снують дедалі підступніші плани, а лісами шириться хвороба, що загрожує усій расі гномів. Софі із друзями стає до боротьби зі злом, усвідомлюючи, що вибір не буває легким, а сліпа довіра матиме непоправні наслідки…
 
Цього разу Софі має ризикнути всім, щоб розкрити правду, яка або врятує її світ, або знищить його.
 
"Хранителька загублених міст. Книга 5. Арктос"
Софі Фостер повертається до Загублених міст і з подивом відзначає, що все змінилося. Над світом нависла загроза війни, а Небачені продовжують сіяти хаос. Дівчина геть розгублена — їй усе важче розрізнити, хто друг, а хто ворог, кому можна довіритися, а хто веде подвійну гру. Та коли Софі попереджають, що нова мішень Небачених — Ґрейді й Еделайн, дівчина розуміє, що мусить негайно діяти.
 
Якби ж то вона могла розшифрувати таємний символ Небачених! І хоч кожна нова підказка лише заплутує, Софі таки дізнається, що не тільки Чорний лебідь снує хитромудрі плани… Небачені запустили ініціативу «Арктос» — імовірно, щоб отримати контроль над Місячним Жайворонком. Тож дівчина з друзями мусить будь-що зупинити угруповання, яке загрожує не лише їй, а й усьому світу.

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Розмови з Богом. Книга 1 ...
Нил Доналд Уолш
Перша й остання свобода ...
Джидду Кришнамурти
Блокнот для планування «I Have a Pl ...
Коллектив авторов
Комплект "Книжечка-мандрівочка ...
Ирина Тараненко,Дмитрий Кузьменко,Марта Лешак,Мария Воробьева,Вадим Ерченко
Сковорода. Найкраще ...
Григорий Сковорода

Книги автора/издательства

Лондон. Місто тисячі облич ...
Эдвард Резерфорд

Сегодня купили