Комплект книг Олексія Геращенка - Алексей Геращенко: купить книгу в kniga.biz.ua
kniga.biz.ua

Комплект книг Олексія Геращенка

Код: 2100015023
Купить Комплект книг Олексія Геращенка Алексей Геращенко
Книга снята с продажи
В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Алексей Геращенко
Издательство Фолио
Cтраниц 592
Год 2020
ISBN 978-966-03-7607-6, 978-966-03-8566-5
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 84x100/32 (120х200 мм.)

О книге Комплект книг Олексія Геращенка

В комплект входят книги:
Економiка ХХІ (українською)
Економіка. Власний бізнес. Перший крок
Котономіка, або Як коти економіку будували

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

Економiка ХХІ
Цю книгу написано для людей, що живуть в економічному світі. Взагалі-то всі ми в ньому живемо. Купуємо, продаємо, отримуємо доходи, платимо податки, на наші емоції впливають курс валют і ставка по кредитах, які, в свою чергу, залежать від наших емоцій; ми залишаємо собі заощадження на майбутнє, порівнюємо свій рівень доходу з іншими тощо. Це і є економічний світ.
Цю книгу написано так, щоб її зміг прочитати абихто. Прочитати, зрозуміти і щось змінити у своєму житті…
 
Економіка. Власний бізнес. Перший крок
Ставлення до підприємницької активності й бізнесу в Україні часто доволі негативне. Виникають асоціації з олігархами, корупцією, шахрайством. Але насправді підприємець — це людина, яка творить зміни, руйнує старий світ заради кращого нового, шукає можливості й реалізує власні уяву, талант, енергію. Ця книга покликана надати підґрунтя для звершень майбутнім і діючим підприємцям-початківцям, що із сумнівом роблять власні кроки або ж лише замислюються про них. Це важливо, адже саме вони мають змінити образ підприємця на такий, щоб асоціюватися з українськими Генрі Фордами, Стівами Джобсами чи Ілонами Масками, творцями успішної економіки. Кожен із нас має нерозкриті внутрішні сили.
Мета цієї книги — дати конкретні знання, які допоможуть розкритися цим силам, позбавити зайвих страхів непередбачуваного майбутнього, надихнути й мотивувати. Дізнавайтеся секрети успішної економіки, особливості бізнесу у ХХІ столітті, здобувайте інформацію й знання, перетворюючи їх на власний успіх. Будьте творцями кращого життя!
 
Котономіка, або Як коти економіку будували
У такі давні часи, що їх ніхто не пам’ятає, між кішками й людьми спалахнула справжня ворожнеча. Тож комусь доведеться піти… Та чи зможуть коти прожити без людей? А чому б і ні, якщо вчитимуться давати собі раду: добувати їжу, будувати житло, захищатися від ворогів та й загалом думати про розвиток і майбутнє. Проте з’ясувалося, що встановлені в котячій країні порядки подобаються далеко не всім. Хтось прагне порядку, а хтось – творчості, хтось працює абияк, а в когось – купа завзяття й енергії. Тож недовго чотирилапі протрималися однією спільнотою: згодом різні групи котів і різні системи почали між собою змагатися.
Хто з них переможе? Яка модель розвитку доведе свою життєздатність? Ще ніколи економіка не була такою захопливою! Бо це – КОТОНОМІКА – неймовірна історія про котячу країну Кеторію, що знайомить зі світом бізнесу, торгівлі, грошей, навчає, як взаємодіяти задля досягнення успіху та спільної вигоди.

Добавить свой отзыв о книге

Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Напередодні ...
Виктор Домонтович
English for Psychologist. English f ...
Коллектив авторов
Про що вона мовчить ...
Коллектив авторов
Похмуре мавпеня ...
Сюзанна Ленг

Книги автора/издательства

Турхан-валіде ...
Ахмет Рефик Алтынай
Спогади про Шерлока Голмса ...
Артур Конан Дойл
Група залізного порядку ...
Андрей Кокотюха

Сегодня купили