Комплект книг "Основи. Графічний дизайн" - Эллен Лаптон, Гэвин Эмброуз, Найджел Оно-Биллсон, Нил Леонард, Дженнифер Коул Филлипс: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100022794)
kniga.biz.ua

Комплект книг "Основи. Графічний дизайн"

Код: 2100022794
Купить Комплект книг "Основи. Графічний дизайн" Эллен Лаптон, Гэвин Эмброуз, Найджел Оно-Биллсон, Нил Леонард, Дженнифер Коул Филлипс
1881 грн
1967 грн
Есть на складе

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Эллен Лаптон, Гэвин Эмброуз, Найджел Оно-Биллсон, Нил Леонард, Дженнифер Коул Филлипс
Издательство ArtHuss
Cтраниц 838
Год 2023
ISBN 978-966-978-609-8, 978-617-7799-00-8
Обложка мягкая
Язык Украинский
Формат 60x84/8 (210x280 мм.)

О книге Комплект книг "Основи. Графічний дизайн"

В комплект входят книги:
Основи. Графічний дизайн 03: Генерування ідей
Основи. Графічний дизайн 02: Дизайнерське дослідження
Основи. Графічний дизайн 04: Нові основи
Основи. Графічний дизайн 01: Підхід і мова

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

"Основи. Графічний дизайн 01: Підхід і мова"
Коли ми наважуємося нарешті втілити свою мрію в життя, завжди постає питання «З чого почати?». Навіть люди найвільніших і найнатхненніших професій на старті дуже потребують підтримки й допомоги досвідчених колег і наставників. Ґевін Емброуз і Найджел Оно-Біллсон запропонували для початківців у царині графічного дизайну помічний, дружній і яскравий путівник у професію.
 
Перша книга з цієї серії допоможе ознайомитися з фаховим словником та інструментарієм, надасть практичні підказки щодо роботи з ідеями та реалізації задуму, навчить працювати з брифом і оформлювати результат своєї творчості відповідно до стандартів. А стислий історичний екскурс і чудові зразки робіт сучасних дизайнерів дають можливість зрозуміти загальний контекст розвитку галузі.
 
"Основи. Графічний дизайн 02: Дизайнерське дослідження"
Проект графічного дизайну можна розглядати як послідовність виборів — і що усвідомленіший вибір на кожному етапі, то кращий результат. Дослідження — це інструмент, за допомогою якого можна глибоко вивчити предмет, і вже на основі здобутого знання обирати серед можливих варіантів і ухвалювати вдалі та обґрунтовані рішення.
 
Дослідження — тривалий процес, починається він із первинного пошуку даних на основі запитів брифу, а потім через дослідження аудиторії веде до розробки та синтезу ідей — і аж до кінцевого тестування матеріалів, процесів та рішень.
 
Ваші робочі процеси можуть бути структурованими чи інтуїтивними, але до дослідження загалом треба підходити неупереджено. Можна почати з дуже чіткої методології, що послідовно вестиме вас від одного етапу до іншого, а можна обрати низку експериментів, і вже на основі отриманих результатів вирішувати, яким буде наступний крок. У кожному разі — будьте відкриті до того, що вам покаже дослідження.
 
Цей підручник стане вашим путівником, ознайомить вас із основними поняттями й термінологією та допоможе отримати максимум користі із дослідницької роботи. Ви отримаєте найнеобхіднішу інформацію про різні методи дослідження, навчитеся визначати й вивчати свій цільовий ринок та ухвалювати вдалі й компетентні дизайнерські рішення. Книжка допоможе вам реалізувати власні ідеї, плануючи та структуруючи роботу так, щоб отримувати найкращі результати й відкривати нові горизонти креативності.
 
"Основи. Графічний дизайн 03: Генерування ідей"
«Є багато рівнів генерування ідей: від макро до мікро, від мозкового штурму до більш цілеспрямованих, вибіркових та стратегічних схем. 
 
Креативне мислення — навичка, яку можна розвивати. І в цій книжці ви знайдете різноманітні підходи, теорії та стратегії, які допоможуть вам це робити. Ми зокрема розглянемо деякі радше історично зумовлені стратегії, а відповідні практичні вправи допоможуть вам побачити їх у контексті власної дизайнерської роботи. Ідеї — основа гарного дизайну. 
 
Генерування, добір і розвиток цих ідей — фундаментальні навички графічного дизайнера-практика. Книжка допоможе вам включитися в роботу й генерувати більше ідей та різноманітних цікавих, ефективних і доречних дизайнерських рішень».
 
"Основи. Графічний дизайн 04: Нові основи"
У книзі «Графічний дизайн: Нові основи» авторка бестселлерів Еллен Лаптон і викладачка дизайну Дженніфер Коул Філліпс пояснюють ключові концепції візуальної мови, необхідні для будь-якої дизайнерської роботи, від розробки лого чи фірмового бланку — і до складного вебсайту. За допомогою візуальних прикладів із паралельними коментарями вони представляють формальні базові елементи двовимірного дизайну, такі як точка, лінія, площина, масштаб, ієрархія, шари й прозорість. У новому, переглянутому виданні додано новий розділ — про формстормінг і принципи гештальту, а також численні нові приклади робіт від студентів і професіоналів, що ілюструють такі теми, як робота із сіткою та кольорами.
 
«Ця книжка — посібник зі створення візуальних форм, із нього дизайнери дізнаються, як вибудовувати розмаїття і складність на основі простих зв’язків. Тут ми прагнули подолати прірву між програмним забезпеченням — і візуальним мисленням. Говорячи про форму, ми згадуємо новаторські роботи дизайнерів доби модернізму — від Джозефа Алберса й Ласло Могой-Надьї з Баухауза до Арміна Гофмана й таких видатних учителів, як Малколм Ґрір. Ми взялися до роботи над цим посібником, коли завважили, що нашим студентам буває непросто сформулювати абстрактну концепцію. Вони чудово давали собі раду з вокабуляром поп-культури й інтерпретували її елементи, однак набагато менш комфортно почувалися, коли їм доводилося працювати з масштабом, ритмом, кольором, ієрархією, сітками та зв’язками в діаграмах.

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Межа ...
Роланд Смит
Комплект книг "Атомні звички&q ...
Джеймс Клир,Джим Лоулесс
Чорне море й синій кит ...
Оксана Кротюк
The Jungle Book ...
Редьярд Киплинг
Найкращі народні казки ...
Коллектив авторов
Нечуваний Нечуй ...
Максим Тарнавский
Справи Шерлока Голмса ...
Артур Конан Дойл

Книги автора/издательства

Основи. Графічний дизайн 04: Нові о ...
Эллен Лаптон, Дженнифер Коул Филлипс
Основи. Графічний дизайн 02: Дизайн ...
Гэвин Эмброуз, Нил Леонард
Основи. Графічний дизайн 03: Генеру ...
Гэвин Эмброуз, Нил Леонард
Основи. Графічний дизайн 01: Підхід ...
Гэвин Эмброуз, Найджел Оно-Биллсон
Рисуємо голови та руки ...
Эндрю Лумис

Сегодня купили